Motivační dopis cíl dopisu: zapůsobit získat pozvání na rozhovor obsah dopisu: vysvětlení zájmu o práci forma dopisu: krátký text zásady při psaní: stručnost,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přihláška na SŠ, Životopis a průvodní dopis - 9. r.
Advertisements

ŽÁDOST O MÍSTO.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
VY_32_INOVACE_Čj-Sl 6.,7.18 Anotace: Prezentace je zaměřena na žádost, její hlavní znaky a funkci. V závěru je návod, podle kterého si žáci mohou zkusit.
Žádost o místo K písemnostem, které vznikají při organizaci a řízení společnosti v oblasti personální, patří doklady o průběhu a ukončení pracovního poměru.
Název projektu: Moderní škola
Vítáme Vás na dnešním odpoledním setkání na téma…
Zásady elektronické komunikace
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_HLAVE_CESKYJAZYK1_05
Dopisy učitelům.
Motivační dopis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
ŽIVOTOPIS (curriculum vitae)
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Tazatelská síť.
Projekt „EU peníze středním školám“ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT CZ.1.07/1.5.00/ PředmětČeský jazyk Ročník a obor1. – 4. ročník.
Struktura obchodního dopisu
Motivačně aktivační poradenský program varianta pro pilotáž.
Personální řízení Cvičení 1
Digitální učební materiál
Workshopy se studenty SŠ PhDr. Blanka Bendlová, MBA JCI West Bohemia.
Alena Gajdůšková - senátorka Talent marketingových komunikací.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Miloslav Bouda. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Odborné praxe na ÚISK Informační schůzka. Program setkání  Základní informace o praxích na ÚISK v roce 2013  Důležité termíny  Postup při výběru vhodné.
Personální procesy.
Motivační dopis přikládá se k životopisu cílem je zaujmout budoucího
Typy dopisů korespondence
Ivana Francová, SOU Liběchov
Komunikace s rodiči.
Motivační dopis Administrativní styl
Nabídka týmu PR. Co už můžete využívat dnes: informační bulletin RADAr obecně orientované prezentace k oběma systémům fact sheets  souhrn podkladů pro.
VERBÁLNÍ KOMUNIKACE Olga Bürgerová.
Nevyžádaná nabídka NEVYŽÁDANÁ NABÍDKA - obchodní dopis, ve kterém se firma snaží získat zákazníky. Nevyžádaná nabídka je určena: pro současné (dřívější)
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Obchodní korespondence
Příprava šablon obchodní korespondence
Určeno rodičům žáků 6. a 7. ročníků ZŠ Úřad práce ve Žďáře nad Sázavou.
Absolventi na trhu práce
Personální strategie mezinárodní firmy
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Přijímací pohovor prakticky „ Hledáme-li nového člověka do firmy, pak vybíráme vždy konkrétního člověka pro konkrétní činnost v konkrétním podniku.“
TEORIE.  důležitá součást při žádosti o práci či stáž, jedna z prvních informací o vás – pokud se bude líbit, můžete na jeho základě postoupit k pohovoru.
ČLOVĚK A SVĚT PRÁCE osnova. PRÁCE A PRACOVNÍ SÍLA  Trh práce  Pracovní síla  Potřeby  Pracovní kapitál  Lidský kapitál.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova Název materiálu VY_32_INOVACE_20_ Volba povolání Autor Motejlková Věra.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr. Ludmila Handrejchová Vytvořeno dne: Název: VY_32_INOVACE_10A_CJ9_02_SLOH_A_KOMUNIKACE.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_19.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Motivační dopis Vypracoval: Lukáš Karlík.
MOTIVAČNÍ DOPIS. Vážený pane Batrlo, reaguji na Vaši nabídku brigádnické výpomoci na pozici správce sítě zveřejněnou dne na serveru
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_18.
PRACOVNÍ SMLOUVA Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Helena Baculáková Název: VY_32_INOVACE_01_B_09_PRACOVNÍ SMLOUVA Téma: OBČANSKÁ.
-MOTIVAČNÍ DOPIS- OV 9. ročník, ZŠ.
Získávání a výběr zaměstnanců. Význam lidí ti, kteří vyrábějí ti, kteří rozhodují ti, kteří kradou.
  Název: VY_32_INOVACE_EV_8A_4M Škola: Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor: Mgr. Jolana Lásková Ročník: 8. Tematický.
Nábor a výběr zaměstnanců
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Propagace nových výrobků firmy Kloida a jejich zavádění na trh
PSANÍ ÚŘEDNÍHO DOPISU KROK ZA KROKEM
DOPIS Mgr. Michal Oblouk.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vnitropodniková komunikace ve vybraném podniku Autor práce: Denisa.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
ŽÁDOST Mgr. Michal Oblouk.
Funkční styl administrativní
NÁBOR NOVÝCH ZAMĚSTNANCŮ ČD
VY_32_INOVACE_08_PEK_477_Kou
PSANÍ ÚŘEDNÍHO DOPISU KROK ZA KROKEM
Tento projekt byl podpořen finančními prostředky z EU
Motivační dopis Většinou se přikládá k životopisu
OPERÁTOR V CALL CENTRU MOTIVAČNÍ DOPIS.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
SLOHOVÉ ÚTVARY očekávané pro zadání maturitní písemné práce
Transkript prezentace:

Motivační dopis cíl dopisu: zapůsobit získat pozvání na rozhovor obsah dopisu: vysvětlení zájmu o práci forma dopisu: krátký text zásady při psaní: stručnost, jasnost, výstižnost

Struktura dopisu adresa firmy oslovení / pozdrav odkaz na informační zdroj přesný název pozice důvody zájmu, přednosti, povahové rysy žádost o pohovor poděkování, podpis, datum, kontakty

Vhodné formulace Domnívám se, že mé znalosti odpovídají požadavkům na uvedenou pozici… Mám o práci zájem, protože budu moci uplatnit své znalosti … Rád bych se dozvěděl podrobnosti osobně, rád přijdu na pohovor. V případě Vašeho zájmu rád přijmu pozvání k osobnímu pohovoru.

STYLISTICKÉ NEOBRATNOSTI Hodím se pro tuto práci. Dostudovala jsem školu a mám maturitu. Dobrý den, tímto Vás žádám o pozici … Nabídka mě zaujala z důvodu zajímavosti práce. Dobrý den, hlásím se u Vás na pozici … Zaujala mě nabídka Vaší pozice …

Nevhodné formulace Jsem flexibilní osoba. Jsem osoba aktivní a pozitivní. Jsem flexibilní a spolehlivý pracovník. Nejlépe se mi pracuje, pokud mi poskytnete prostor. Ráda bych se věnovala marketingové komunikaci a věcem z její oblasti.

Nevhodně užitý rozkazovací způsob Neváhejte mě kontaktovat. Kontaktujte mě. Sdělte mi prosím termín pohovoru. Pozvěte mě prosím na pohovor.

Chybné závěrečné formulace Tímto dopisem bych si rád získal místo u pohovoru ve Vaší firmě. Velice mě těšilo a těším se na možnou spolupráci. Tímto Vás žádám o navázání pracovního poměru, který bych rád začal pohovorem. Ráda bych si domluvila termín schůzky.