 Odkaz na přihlášku: Předběžná přihláška na pobytPředběžná přihláška na pobyt  Prosíme o vyplnění přihlášek nejpozději do 31. 8. 2016  Přihláška je.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Projekt Orbis Pictus v programu Comenius
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
Krkonoše Tour Kontaktní osoba: Tina Davídková Tel To nejlepší jen pro vás.
Hotel Saloon.
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
Anthropos Brno 2008 Exkurze žáků 6. třídy ZŠ Krucemburk.
Chybí Ti něco super? Něco super?;-). Křesadlo & Pětatřicátníci present V – Z – ZV – Z – ZV – Z – ZV – Z – Z Večer Zvrhlé Zábavy.
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
Nizozemí Účastníci: Barbora Jurčíková, Jindřiška Štrymplová,
WORKSHOP PRO ČLENY CBA a JSC CBA - BARMANY varianta „A“ – ŽATEC varianta „B“ – ŽATEC Téma pivo a pivní kultura Milé.
Adaptačně motivační kurzy 2011 Informace a pokyny k odjezdu web:
Školení Maxov 9.9. – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
Hry III. tisíciletí Melchiorova Huť 2013 Mgr. Monika Pelánová.
Sociální terapeutická dílna KOTVA
Název projektu: Vyrovnání handicapu žáků GVN J. Hradec při studiu přírodovědných disciplín praxí Žákovská prezentace z přírodovědných exkurzí Registrační.
Víkend rodin dětí se syndromem Prader-Willi HOTEL PAVLA NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ
Školení Špindlerův Mlýn – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
C ZECH R ECREATION Petra Blažková, Zuzana Čejková, Ondřej Durkáč, Martin Hošek, Martin Vass.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:28.
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
Anglie a Paříž pro základní školy
Terénní základnu - Rohanov
Turistický kurz pro žáky 6. tříd Termín: května 2015 Místo: okolí Velkých Pavlovic, jižní Morava.
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
St. Gallen. Realizační team Jiří Richter Navrhovatel Vedoucí exkurze Martina Rešlová Koordinátor Doprovod Jana Pokorná Doprovod.
Cestovní kancelář SHM Vezmeme Vás za Sluncem, na Hory nebo k Moři Provozovatel: Vladimír Kučeřík, ul. Vodní 79, Brno.
Domov pro osoby se zdravotním postižením v Horním Benešově
ZAHRANIČNÍ PRAXE 2015 ERASMUS+. VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ RÁMEC ŠKOLY (ŠKOLA SI UDĚLALA SAMA SVOJE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ) VYPLNĚNÍ PŘIHLÁŠEK – DOSTUPNÁ NA WEBU (KAŽDÝ.
Dětský svět v regionu Dunaj -Vltava Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA.
RODINNÁ DOVOLENÁ- LIPNO ZPRACOVALI :PAVLA LEITGEBOVÁ, LÁĎA MACHÁČ, KUBA POSPÍŠIL.
Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt s kapacitou 36 lůžek vhodný pro pobyty v přírodě, tábory, adaptační pobyty, různá soustředění, kurzy a jiné.
Domov Sue Ryder, o.p.s. „Šance pro důstojné stáří“ Mgr. Michaela Hronová, Domov Sue Ryder, o.p.s. Michelská 1/7, Praha 4 Tel:
RODINNÝ VÝLET Klára Očadlíková, Sebastian Stryžak, Fanda Šimanovský.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Adaptačně motivační kurzy 2013 Informace a pokyny k odjezdu web:
Obec Křinice Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt
Náš letní rodinný výlet
FIRE DANCE 2017.
Společenská výchova – Zásady chování v ubytovacích zařízeních
Výtvarný tábor na koních
SZeŠ Lanškroun
CZ01-KA dubna – 14. května 2016 Ilona Bartášková
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Třídní schůzky T4
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
Škola v přírodě
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Klasifikace hotelů a ubytovacích zařízení
Za celý tým vedoucích a instruktorů
PAŘÍŽ A ROUEN s jazykovým kurzem
DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA
Wales 2019 Průvodce registrací pro studenty
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Školní výlet Alžběta Drápelová 4.A.
Školní výlet Michaela Roušová 4.A.
Třídní schůzky
Tábor 2019 DUB.
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

 Odkaz na přihlášku: Předběžná přihláška na pobytPředběžná přihláška na pobyt  Prosíme o vyplnění přihlášek nejpozději do  Přihláška je předběžná, všem přihlášeným zájemcům bude před pobytem poslán s dotazem na platnost přihlášky.  Součástí přihlášky je i přihlášení na plánované prohlídky. Prosíme o vyplnění, abychom věděli, pro kolik lidí máme zajistit vstupenky.  Rodiny s dětmi do 6 let bez nároku na lůžko a stravu zdarma. Pokud ale budete pro ně chtít jídlo, vyplňte požadavek v přihlášce.  Pro ubytované od 7 let je automaticky ubytování s plnou penzí – večeře, snídaně, oběd!  Pro účastníky bez ubytování je možnost zajištění jídla s námi. Přihlášku vyplňují všichni, kdo mají zájem zúčastnit se setkání!  Během celého pobytu bude dle potřeby zajištěno tlumočení do znakového jazyka, simultánní přepis a hlídání dětí.  Po uzávěrce přihlášek budou přihlášeným zájemcům rozeslány podrobné informace o pobytu a programu. Platba na místě.  Prezentace pobytu v ZJ: Video s MonikouVideo s Monikou Kontakty pro případné dotazy: Speváková Jana, , Skopová Věra, , Ťuláková Monika, (sms),

Nad Pisárkami 276/ Brno GPS: 49°11' N 16°33' E  Příjezd na místo a ubytování.  V hotelu jsou k dispozici pokoje s vlastním sociálním zařízením. Pokoje jsou 1lůžkové, 2lůžkové a 3lůžkové.  Ve většině pokojů jsou prostorné manželské postele, pokud budete mít s sebou dítě bez nároku na lůžko, pohodlně se vyspí s rodiči na manželském lůžku. Kdo má možnost vzít s sebou matraci pro dítě, označte to v přihlášce, umožní nám to lépe využít kapacitu hotelu.  Snídaně, obědy a večeře budou v prostorách restaurace hotelu.  Snídaně je formou bohatého bufetového stolu.  Po večeři společné setkání, informace k víkendovému programu.  Volný program.

Sobotní dopolední program bude věnován besedě s Davidem Duroněm, kmotrem Davídka o projektu nadačního fondu Dar sluchu „Zázrak pro …“. Besedy se zúčastní i ředitelka NF Gabriela Dänemarková, Davídek a jeho rodiče z Ghany. Po obědě se vydáme na výlet do pravěku, máme domluvenou schůzku s mamutem, s pravěkým člověkem a určitě si s námi užijí společně strávený čas. Expozice nám představí příběh o nejstarších dějinách osídlení Moravy i celého evropského kontinentu. Je tvořena 3 základními celky: „Morava lovců a sběračů“, „Genetika ve vývoji člověka“, „Příběh lidského rodu“. Pavilon Anthropos Brněnský pivovar nám může nabídnout také zajímavou exkurzi do výroby piva a nejen to. Součástí pivovarské exkurze bude i degustace. Portfolio Starobrna tvoří tradiční výčepní piva (světlé, černé, řezák), ležák, pivní speciál Baron Trenck, nefiltrovaná kvasnicová třináctka, unikátní speciální Zelené pivo a Modrá Kometa. Velké oblibě se mezi spotřebiteli těší jedenáctistupňové Medium. Pivovar Starobrno

 Po snídani nás čekají dva programy.  Na dopoledne plánujeme tradiční olympiádu, která je určena především pro děti.  Kromě olympiády se plánuje i program pro dospělé (zatím v jednání).  Společné focení všech účastníků pobytu.  Pokud máte možnost přivézt pro děti pár drobností jako odměnu za olympiádu, budeme rádi.  Pak nás čeká poslední setkání u společného oběda a vyklizení pokojů.  Pro ty, kteří ještě chtějí využít odpolední čas pro výlet, nabízíme pár zajímavých odkazů: Špilberk Hrad Veveří Plavba parníkem Vysílá studio Brno Technické muzeum v Brně

Ubytování s plnou penzí VěkCena za víkendCena za den 0-6 let zdarma bez nároku na stravu 7-10 let1.250,-625,- 11+ a dospělí1.500,-750,- Ceník jídla na den bez ubytování VěkPlná penzeSnídaněObědVečeře 0-6 let200,-75,- 50, let200,-75,- 50,- 11+ a dospělí400,-150,- 100,-