GHESER Síla přírody pro silné na duchu. Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN0867 100 ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1.Význam kosmetického účinku šamponu
Advertisements

Set SPA Aromatherapy Aromatický SPA šampon Zjemňující SPA kondicionér Relaxační SPA pěna do koupele.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
VY_32_INOVACE_TMM21760BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1
Nová řada Herbal Aloe Připravila: Křížová Vlaďka.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
Místo chemie z továren — mýdlo ze stromů.
Ganoderma: Královna léčivých rostlin DXN. GANODERMA (LINGZHI) – Úžasná léčivá rostlina V Číně ji už po tisíciletí považují za zázračnou léčivou rostlinu.
Fytogel «Slaviton» vylepšená receptura:
Ročníková práce Péče o kůži 2013/14 Honza Sokolář 6. Třída Obr. 1.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Kosmetika.
PŘÍRODNÍ PŘÍPRAVKY NA VŠI
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
Třída DVOUDĚLOŽNÉ rostliny -
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
Masážní gel «Ortophyt» se zlepšenou recepturou
Přírodní mycí houba «KONNYAKU» 100% se skládá z hlíz exotické květiny Amorphophallus Konjak Jemná jako bílý mráček, Účinná i bez čisticích prostředků.
VY_52_INOVACE_ZB03_0364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
VY_52_INOVACE_ZB03_1064TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
KOSMETIKA.
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Superfoods superpotraviny.
Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment.
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Zenit,spol.s r.o. Pražská 162, Čáslav strana1 …když úklid dává smysl.
Legendární série «Sibiřská kolekce balzámů» 18 let úspěchů! Více než 25 států.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Legendární série «Sibiřská kolekce balzámů» 18 let úspěchů! Více než 25 států.
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_493_OŠETŘENÍ A REGENERACE VLASŮ NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, Střední průmyslová škola.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_VERA_MERKLOVA_PECE_O_VLASY_MYTI_VLASU_A_POKOZKY_HLAVY_ PREZENTACE_1_04 Název školyStřední.
ČAJ Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: čaj, charakteristika, složení, dělení, zpracování, druhy, skladování.
POCHUTINY Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: pochutiny, charakteristika, dělení, koření Autor:
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_VERA_MERKLOVA_PECE_O_VLASY_MASAZ_POKOZKY_HLAVY_PREZEN TACE_1_12 Název školyStřední škola.
ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_494_Přípravky osobní hygieny NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, Střední průmyslová škola.
Přírodní laboratoř krásy. Vše krásné je i jedinečné. Jedinečný je vzor sněhové vločky, neopakovatelné jsou obrysy listí a tvary oblaků. Stejně nezaměnitelná.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
HODNOTY ZNAČKY: Přírodní aktivní komponenty (éterické silice, bylinné extrakty, rostlinné oleje a vosky). Pradávné tradice burjatského léčitelství – balzámy.
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY 32. INOVACE PoV Název DUMuPoV K.
Legendární série «Sibiřská kolekce balzámů» 18 let úspěchů! Více než 25 států.
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
SUCHÁ FYTOKOSMETIKA Vyloučením z receptury vody, jsme úplně upustili od konzervantů, emulgátorů, parfémů a jiné chemie Nejefektivnější péče o pokožku 100%
VY_32_INOVACE_Luk_II_08 Živiny Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
Výživa a zdraví. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět práce–
PEČUJEME O ZDRAVÍ VY_32_INOVACE_II-C-14. Výživa - rostlinná, živočišná (živiny, vitamíny, jídelníček) Obranyschopnost - nemoc, úraz, imunita Pohyb a aktivita.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Drogerie – osobní hygiena I
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Ošetření pro lehké nohy 2017
Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!
Kvalitní pitný režim pro vaše děti!
Regenerační přípravky II.
NUTRILITE™ ALL PLANT PROTEIN
Okyselení a přitučnění kůže I.
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
Transkript prezentace:

GHESER Síla přírody pro silné na duchu

Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou hedvábnou pěnu pro důkladné oholení. Gel nejenom napomáhá snadnému holení, ale pečuje i o pokožku: zabraňuje vzniku podráždění a zánětů, skvěle hydratuje a má výrazný uklidňující a léčebný účinek. Výtažky rostlin v jeho složení dodávají pleti energii, zlepšují metabolické procesy v pokožce. Kompozice éterických olejů ze šalvěje muškátové, jalovce a vousatky dodává Výtažky z máty a divokého rozmarýnu Výtažky z jitrocele a jestřabiny Éterické oleje ze šalvěje, jalovce a vousatky GHESER AKTIVNÍ ROSTLINNÉ SLOŽKY: * V sortimentu výrobků Korporace Siberian Health

Zklidňující balzám po holení 4EN ml Nepostradatelný přípravek v mužském arzenálu: okamžitě snižuje nepohodlí po holení, uklidňuje a změkčuje pokožku, napomáhá hojení ran a říznutí. Vzácné oleje z cedrových, lískových a pistáciových ořechů pokožku účinně hydratují, snižují její odlupování. Balzám pokožku příjemně osvěžuje, nezanechává pocit pnutí. Napomáhá rychlému odstranění začervenání a podráždění, ke kterým došlo nejenom v důsledku holení, ale také po dlouhém pobytu na slunci, mrazu anebo větru. Díky lehké struktuře se skvěle vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Výtažek ze zázvoru Oleje z cedrových, pistáciových a lískových ořechů Výtažek z rozmarýnu, šalvěje a vousatky GHESER PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* AKTIVNÍ ROSTLINNÉ SLOŽKY: * V sortimentu výrobků Korporace Siberian Health

Čisticí pleťový balzám pro muže 4EN ml Tento extrémně pěnivý balzám, vyrobený speciálně pro muže, je obohacený o chmelový výtažek, který napomáhá normalizovat funkci mazových žláz, o výtažek z anděliky, který pokožku tonizuje a dezinfikuje, a o výtažky z jitrocele a mateřídoušky, které pokožku uklidňují a snímají pocit nepohodlí. Přípravek pokožku šetrně čistí, odstraňuje přebytky kožního mazu a zbavuje pleť drobných nedostatků. Již za několik minut bude pokožka ideálně matnou, čistou a svěží. Éterické oleje z borovice, šalvěje a vousatky Výtažky z anděliky, jitrocele a mateřídoušky PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* GHESER AKTIVNÍ ROSTLINNÉ SLOŽKY: * V sortimentu výrobků Korporace Siberian Health

Bylinný šampon pro muže 4EN ml Šampon byl speciálně vyroben s ohledem na potřeby mužů: osvěžuje a vytváří bohatou pěnu, která se snadno smývá a zanechává vlasy čisté po dlouhou dobu. Pečuje nejenom o vlasy, ale i o pokožku hlavy. Kofein, vitamín PP a aminokyselina L-arginin zlepšují mikrocirkulaci v pokožce hlavy, zajišťují zvýšenou výživu vlasových cibulek, stimulují růst vlasů. Komplex éterických olejů z borovice, šalvěje, máty, bergamotu, majoránky a jalovce reguluje funkci mazových žláz, snižuje maštění pokožky hlavy a vlasů. Dodává vlasům čistý a upravený vzhled po dlouhou dobu. Éterické oleje z jalovce Éterické oleje z borovice, šalvěje a bergamotu PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* GHESER AKTIVNÍ ROSTLINNÉ SLOŽKY: * V sortimentu výrobků Korporace Siberian Health

Tělové mýdlo a šampon pro muže 4EN ml Jemný univerzální přípravek 2 v 1 je ideální pro každodenní mytí hlavy a těla. Nedráždí citlivou pokožku, nevysušuje, výborně se smývá a nezanechává pocit pnutí. Kofein a L-arginin tonizují, zlepšují mikrocirkulaci v pokožce, výtažky ze ženšenu a mateřídoušky mají celkový posilňující účinek, aktivizují metabolické procesy. Éterické oleje z máty, šalvěje a bergamotu osvěžují a zlepšují náladu. Dodává tělu i vlasům svěžest a energii na celý den. Výtažky z ženšenu a mateřídoušky Éterické oleje ze šalvěje a bergamotu PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* GHESER AKTIVNÍ ROSTLINNÉ SLOŽKY: * V sortimentu výrobků Korporace Siberian Health

CO JE NOVÉHO? Do našich nových vylepšených receptur první řady kosmetiky pro muže* "GESER" jsme přidali ještě více aktivních rostlinných složek, vložili jsme to nejlepší, co dává příroda pro péči o vlasy, pokožku obličeje a těla. Každý výrobek je vytvořen s ohledem na osobitost mužské pokožky a její potřeby, což znamená, že složení každého přípravku je speciálně zvoleno tak, aby nabízelo maximální řešení pro často vznikající problémy při péči o pleť a vlasy. Šampon na vlasy obsahuje celou řadu prospěšných rostlinných složek, které stimulují růst vlasů a chrání proti lupům, zatímco gelový sprchový šampon s obsahem jemného antiseptika s širokou škálou účinků působí proti bakteriím a zabraňuje jejich aktivnímu množení. AKTIVNÍCH SLOŽEK ROSTLINNÉHO PŮVODU 100%

CO JE NOVÉHO? V nových "zelených" recepturách jsme nahradili parfémovaná mýdla a výrobky živočišného původu rostlinnými složkami, divoce rostoucími bylinami Sibiře, Bajkalu a Altaje. Všechny výrobky první řady kosmetiky pro muže* "GESER" obsahují kompozice éterických olejů a jsou vyrobeny francouzským parfumérem. Éterické oleje nemají jen příznivý vliv na pokožku, ale také vyvolávají pozitivní emoce a skvělou náladu (aromaterapeutický účinek), příznivě působí na celý organismus. ROSTLINY - ZDROJ UŽITKU, ÚČINNOSTI A EMOCÍ

CO JE NOVÉHO? Nový stylový design výrobků první řady kosmetiky pro muže* "GESER" se vyznačuje vyšším zabezpečením obsahu kosmetických přípravků během jejich přenosu a skladování. Zlepšení funkčních vlastností obalu pro snadnější každodenní používání a ochrana před vylitím. Využijte doma, na cestách a výletech, při sportovní činnosti. TRVALÁ KVALITA A BEZPEČNOST 0%0% škodlivých látek: bez sulfátů, parabenů a barviv.