Ocenění práce ředitele Plavecké školy Uherské Hradiště, Plavecké školy Uherské Hradiště a ocenění plaveckých škol Zlínského kraje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vyhodnocení dotazníkového šetření cíleného na dostupnost subjektů zajišťující dopravní výchovu na území Olomouckého kraje pro osoby se sníženou schopností.
Advertisements

Možnosti financování dětského domova se školou Veselíčko
Ocenění práce ředitele Plavecké školy Uherské Hradiště, Plavecké školy Uherské Hradiště a ocenění plaveckých škol Zlínského kraje.
Podmínky účasti Zaslat alespoň dvě čísla časopisu Časpis musí tvořit především děti a studenti Zvláštní kategorie „Článek měsíce”
PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO KRAJE 17. prosince 2008.
Paragraf 11 / 55 ….dodržujme zákony „ Je za pět minut dvanáct, je nejvyšší čas dodržovat zákony “
Svazky obcí jako zřizovatelé škol a školských zařízení
Projekt Nové přístupy k realizaci praktického vyučování ve Zlínském kraji Uherský Brod, Mgr. Petra Pilčíková Projektová manažerka.
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Pro střediska volného času, školní kluby a školní družiny a NNO pracující s dětmi a mládeží NÁRODNÍ INSTITUT DĚTÍ A MLÁDEŽE Ministerstva školství, mládeže.
SEMINÁŘ K PROBLEMATICE FINANCOVÁNÍ ČESKÉHO SPORTU Náměstek ministra Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 8. dubna 2013, Praha Seminář k problematice.
Zlínský kraj - procvičování
ŘEMESLO MÁ ZLATÉ DNO Rukodělná soutěž vyhlášená hejtmankou Plzeňského kraje doc. MUDr. Miladou Emmerovou, CSc. Smyslem soutěže a výstavy je podpořit řemeslnou.
Informační systém pro akreditace Marie Kaňková, MŠMT
Hodnocení škol a ředitelů zřizovatelem – Zlínským krajem
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
REGIONÁLNÍ ŠKOLSTVÍ V PLZEŇSKÉM KRAJI. Počet škol a školských zařízení v Plzeňském kraji zřizovaných obcemi 385 zřizovaných krajem 98 soukromých 17 církevních.
I ve škole s pravidly Petr Machala.
ROZBOR VYHLÁŠKY Č. 72/2005 SB. Prezentuje Petra Procházková a Jakub Pivarč UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM Pedagogická fakulta.
PŘÍSTUP K VLASTNÍMU HODNOCENÍ ZE STRANY ZŘIZOVATELE ŠKOLY konference projektu „Cesta ke kvalitě“ 4. listopadu 2009 Hotel v Klášterní.
Organizace s celostátní působností v oblasti dalšího vzdělávaní pedagogických pracovníků a.Plnění priorit vzdělávací politiky státu b.Reakce na aktuální.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných krajem Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Globální granty Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
Speciální školství v roce 2006 (a věřme, že i v dalších letech) Jiří Pilař
Podpora plavání na ZŠ Petr BANNERT ředitel odboru vzdělávání
Anotace: ČR – Zlínský kraj Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup: Žák vyhledá a zapíše do pracovního.
INFORMACE ODDĚLENÍ MLÁDEŽE, SPORTU A ROZVOJE LIDSKÝCH ZDROJŮ Otrokovice, Filip Pastuszek.
1 Asistent pedagoga pro děti, žáky a studenty se sociálním znevýhodněním Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.:
Otevírání Klokánku Fondu ohrožených dětí Dlouhá Loučka
KONCEPČNÍ ZÁMĚR REFORMY SYSTÉMU FINANCOVÁNÍ REGIONÁLNÍHO ŠKOLSTVÍ REGIONÁLNÍHO ŠKOLSTVÍ MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY
Aktuální informace (pro RK vedoucích pracovníků a pracovníků přímo řízených organizací) Mgr. F. Dobšík (30. duben 2013)
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
Informace o speciálním vzdělávání Liberec, 24. srpna 2015.
Zlínský kraj Pracovní list Tato práce je šířena pod licencí CCBY-SA3,0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce VY_32_INOVACE_12_38.
Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných krajem
1 Chystaná novela školského zákona Mgr. Jaroslav Fidrmuc náměstek pro řízení sekce vzdělávání Asociace středních průmyslových škol ČR Špindlerův Mlýn,
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
NOVÝ ZPŮSOB FINANCOVÁNÍ REGIONÁLNÍHO ŠKOLSTVÍ Porada s řediteli škol a školských zařízení 20. říjen 2011.
Tisková konference zahájení školního roku 2008/2009 MŠMT
Česká republika Zlínský kraj. Anotace: Materiál slouží k seznámení s jedním z krajů České republiky (Morava) – Zlínským krajem.
Krajská konference o environmentálním vzdělávání, výchově a osvětě ve Zlínském kraji
ZÁKONY & VYHLÁŠKY PhDr. Lenka Gajzlerová MI3DC_DSP Speciální pedagogika OP3DC_DSP Speciální pedagogika.
Regionální stálá konference pro území Olomouckého kraje činnost, pracovní skupiny 1. jednání Pracovní skupiny Vzdělávání
Kritéria pro zvyšování nenárokových složek platu pedagogů v roce 2009 Nenárokové složky platu - osobní příplatek (§ 131 ZP) - osobní příplatek (§ 131 ZP)
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Školy a školská zařízení v Pardubickém kraji
Prahy a Středočeského kraje
Strategické řízení a plánování
Profesionalizace práce koordinátorů EV ve školách Olomouckého kraje
Aktuální informace o stavu
7. Přednáška do předmětu Projektový management ve sportu FSpS MU
Analýza současného stavu institucionálního zajištění péče o ohrožené děti. [online] [cit ]. Dostupné z www: .
Program RP04-17 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2017
POČASÍ KALENDÁŘ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Významné osobnosti prof. MgA. Jan Burian Dalibor Gondík ZŠ a MŠ NUČICE
RESORT ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A ZAMĚSTNANOSTI
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Hrozby a příležitosti pro vzdělávání v pražském prstenci
Normativní financování vztahy a souvislosti
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 21. října 2011 Liberec.
Informace k uskutečněnému workshopu se zástupci škol
První tisková konference ministra Josefa Dobeše
Informace k povinnému předškolnímu vzdělávání Mgr. et Mgr
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Malotřídní základní škola optikou současné právní úpravy
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
BUDOUCNOST středního vzdělávání V LIBERECKÉM KRAJI
PS Vzdělávání NS MAS ČR – Pardubický kraj 2017
Transkript prezentace:

Ocenění práce ředitele Plavecké školy Uherské Hradiště, Plavecké školy Uherské Hradiště a ocenění plaveckých škol Zlínského kraje.

Slavnostní ocenění pedagogických pracovníků škol a školských zařízení a dobrovolných pracovníků s dětmi a mládeží na území města Uherské Hradiště. Kdy, kde: Čtvrtek 12. dubna 2014 – velký sál Reduty – zúčastnili se za PŠ UH: Mgr. Ladislav Botek – ředitel PŠ, Jan Duda – zástupce ředitele PŠ střediska UH, Lenka Hrňová – vedoucí kroužků, Mgr. Magda Míčková – zástupce ředitele střediska Luhačovice, Mgr. Hana Zuntová – metodik PŠ UH, ing. Petr Opravil – vedoucí plaveckého bazénu v Kroměříži, Počet oceněných: 20 Kategorie: Začínající pedagog, dlouholetý přínos pro pedagogickou činnost, výrazná pedagogická osobnost, osobnosti škol jiných zřizovatelů, Ocenění: Mgr. Ladislav Botek – zvláštní ocenění města Uherské Hradiště za mimořádný pedagogický přínos v oblasti výuky plavání dětí MŠ a žáků ZŠ Kdo navrhl: Město Uherské Hradiště Předával: pan starosta Květoslav Tichavský a místostarostové pan Evžen Uher, Zdeněk Procházka a Stanislav Blaha, přítomna paní senátorka Hana Doupovcová Moderátor: David Vacke – herec Slováckého divadla

13. ročník Ocenění pedagogických pracovníků Zlínského kraje Kdy, kde: Středa 26. března 2014 – Muzeum J.A. Komenského Uherský Brod Počet oceněných: 20, ( počet nominací 64) Kategorie: Za pedagogickou činnost a významný přínos pro výchovu a vzdělávání mladé generace. Kdo navrhl: Rada Zlínského kraje Předával: Hejtman Zlínského kraje – pan Stanislav Mišák, náměstci a radní Zlínského kraje včetně pana Navrátila – radního pro školství, mládež a sport ZK, Účast: kromě oceněných - starostové měst a obcí, poslanci Parlamentu ČR za ZK, senátoři za ZK, Moderátor: David Vacke – herec Slováckého divadla Uherské Hradiště

Osobnost roku 2013 Zlínského kraje – pořadatel – Agentura JK a Jiří Králík – hokejový reprezentační brankář Kdy, kde: Pondělí 14. dubna 2014 – zámek ve Vsetíně Počet oceněných: 32 Kategorie: Výrazné osobnosti Zlínského kraje v roce všechny obory činnosti Kdo ze známých: panové Luděk Galuška - historik, pan Profesor Antonín Píštěk – špičkový odborník v oblasti letectví a šéf konstruktér Letu Kunovice, slečna Šárka Pančochová – úspěšná olympionička, atd. Předával: pan Hejtman Zlínského kraje – Stanislav Mišák, všichni radní a náměstci Zlínského kraje Moderátor: Vlasta Korec

Udělení nejvyššího resortního vyznamenání - Medaile Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. Předcházelo jednání: Čtvrtek 27. března 2014 – Jednání na MŠMT ČR – Vrchní ředitel pan ing. Bannert, pan ing. Pohořelý, – Poslání ČUŠP – Rámcový vzdělávací program předškolního vzdělávání – Rámcový vzdělávací program základního vzdělávání – Vyhláška z pohledu České unie školního plavání – Financování výuky plavání – MŠMT - různé Kdy, kde: Pátek 28. Března 2014 – Zlatý sál Lichtenštejnského paláce v Praze, Počet oceněných: 50 Kategorie: Medaile ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy 2. stupně za vynikající pedagogickou činnost Předával: ministr školství, mládeže a tělovýchovy pan Chládek spolu s 1. náměstkem panem Fryčem Kdo navrhl: Rada Zlínského kraje Moderoval: tisková mluvčí MŠMT ČR