MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POPIS AREÁLU Ubytování představuje 12 rodinných dvojdomků vždy se sedmi 2 až 3 lůžkovými byty přístupnými vchodem situovaným do středu areálu. Každý byt.
Advertisements

NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH K PRONÁJMU
Náš domov. Pojďte s námi na prohlídku Bezbariérový vstupVede k hlavnímu vchodu.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.
Systemotronic-Real, s.r.o. Hybešova 38, Brno
Divadlo Hybernia prezentace pro partnery
Nabídka autobusové dopravy
Prémiová automatická objednávka
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
Fungování tržního mechanismu - neviditelná ruka trhu
Doučování Bc. Jiří Švec Doučování Předměty: ◦ Účetnictví  Převážně pro studenty obchodních akademií, středních a vyšších odborných škol.
Mobilní přepážky Letiště Praha - Ruzyně. Všeobecné podmínky Přepážky jsou umístěny v příletové hale, dle žádosti na Terminálu 1 nebo Terminálu 2, vždy.
SRDCE NA DLANI 2005 Řada charitativních koncertů na pomoc Fondu Ohrožených Dětí.
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí u řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 20 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Hledáte výhodný pronájem sálu
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Prezentace zasedacích místností. Předsálí kongresového sálu možnost pořádání cateringových akcí provádění prezenčních úkonů prezentace výrobků a služeb.
Farní charita Prachatice
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Azylák PC IS pro služby sociální prevence. PC IS „Azylák“
Potřeby lidí 2.hodina.
TEL Základní osvětlení sálu reflektory PAR 64 (24ks) ze čtyř stran na stojanech. Včetně bodového reflektoru- Follow.
– ročník výstavy pro lidi, kteří nezůstávají sedět doma 16. ročník výstavy ze soutěže „ pro radost a potěšení“ POD ZÁŠTITOU: MINISTERSTVA.
Střížovice 11 Pěnčín GPS: N, E
Jakou máme spotřebu elektrické energie? (zadání projektu)
Sportovní a podnikatelská střední škola, spol. s r.o. Ekonomika a marketing I. ročník Vyučující PhDr. Jan Sinkule Nabídka na trhu výrobků a služeb  Nabídka.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
ÚSPORY ENERGIÍ V HLAVNÍ ROLI Společnost 3E system s.r.o.
Úspory energie a regenerace
Vytápění plynem patří mezi ekonomicky a ekologicky významné způsoby zajištění tepla a teplé vody a jeho podíl na trhu s bydlením stále stoupá. Vývoj legislativy.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Prezentace služeb Pokoje 4* Restaurant Catering.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Banketing Jméno autora:Jaroslav.
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1112Ročník:4. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Hospodářský výsledek a DPFO Téma: Základ daně podle §
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
PRODUKTY BIOSUNTEC – DOTACE NZÚ SAMOSTATNÝ OHŘEV VODY FOTOVOLTAIKOU I. (VEŠKERÉ CENY U VŠECH PŘÍKLADŮ JSOU VČETNĚ DPH) INSTALOVANÝ VÝKON:1,5 kW.
Materiálně-technický standard v sociálních službách Eva Capicarová.
SLŮNĚ – SVĚT JAZYKŮ MANUÁL ZAHRANIČNÍ JAZYKOVÉ KURZY.
FONS GALEN Daniel Petričko PRACOVNĚ LÉKAŘSKÁ SLUŽBA Daniel Petričko.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
SPORTOVNÍ AREÁL MÍROVÁ SE VÁM JIŽ OD 1. KVĚTNA 2011 OTEVÍRÁ NABÍZÍME...
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Prostory zámku Litomyšl pro Vaše akce. 1.Kongresové centrum 2.Svatební prostory 3.Zámecké divadlo 4.Exteriéry a zahrada.
Vila Tugendhat ● Denisa Vedrová. Úvod Proč zrovna tohle téma? Tohle téma jsem si vybrala, protože moje kamarádka ve vile Tugendhat pracuje jako průvodkyně,
Informace o projektuKontakt Skanska CZ a.s. Divize Pozemní stavitelství Čechy Murmanská 4/ Praha 10 - Vršovice tel.: fax: 267.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
 konečná úprava ceny před prodejem spotřebiteli  využívá psychologii prodeje  cílem je přesvědčit zákazníka o výhodnosti nákupu  používají se zejména.
Domovní rozvody * hlavní domovní vedení * * odbočky k elektroměrům *
Cenové triky.
VYJÁDŘENÍ K DOPISU ZE DNE DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K PROJEKTU
Třídimenzionální radary Základní takticko-technické údaje radarů:
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Den Zemědělce - Kámen 2017.
Likvidace objektu Zahražany
Logistika výroby a distribuce dřevěných pelet v ČR
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
cimbálová muzika Veselica
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
EVROPSKÁ REGULACE B2B.
Bc. Jiří Švec Doučování Bc. Jiří Švec
POŘADATEL 2018 PODMÍNKY SPOLUPRÁCE.
Chráněné bydlení Luhačovice Mlýnská Luhačovice
Spolupráci na dobré věci.
Akční nabídka snížení sazeb a odhad nemovitosti ZDARMA!
Náš domov.
Cestovní náklady podnikatele
ZVVZ NEMOVITOSTI, s.r.o. člen skupiny ZVVZ GROUP Ruce podané ekologii.
Transkript prezentace:

MAJAKOVSKÉHO SÁL

RAISŮV SÁL

SPOLEČENSKÝ SÁL

MAJAKOVSKÉHO SÁL + BALKON

RAISŮV SÁL, SPOLEČENSKÝ SÁL

NÁRODNÍ DŮM NA VINOHRADECH

NÁRODNÍ DŮM NA VINOHRADECH CENÍK PRONÁJMŮ PRO MATURITNÍ PLESY 2017 V celém objektu NDV je přísný zákaz kouření!!! Cena (Kč)DPH 21%Celková cena (Kč) Majakovského sál (včetně balkónu) Jako doplněk k Majakovského sálu Raisův sál Společenský sál Salonky č. 14 a 15, jako zázemí pro účinkující a organizátory, jsou poskytnuty k pronájmu zdarma. 2. Patro ( 3 sály a salonky č.14 a 15) Další služby, které jsou povinné pro pořádání maturitního plesu po celý čas plesu - služby zvukaře, osvětlovače a bezpečnostní služba. Celková cena tohoto balíčku činí ,- Kč + DPH – ( 10 hodin práce jednoho zvukaře, 10 hodin práce jednoho osvětlovače, 8 hodin bezpečnostní služba ). V ceně za pronájem sálu je zahrnuto následující: - postavení sálu, zapůjčení inventáře Národního domu (stoly, židle, maskérské stolky, atd.), - odběr vody, vytápění / chlazení, - odběr elektrického proudu (do 100 kW), - zastavení autobusů (nákladních aut) v bezprostřední blízkosti NDV, - stávající osvětlení (světla, ramínka) a základní ozvučení Majakovského sálu - pořadatelská služba. Nezahrnuté služby v ceně pronájmu: - šatna pro hosty 10,- Kč / kus, placeno individuálně, - výroba a tisk vstupenek 5,- Kč / kus + DPH v případě Vašeho zájmu, je možné zajistit si vlastní výrobu a tisk vstupenek - technické vybavení nad rámec NDV, tzn. pronájem technického vybavení (ozvučení, osvětlení) záleží na konkrétních požadavcích kapel a klienta (klavír, bodové reflektory apod.). Kontakt: