Miroslav Holec Software Developer & Consultant ReSharper jak ho neznáte 2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jakub Ježek 2IT Ubuntu. Co je Ubuntu?  Ubuntu je operační systém založený na kernelovém jádře a unixové struktuře  Je distribuován pod licencí GNU-GPL.
Advertisements

(B1 Print and Delivery) B1 Tisk a odeslání Ing. Miroslav Beran Servis/Helpdesk.
Licenční politika Pro výuku devátého ročníku ZŠ Vypracoval: S.V.
PowerDesigner 16.5 Ondřej Diviš.
Špička v každém směru IT 3 Produktivita práce s Eclipse.
Otevřené myšlení otevřené dveře. Přehled akademických aktivit Dalibor Kačmář Academic Program Manager Developer & Platform Evangelist Group
Právní aspekty užívání software
Využití počítačových sítí ve výuce & SIPVZ (nejen)
Co je duševní vlastnicví? Duševním vlastnictvím se rozumí výhradní práva k nakládání s díly, vynálezy a jinými nehmotnými výsledky procesu lidské tvořivosti,
Tvorba webů pomocí Web CMS Michal Neuwirth Product Manager Kentico Software s.r.o. Ondřej Výšek Samostatný konzultant Optimalizovane-it.
Gecko mbH. Rostock, SRN –  V současnosti jsou používány nezávislé systémy pro jednotlivá oddělení a centrální systém SAP IS-H* MED.
USB porty a jejich využití
Archivní a spisová služba a organizace práce Ing. Radim Jäger.
Programování Michal Žůrek.
E-Learning Strategie společnosti Microsoft pro podporu vzdělávání
HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI LETECKÉHO METEOROLOGICKÉHO PERSONÁLU Odbor letecké meteorologie,ČHMÚ, Praha 2013 HODNOCENÍ AMP V ROCE 2013.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Software – úvod.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Václav Rada Partner Account Manager - OEM Microsoft Česká republika
Microsoft Days 2010 Roman Cabálek General Manager, Microsoft ČR.
Petr Brůha  udělat průzkum využití moderních vývojových nástrojů na Kivu  doplňuji průzkum Jana Štěbetáka z dokumentu.
C# - Úvod Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
2 Martin Sedlák 3  výukový software  naučí pracovat s aplikacemi Microsoft Office Word, Excel a PowerPoint  rozsah – začátečníci i pokročilí.
Transparentní modelování a provádění procesů Michael Juřek Software Architect Microsoft s.r.o.
Základy informatiky Aplikační SW - licence Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení Hornicko – geologická fakulta.
Představení nové verze OPSI Kamil Malinka Martin Lebeda PROJEKT financovaný z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZVYŠOVÁNÍ IT GRAMOTNOSTI.
Silverlight - Tirs.NET Antonín Hofmann - Radek Špelda -
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel.
VY_III/2_INOVACE_38_Malování-nástroje2 Malování – nástroje 2 Miroslav Kaňok.
Novinky pro webovou platformu Jiří Burian, Tomáš Kutěj,
Jednotná informační brána Cyklus školení Elektronické informační zdroje a databáze Národní knihovna ČR , , , ,
Moravská zemská knihovna v Brně
Interní knihovní systém Závěrečná prezentace aneb máte toho půl míče?
SERVICESSERVER CLIENT Operating System Relational Database Application ServicesSystems Management Developer Tools Programming Model Applications.
Nástroje pro řízení projektů. Kriteria členění Desktopová aplikace SaS (Software as Service) aplikace.
Programování Windows 8 Jiří Danihelka PDA Katedra počítačové grafiky a interakce ČVUT v Praze.
Tomáš Koška, Lukáš Křovák Divize Windows Client | Microsoft ČR a SR |
Finanční gramotnost Jana Leciánová Gymnázium Uherské Hradiště, 2013 Jednoduché a kombinované úrokování.
Microsoft SQL server Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Panelová diskuze Java,.NET nebo Web Services?. Kolo první.
ANOPRESS Databáze TAM TAM (Plné texty českých novin a vybraných časopisů)
Miloš Sobotka Systems Engineer Microsoft s.r.o.. Microsoft a BI Excel 2007 jako klient SSAS Translations v SSAS Implementace ve Visual Studiu Konzumace.
Tlačítko START Pro žáky šestého ročníku předmětu Informatika.
Základy informatiky Aplikační SW - licence Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení Hornicko – geologická fakulta.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové prohlížeče Číslo DUM: III/2/VT/2/2/26 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
VSphere with Operations Management (vSOM) – efektivní využívání infrastruktury Zuzana Jáklová VMware Licensing Expert
Miroslav Holec Software Developer & Consultant Monitoring a diagnostika aplikací s Application Insights 2015.
Accelerating Your Success TM IBM Tivoli NEWS Petr Klabeneš
Microsoft DreamSpark Časté dotazy. Benefity jako součást akademických smluv Akademické licenční smlouvy Enrollment for Education Solutions (EES), Open.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_I_S1_03.
Klávesové zkratky Autor: Mgr. Jan Duchek VY_32_INOVACE_17_Klávesové_zkratky Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem.
Vývoj software pro Linuxové distribuce Installfest Praha,
Struktura a Koncept portálu ČVUT, © 2013 IBA CZ, s. r. o. Agenda Teoretický průřez strukturou a konceptem Liferay portálu Company Sites Pages (stránky)
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Cisco Prime Petr Šťastný
Základy informatiky Aplikační SW - licence
Windows 7.
Digitální učební materiál
Linux UBUNTU Robert Mohos, 3IT.
Účinné zabezpečení IT a stálý dohled
JavaFX Tools Michal Škvor Software Developer SUN Microsystems 1.
Digitální učební materiál
EBSCO - základní vyhledávání
ANOPRESS Databáze TAM TAM
Hostování vlastních NuGet balíčků
Seznamy digitálních knihoven
Moravská zemská knihovna v Brně
Seznamy digitálních knihoven
Trendy v unit testování a mockování
Praktická cvičení Úvodní hodina David Malý kabinet 205.
Transkript prezentace:

Miroslav Holec Software Developer & Consultant ReSharper jak ho neznáte 2015

Během přednášky tweetněte užitečný shortcut pro ReSharper 9 s a hashtagem #msfest Výherce bude vybrán „náhodně“ podle času na konci přednášky. Soutěž o licenci ReSharper 9

o Rozšíření pro neexpress verze Visual Studia (včetně Community) o Nástroj pro zvýšení produktivity o Verze 9 s podporou Visual Studia 2015 a jazyka C# 6.0 Performance o Výkonnost VS standardně není ovlivněna (záleží na HW) o Problémy mohou způsobit další pluginy (Productivity Power Tools) Pricing o Zdarma po dobu 30 dní o Personal license vs. commercial license o Od nový způsob licencování SHORTCUT S TOOLSEXTENSIONS Co je ReSharper 9 ++ Individual existing 2094 Kč / y Individual new user 3492 Kč -> 2792 Kč -> 2094 Kč

o Ve Visual Studio je k dispozici přes 700 klávesových zkratek o Až na pár výjimek jsou všechny nepoužitelné o ReSharper zkratky nahrazuje Užitečný shortcut (který má smysl si pamatovat) je takový, o který se přirozeně používá (bez rizika vykloubení prstů) o který ušetří čas (nahradí X kliknutí nebo nutnost hledat něco myší) o který je znovupoužitelný (ideálně vícekrát během dne a kontinuálně během měsíce) V ostatních případech se vyplatí znát jen obecné shortcuty, např.: CTRL+SHIFT+R (Refactor) Shortcuts 9-cheet-sheet

o Sada productivity tools přímo součástí ReSharperu o Dependency Diagram o To-Do Explorer o Templates Explorer o Stack Trace Explorer o Unit Tests Runner o Assembly Explorer (navigate and decompile) o Samotný ReSharper má také svůj Extension Manager Zajímavá rozšíření o Mnemonic Live Templates o ReSpeller o ReSharper.StyleCop Tools + Extensions

DEMO