PORADENSKÉ CENTRUM PRO VENKOV PRACOVIŠTĚ DUBÁ. NOSITEL PROJEKTU: Společnost pro Jizerské hory o.p.s. PARTNEŘI PROJEKTU: - Liberecký kraj - Správa ochrany.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
* Sdružení právnických osob (Svazek obcí Novoborska, Mikroregion Podralsko, Svazek obcí Máchův kraj) * Koordinuje aktivity v CR na území členů, které.
Advertisements

HIPOSTEZKY NA ČESKOLIPSKU Poradenské centrum pro venkov v Dubé a v České Lípě Ing. Pavla Burešová Ing. Jana Kosťunová Mgr. Jana Samcová.
NORTH BOHEMIA CONVENTION BUREAU, o.p.s. (NBCB) obecně prospěšná společnost, založena na podporu zařazení Libereckého kraje a města Liberce mezi prestižní.
OČIMA ŽEN Projekt OČIMA ŽEN je podpořen z programu „Fondu pro nestátní neziskové organizace“. Program „Fond pro nestátní neziskové organizace“, jež je.
VOLYNĚ a FAIR TRADE SŠ a JŠ – 1. Fairtradová škola Volyně - 3. Fairtradové město.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Projekt: Místní akční plán rozvoje vzdělávání na území ORP Bystřice pod Hostýnem Informace o projektu.. Projekt „Místní akční plán rozvoje vzdělávání na.
Turistický region Český ráj a jeho nabídka 18 Turistický region Český ráj a jeho nabídka Setkání podnikatelů cestovního ruchu Libereckého kraje.
Občanské sdružení ProCit, z.s. pro přátele, rodiče a děti s poruchami autistického spektra Plzeň, Západočeský kraj.
Resort životního prostředí a zemědělství -Dotační politika -Činnosti resortu.
Představení projektu „Zvyšování kvality základního vzdělávání na území ORP Otrokovice“ Reg. č. CZ.1.07/1.1.00/
Projektový záměr Libereckého kraje pro období Projekt na podporu SAS a NZDM Krajský úřad Libereckého kraje.
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
Celostátní setkání pacientů 23. října 2015 LYMFOM HELP, o.s.
Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář, Úhlava, o.p.s. (Olomouc, 19. února.
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Role dobrovolných svazků obcí (DSO) v ČR při centrálním zadávání 1 Ing. Lukáš Vlček starosta města Pacova předseda Regionální komise Svazu měst a obcí.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Tematické setkání KAP Jihomoravského kraje Metodická podpora KAP pro intervenci Rozvoj škol jako center CŽU (dalšího profesního vzdělávání) Jana Bydžovská,
ČESKÁ AGENTURA NA PODPORU OBCHODU/CZECHTRADE Regionální exportní místa CT PhDr. Adriana Dohnalová.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Lom Svatá Anna s naučnou stezkou Eva Mačurová. Lokalita Poloha: Měšický vrch u Tábora Vlastnictví: od roku 2006 Přírodní park ve starém lomu – 4542 m².
3. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán pro ORP Jablunkov reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ září 2016 od 14:00.
VENKOVSKÁ TRŽNICE III. Projekt pro 13. kolo výzvy Programu rozvoje venkova Opatření IV.2.1. Realizace projektů spolupráce.
Tematické setkání KAP Ústeckého kraje Metodická podpora KAP pro intervenci Rozvoj škol jako center CŽU (dalšího profesního vzdělávání) Jana Bydžovská,
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Projekt „PURE COSMOS – Úloha veřejné správy při podpoře konkurenceschopnosti malých a středních podniků“
Zelená stuha Možnosti financování projektů obcí MŽP.
MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů
Ostatní dotační programy Olomouckého kraje pro rok 2017 a další možnosti čerpání dotací z národních a evropských zdrojů.
ProŽeny Třebíčské centrum o.s..
Centrum společných služeb
„Váš kraj, Váš rozpočet“
Členská schůze MAS Nepomuk,
Mezinárodní vzdělávací projekt TESEUS
Krajská síť environmentálních
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Matouš Bořkovec, ZŠ Mikoláše Alše
LIBERECKÝ KRAJ VY_32_INOVACE_06-28 Ročník: 5. Vzdělávací oblast:
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ČESKÁ LÍPA
Řemesla Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel
Managing Green Infrastructure
Agroturistika a podnikání na venkově
Průběh tvorby Školních akčních plánů (ŠAP) v Libereckém kraji
Podpora rozvoje venkova v ČR
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Podpora regionálních potravin v rámci výzev MAS Sdružení Růže
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
vzdělávání dětí a žáků s odlišným mateřským jazykem
Dny nad Prahou výzva MMR, podprogram Podpora obnovy a rozvoje venkova
Aktuální informace o projektu IKAP
kam vlastně směřujeme ??? 
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Místní akční plán rozvoje vzdělávání na Písecku II
8. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Nýřany
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
„Místní akční plán II“ (map ii) rozvoje vzdělávání v území ORP Ostrov č. projektu CZ /0.0/0.0/17_047/ Lidická 1407 Ostrov.
Připravenost na nové plánovací období
Liberecký Kraj Ondřej sedlák.
Aktuální informace z Evropských strukturálních a investičních fondů
Tematické setkání KAP Olomouckého kraje
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Aktuální informace o MAP vzdělávání na Broumovsku II
Místní akční plán rozvoje vzdělávání (MAP II) v kutnohorském regionu realizuje MAS Lípa pro venkov z.s. (leden.
5. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Transkript prezentace:

PORADENSKÉ CENTRUM PRO VENKOV PRACOVIŠTĚ DUBÁ

NOSITEL PROJEKTU: Společnost pro Jizerské hory o.p.s. PARTNEŘI PROJEKTU: - Liberecký kraj - Správa ochrany přírody Praha (CHKO Jizerské hory, Lužické hory, Český ráj, Kokořínsko) - Správa Krkonošského národního parku - Obce Turnov, Smržovka, Frýdlant, Jilemnice, Dubá, Česká Lípa

JEDNOTLIVÁ PRACOVIŠTĚ Liberec Frýdlant Česká Lípa Dubá Turnov Jilemnice Smržovka

HLAVNÍ OBLASTI ČINNOSTI Informace – poradenství - vzdělávání - asistenční služby 1 - „Péče o krajinu“ – agroturistika, zemědělství, ochrana a tvorba krajiny 2 - „Ekozemědělství, místní a regionální produkty“ 3 - „Zapojování veřejnosti do plánovacích a rozhodovacích procesů“ 4 - „Poskytování informací o CHKO a KRNAP“

KANCELÁŘ Vedoucí centra: Mgr. Jana Samcová Pracovník centra: ing. Pavla Burešová Masarykovo náměstí patro v budově radnice Tel: Konzultační hodiny: Po 8-17h

HIPOSTEZKY na ČESKOLIPSKU Podpora agroturistiky Kontakty Setkávání Pracovní skupiny Trasa Školení značkařů Vyznačení Propagace

NAUČNÁ STEZKA MIMOŇ Osvěta veřejnosti Odborné informace o území Seminář pro realizátory (skauty)

SVĚTOVÝ DEN VODY v DUBÉ Akce pro veřejnost Výstava uměleckých a dětských prací Odborné informace Beseda a přednáška Projekt voda - ZŠ Dubá Vodní zkoumání Koncert Beseda v ZŠ Stráž pod Ralskem Letos bude DEN VODY v Doksech 13. – 30. března 2007 ve spolupráci s knihovnou a ZUŠ

NAUČNÁ STEZKA Dubsko – Kokořínsko Slavnostní otevření: na Den Země

ZELENÁ NÁVES - DŘEVČICE Asistence při získání dotace Nadace Partnerství Zapojení veřejnosti Řízení projektu Výsadba a realizace

KURZ ZPRACOVÁNÍ OVČÍ VLNY Kurz pro veřejnost Financování kurzu Zajištění lektora a místa konání Spolupráce se zemědělci a místními výrobci Propagace starých řemeslných technik Podpora podnikání

SPOLUPRÁCE PŘI AKCÍCH PRO VEŘEJNOST Jablečné slavnosti v Dubé Vánoční výstava v Dubé Slavnosti sýra ve Frýdlantu

INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ Informace o dotacích Odborné informace Semináře a exkurze Pomoc neziskovým organizacím PŘÍKLADY PROJEKTŮ: Sad tradičních odrůd ovoce v České Lípě – informace o starých odrůdách Ekofarma Konírna Zakšín – oprava stáje Ptačí dům Dubá – rekonstrukce Malá kozí farma Pohoda v Oslovicích – zakládání občanského sdružení

PŘIPRAVUJEME Mapování a propagace místní produkce Podpora tradic venkova – akce pro veřejnost Výstavy na odborná témata Školení značkařů

Děkujeme za pozornost