Aktuální výzkum kmenových buněk: ze zkumavky k terapeutickému využití. Aktuální výzkum kmenových buněk: ze zkumavky k terapeutickému využití. PŘIHLASTE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Molekulární biotechnologie aneb jak dnes vyrábíme inzulin
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních školách CZ.1.07/1.1.07/
Nikola Malá, 3.A Gymnázium U Balvanu březen 2013
Vypracovala: Markéta Fialová. Praktická část se konala v Univerzitním kampusu Bohunice. Před ní jsme se však připravovali v teoretické části,
ZŠ Liberec, ul. 5. května B.R.A.I.N. team.
Přihláška na MU: služby pro váš komfort Pět vlastností moderní přihlášky …
C lékařská fakulta – Univerzity Karlovy v Praze Sylabus pro prezentační dovednosti – individuální (IV.) Lektoři: PhDr. Jana Kasalová, PhDr. Jiří.
Molekulární biotechnologie
Jak získat nadané žáky pro nové technologie Dora Kroisová 1.
PPF Úvodní informace o organizaci a průběhu studia.
BIOCEV Biotechnologické a biomedicínské centrum Akademie věd a Univerzity Karlovy.
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/7.
Ústřední knihovna FSS MU Bibliotheca Academica, Brno Irena Šléglová Masarykova univerzita a její knihovny.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů Název projektu: Aktivizační a vzdělávací centrum Období řešení projektu: –
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
Úvod Proč studovat informatiku?
Zvyšování znalostí v oblasti nových diagnostických metod a biotechnologií Konference Inovace ve vzdělávání – vzdělávání o inovacích Praha, 6. prosince.
Očekávané i neočekávané (Poznatky z pilotáže vzdělávacího programu)
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Environmentální výchova a
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci DISTANČNÍ MINIMUM Vstupní tutoriál DPRA0508, DMPRA Mgr. Monika Všetulová.
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/8.
Program Socrates/Erasmus Jana Procáková Petra Veselá Odbor zahraničních vztahů Západočeská univerzita v Plzni.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Ostravice Možnosti mobilních technologií při řešení projektů a v organizaci času Mgr. Rostislav Fojtík Ostravice
1 Ing. Krajíček Jan Jak dál v zapojení odborníků z praxe Jak dál v zapojení odborníků z praxe Mezinárodní odborný seminář PRAXE A.
Úvod Proč studovat informatiku?
Počítačová gramotnost a její zvyšování pomocí e-learningu Martin Voslář Počítačová škola Gopas, a.s.
STÁŽ SLOVINSKO 2015 Stáže se zúčastnily: P. učitelky: Hana Kunzfeldová, Bc. Olga Širanová z MŠ Okružní 23, Bruntál Navštívené školy: MŠ Škofije Pedagogická.
Kurz léčebné výživy a její praktické aplikace
210 mm Národní technická knihovna podporuje.... OPEN ACCESS WEEK
Růst a vývoj brněnských dětí v rané adolescenci
Aktivizační a vzdělávací centrum Masarykova univerzita.
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty Ing. Šárka.
Vítejte na Přírodovědecké fakultě
Vítejte na Přírodovědecké fakultě
MELODIE Úvod Tato internetová prezentace navazuje na první část, která byla zpracována v roce Jedná se o pokračování zajímavých budov a objektů,
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Termín podání e-přihlášky je do vč. (prostřednictvím IS).  Administrativní poplatek.
Úvod do studia Základní informace o předmětu Robert Zbíral Maxim Tomoszek.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Nezapomeňte si do zažádat o ubytovací stipendium!  Při podávání žádosti je nutné.
11 ADAPTAČNĚ INTEGRAČNÍ KURZY „VÍTEJTE V ČESKÉ REPUBLICE“
Natáčení videa jako jeden ze způsobů propagace služeb Informačního centra MZLU v Brně Zuzana Streichsbierová Informační den ÚVIS,
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
V rámci projektu OPVK „Centrum pro podporu přírodovědných a technických věd: Technická a přírodovědná laboratoř pro děti a mládež Zlínského kraje“ zveme.
CEFIF PORTÁL nová internetová aplikace pro správu fiktivních firem Centrum fiktivních firem 2016/2017.
MELODIE.
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Novinky v hematologii Seminář Místo konání v pátek
Svět techniky Ostrava a jeho přínos podpoře podnikavosti žáků
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Multimediální podpora výuky klinických oborů RITM a MEFANET: Přehled aktivit a návrh meziuniverzitní spolupráce při vytváření vzdělávací sítě lékařských.
FYZIOLOGIE PATOFYZIOLOGIE DIAGNOSTIKA
! ! ! Aktuální výzkum kmenových buněk: ze zkumavky
KIV/ZD cvičení 1 Tomáš Potužák.
EURATOM: základ evropské spolupráce
Cisco Networking Academy
Přírodovědecká fakulta UJEP
Studijní obor Fyzioterapie
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Motivace Technika Obavy Spolupráce 3D Stroje
VÁŽENÍ STUDENTI 2. – 5. ROČNÍKU! BUĎTE „IN“!
29. Letní škola slovanských studií 2018 škola na zámku
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
IMF eLibrary Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Ukázka prezentace LF MU v jednotném vizuálním stylu MU
Transkript prezentace:

Aktuální výzkum kmenových buněk: ze zkumavky k terapeutickému využití. Aktuální výzkum kmenových buněk: ze zkumavky k terapeutickému využití. PŘIHLASTE SE NA VYBRANÝ TERMÍN VČAS, VŠECHNY MAJÍ LIMITOVANÝ POČET ÚČASTNÍKŮ ! ! ! K PŘIHLÁŠENÍ SLOUŽÍ HESLO, KTERÉ JSTE ZÍSKALI POTVRZENÍM REGISTRACE PŘIHLASTE SE NA VYBRANÝ TERMÍN VČAS, VŠECHNY MAJÍ LIMITOVANÝ POČET ÚČASTNÍKŮ ! ! ! K PŘIHLÁŠENÍ SLOUŽÍ HESLO, KTERÉ JSTE ZÍSKALI POTVRZENÍM REGISTRACE Semináře začínají vždy v 9:00 hodin, odpolední praktické exkurze začínají ve 13:00 hodin. Místem konání je Univerzitní kampus MU, pavilon A3, Kamenice 5, Brno – Bohunice Informace na: Semináře začínají vždy v 9:00 hodin, odpolední praktické exkurze začínají ve 13:00 hodin. Místem konání je Univerzitní kampus MU, pavilon A3, Kamenice 5, Brno – Bohunice Informace na:

Aktuální výzkum kmenových Téma „ Aktuální výzkum kmenových buněk: ze zkumavky k terapeutickému využití. k terapeutickému využití. “ je nabízeno ve čtyřech termínech, z nichž si můžete vybrat pomocí přístupového hesla získaného potvrzením registrace. Aktuální výzkum kmenových Téma „ Aktuální výzkum kmenových buněk: ze zkumavky k terapeutickému využití. k terapeutickému využití. “ je nabízeno ve čtyřech termínech, z nichž si můžete vybrat pomocí přístupového hesla získaného potvrzením registrace. Tento vzdělávací cyklus je pořádán Biologickým ústavem Lékařské fakulty Masarykovy univerzity a Ústavem experimentální medicíny AV ČR, v.v.i. Tento vzdělávací cyklus je pořádán Biologickým ústavem Lékařské fakulty Masarykovy univerzity a Ústavem experimentální medicíny AV ČR, v.v.i. 18. března 2010 (čtvrtek) 23. března 2010 (úterý) 27. března 2010 (sobota) 31. března 2010 (středa) 18. března 2010 (čtvrtek) 23. března 2010 (úterý) 27. března 2010 (sobota) 31. března 2010 (středa)

vám bude ukázáno spektrum technik, které jsou potřebné ke studiu (nejen) kmenových buněk uvidíte živé kmenové buňky v Petriho misce a sami si vyzkoušíte různé manipulace s nimi sáhnete si na všechny „dobroty“, které kmenové buňky ke svému životu v misce potřebují sami prozkoumáte vlastnosti a osudy kmenových buněk průtokovou cytometrií a pokročilou konfokální mikroskopií uslyšíte, uvidíte a vyzkoušíte si mnohé další, co se do tohoto letáčku už nevešlo vám bude ukázáno spektrum technik, které jsou potřebné ke studiu (nejen) kmenových buněk uvidíte živé kmenové buňky v Petriho misce a sami si vyzkoušíte různé manipulace s nimi sáhnete si na všechny „dobroty“, které kmenové buňky ke svému životu v misce potřebují sami prozkoumáte vlastnosti a osudy kmenových buněk průtokovou cytometrií a pokročilou konfokální mikroskopií uslyšíte, uvidíte a vyzkoušíte si mnohé další, co se do tohoto letáčku už nevešlo Tento cyklus Vám umožní vstoupit do rozsáhlého světa kmenových buněk díky tomu, že: uslyšíte, čím jsou kmenové buňky typické a kde všude je lze najít poznáte, čím vším nám mohou kmenové buňky být užitečné dozvíte se, jak lze kmenové buňky přimět k vytvoření funkčních buněk našeho těla uslyšíte, co vše je nutné zajistit, aby nám kmenové buňky nemohly ublížit uslyšíte, čím jsou kmenové buňky typické a kde všude je lze najít poznáte, čím vším nám mohou kmenové buňky být užitečné dozvíte se, jak lze kmenové buňky přimět k vytvoření funkčních buněk našeho těla uslyšíte, co vše je nutné zajistit, aby nám kmenové buňky nemohly ublížit

Aktuální výzkum kmenových buněk: ze zkumavky k terapeutickému využití. Aktuální výzkum kmenových buněk: ze zkumavky k terapeutickému využití. Vzdělávací kurz Vás provede mnoha zákoutími biologie a užití kmenových buněk a budete odcházet vybaveni novými užitečnými znalostmi a brožurkou, v níž budete mít vše přehledně napsáno a graficky vyjádřeno. Ústav experimentální medicíny AV ČR, v.v.i. Evropské centrum excelence