Ceny za projednání mimořádných zásilek Jiří Brunner 7. setkání s dopravci, Praha, 30.a 31.1.2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
4. železniční balíček 1.
Advertisements

Zákon č. 266/1994 o dráhách zákon upravuje
Speciální vozidla Dle předpisu SŽDC (ČD) S8
Předpis SŽDC D3 Účinnost od
ZÁKLADNÍ POJMY DRUHY DOPRAVY ZPŮSOBY VEDENÍ TRASY V ÚZEMÍ
Z pohledu studentů.  Obory jsou koncipované pro vzdělávání odborníků pro dopravní praxi  Znalosti evropského dopravního systému  Znalosti dopravního.
Technická normalizace v České republice 1.Tvorba českých technických norem 2.Mezinárodní spolupráce 3.Postavení českých technických norem.
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
ISEM INTEROPERABILNÍ SYSTÉM ELEKTRONICKÉHO MÝTNÉHO Základní informace
1 TP Interoperabilita Železniční Infrastruktury Praha, Expertní skupina Rozhraní v období Ing. Jiří Jelének VÚKV a.s. Bucharova.
Drážní úřad v resortu dopravy Konference technologická platforma Interoperabilita železniční infrastruktury Drážní úřad – Rail Authority.
Typ statkuČistý veřejný Smíšený st., Vlastnosti jak veřejného tak soukromého statku St. pod ochranou Čistý soukromý Kdo získává?Všichni členové spol. Spotřebitelé.
1 Plánované změny v železniční dopravě Vít Bárta, ministr dopravy ČR Petr Žaluda, generální ředitel Českých drah Jiří Vodička, předseda představenstva.
Společné projekty PID a SID
Silniční daň zákon 16/1993 Sb. Předmět daně – silniční motorová vozidla a jejich přípojná vozidla, která jsou: registrovaná a používaná v ČR; používána.
EKONOMIKA DOPRAVNÍHO PODNIKU Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Seminář MD ČR, Alena Heinišová Ekonomické hodnocení investičních akcí na SŽDC, s.o.
Cestovní náhrady kapitola rozpočtu 2 Jiří Haken 1.
Prohlášení o dráze Jiří Černý 9. setkání s dopravci, Praha,
Implementace Nařízení 913/2010 na SŽDC Setkání s dopravci, Praha, 25. a Ing. Markéta Šlachtová.
Informace o RailNetEurope, Přidělování kapacity dráhy Setkání s dopravci, Praha, Ing. Markéta Šlachtová.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Smlouvy o provozování drážní dopravy a jejich změny Ing. Petr Šlachta Setkání s dopravci, Praha 25. a
Prohlášení o dráze a cena za užití železniční infrastruktury a za poskytované služby Hana Honzáková, Jiří Černý 8. setkání s dopravci, Praha, 25.a
Cena dopravního výkonu v dlouhodobé smlouvě o zajištění dopravní obslužnosti veřejnou linkovou dopravou Kroměříž
On-line vyhlašování směnového plánu Setkání dopravců SŽDC Praha Ing. Petr Řádek SŽDC O12-SEPA 25. –
Smlouvy o provozování drážní dopravy a jejich změny Ing. Petr Šlachta Setkání s dopravci, Praha 30. a
DISTRIBUČNÍ LOGISTIKA  Z hlediska výrobního podniku představuje spojovací článek mezi výrobou a zákazníkem,  Zahrnuje veškeré skladové a dopravní pohyby.
Změny v tabulkách traťových poměrů. Změny v tabulce č. 01 Proti původní směrnici byly z tabulky vyjmuty údaje o zábrzdné vzdálenosti a údaje o délce vlaku.
Pilotní projekt Dopravní řešení mikroregionu MILEVSKO Realizace efektivní přepravy ve veřejné linkové autobusové dopravě.
Problematika rádiového prostředí SŽDC. Systém GSM-R Zajišťuje hlasovou komunikaci a přenos dat mezi terminály a pevnými účastnickými zařízeními a spojení.
Problematika rádiového prostředí SŽDC Bc. Ondřej Borovský.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Úvod do teorie dopravy Předmět: Teorie dopravy Ing. František Lachnit, Ph.D.
IS KADR Praha, Miloš Futera Setkání s dopravci.
IS KAPO Nezkonzumovaná kapacita Praha,
Jarní setkání těžařů, Přerov Kamenivo pro drážní stavby - potřeby a požadavky Ing. Petr Jasanský Správa železniční dopravní cesty, státní organizace.
Silniční daň zákon 16/1993 Sb. Předmět daně: Silniční motorová vozidla a jejich přípojná vozidla, která jsou: registrovaná a používaná v ČR; používána.
Setkání s hejtmanem Most, Obsah setkání – aktuální témata  Doprava v Ústeckém kraji – souběhy tratí a řešení  Cestovní ruch v Ústeckém.
Daň silniční a daň z hazardních her
Integrovaný dopravní systém pro oblast Českobudějovicka od
Ražba důlních děl pomocí trhací práce
Prohlášení o dráze Jiří Černý 11. setkání s dopravci, Praha,
Tabulky traťových poměrů
Ing. Veronika Vindemanová
Osvědčení o bezpečnosti provozovatele dráhy a osvědčení dopravce
Železniční doprava pro kraje Praha, 28. listopadu 2016
Financování dopravní infrastruktury z rozpočtu SFDI v roce 2017
Setkání s dopravci leden 2012
Autor diplomové práce: Bc. Eva Slabší
Historie železniční dopravy
Veterinární hlediska dotace do ozdravení
Smlouvy o provozování drážní dopravy a jejich změny
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Sankce za odřeknutí a nevyužití kapacity
Webový portál provozovatele dráhy
Setkání s dopravci, Praha, 25. a
Předpis SŽDC D3 Účinnost od
Inovace bakalářského studijního oboru Aplikovaná chemie
Silniční daň Předmět silniční daně
Legislativa výlukové činnosti
Šetření mimořádných událostí v drážní dopravě
Autor: Ing. Sikorová Renata
Prázdniny bezpečnější – NÁKLADNÍ DOPRAVA
Problematika MHD v městech SR Bojnice 30. září 2010
Ing. Jiří Kalenský Odbor drážní a vodní dopravy
4. železniční balíček a ERTMS/ETCS
Průběžné výsledky přípravy VRT
Příprava, výstavba a provozování vysokorychlostních tratí (VRT)
Fakulta dopravní ČVUT v Praze konference IDS, Žďár nad Sázavou
Transkript prezentace:

Ceny za projednání mimořádných zásilek Jiří Brunner 7. setkání s dopravci, Praha, 30.a

Zveřejněna na Portále provozování dráhy S platností ode dne dochází ke změně cen za projednání přepravy a stanovení dopravních podmínek pro mimořádné zásilky Nově je zavedena cena za dopravní průzkum trasy mimořádné zásilky Kategorie 1 – 3 se nemění, upravena je kategorie 4 a zavedena nová kategorie 5. Každé kategorii je přiřazena cena. Cena je uvedena za jedno projednání (číslo MZ). 2 Ceny za projednání mimořádných zásilek Cenová nabídka SŽDC

3 Ceny za projednání mimořádných zásilek Cenové kategorie MZ Cenová kategorie Kategorie zahrnuje mimořádné zásilky kategorie 1· Hmotnost nákladu překračuje stanovenou traťovou třídu zatížení nebo údaj pro nejvyšší zatížení vozu (rastr ložné hmotnosti / rastr dodatkového údaje vozu) · Tuhé ložné jednotky naložené na dvou a více vozech s opleny · Ohebné ložné jednotky o délce větší než 36 m na více vozech 1 ) · Zásilky naložené na vozech s více než 8 nápravami · Vozidlo, u něhož správní drážní úřad rozhodl, že smí být provozováno, nebo dopravováno za zvláštních technických a provozních podmínek · Vozidlo ložené nebo na vlastních kolech bez označení RIV/RIC/TEN nebo bez označení CZ v rastru přechodnosti · Ostatní zásilky vyplývající z evropských norem a Dohod a Úmluv kategorie 2· Zásilka překročením ložné míry (dále jen PLM) · Vozidlo překračující svým kinematickým nebo statickým obrysem příslušný průjezdný průřez tratě kategorie 3· Zásilka s PLM a současně hmotnost nákladu překračuje stanovenou traťovou třídu zatížení nebo rastr ložné hmotnosti / rastr dodatkového údaje vozu · Vozidlo překračující svým kinematickým nebo statickým obrysem příslušný průjezdný průřez tratě a současně překračuje stanovenou traťovou třídu zatížení, rastr ložné hmotnosti / rastr dodatkového údaje vozu nebo přechodnost vozidla kategorie 4· Zásilka s PLM naložená do EP na speciálním hlubinovém voze s manipulací odsunu a zdvihu kategorie 5· Zásilka s PLM naložená za EP na speciálním hlubinovém voze s manipulací odsunu a zdvihu

Poznámka: Individuální cena na konkrétní obchodní případ; cena bude stanovena obchodní nabídkou proti obdržené poptávce, minimálně však ve výši dle cenové kategorie 4. 4 Ceny za projednání mimořádných zásilek Ceny dle kategorií Produktkategorie 1kategorie 2kategorie 3kategorie 4kategorie 5 Projednání přepravy a stanovení dopravních podmínek pro mimořádné zásilky 1.000,-3.000,-5.000, ,-Individuální Dopravní průzkum trasy mimořádné zásilky 500,-1.500,-2.500,-7.500,-Individuální Vydání Edps „Příkaz k dopravě MZ“– cena je uvedena za jeden Příkaz (číslo dps) 50,-

Děkuji za pozornost Ceny za projednání mimořádných zásilek 5

© Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Ceny za projednání mimořádných zásilek