OBNOVA EKOCENTRA „ LEDŇÁČEK “ V CHRUDIMI ZO ČSOP Klub ochránců SPR Habrov.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Advertisements

1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Jesle Řásnovka Řásnovka 2, č. p. 784, k. ú. Staré Město
Základy projektu - rozvoj NNO ŽP Regionální centrum ČSOP Pověřenou organizací je ZO ČSOP Kněžice, celkem 18 základních organizací v kraji Koordinační.
Zelené stezky Greenways
STATUTÁRNÍ MĚSTO JIHLAVA V BRNĚ, DNE KONFERENCE PĚTILETKA ROP JIHOVÝCHOD A JAK DÁL PO ROCE 2013 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE STATUTÁRNÍHO MĚSTA.
Nadační fond Městské části Praha 1 SOFOS
Konference NOVÁ GENERACE TURISTICKÉHO ZNAČENÍ ANEB TURISTICKÉ STEZKY DO MOBILU Rámcový projekt Životní prostředí v Praze a volný čas – V Praze za přírodou.
Stavební úpravy fary a vytvoření otevřeného depozita starých liturgických předmětů Pavel Lazárek – administrátor farnosti Olešnice na Moravě.
Euroregion Bílé-Biele Karpaty Zlín, Prezentace k semináři cestovního ruchu TENTO MIKROPROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ, Z PROSTŘEDKŮ.
Společně a každý zvlášť po stezkách Ing. Lenka Klimková MAS – Partnerství Moštěnka, o. s.
(Tvorba naučné stezky, na které se seznámíte s hlavními druhy našich dřevin)
MSŠZe a VOŠ Opava. Zatímní aktivity modulu č. 3 Botanické zahrady sestaven seznam rostlin pěstovaných na botanické zahradě 155 položek rostlin velká soutěž.
Tématické stezky zaměřené na cestovní ruch Stezka řemesel v Livradois-Forez v oblasti Auvergne.
Jednání RHMP, Evropský sociální fond Evropský fond pro regionální rozvoj Praha a fondy EU Praha a fondy EU 7. výzva OPPK Ing. Milan Richter.
Sociální oblast. Podpora sociálních služeb Přímá podpora obcí a jejich organizací Podpora provozních nákladů nestátních neziskových organizací v obcích.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Obnova a využití klášterních komplexů Plasy a Kladruby
„Budujeme region se společnou budoucností“ realizace programu Leader Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Podpora přípravy projektů NNO pro příští programovací období 2007 – 13 Chceme zpracovat takové projekty NNO, jejichž cíle jsou společné více organizacím.
Natálka, Anička a Štěpánka
Chaloupky o.p.s. Štoky,
EVVO v Plzeňském kraji.
Zdravý kraj Vysočina a MA 21
MSŠZe a VOŠ Opava. Zatímní aktivity modulu č. 1 Dendrologie výsadba 11 druhů stromů a keřů (149 ks) 3 informační panely + panel úvodní (plánek, historie,
Ochrana přírody – společná věc ? Michaela Pruknerová Agentura ochrany přírody a krajiny ČR RP Správa CHKO Jeseníky.
„Budujeme region se společnou budoucností“ „Budujeme region se společnou budoucností“ realizace SP LEADER Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 SPOLEČENSKÝ PLES SPOLEČENSKÝ PLES 2006 V letošním roce jsme se prvně stali také spolupořadateli společenského plesu.
Zaměření Národního programu podpory CR v roce 2011 Podprogram Cestování dostupné všem.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Místní partnerství zaměstnanosti Projekt Místních partnerství zaměstnanosti Ing.Tomáš Müller MAS Uničovsko,o.p.s. Informační seminář 19.2.
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Seminář „DOTACE PRO KULTURNÍ INSTITUCE“ Dotační programy Královéhradeckého kraje v oblasti kultury v oblasti kultury.
Dotační projekty Vysokého Mýta
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
Projekt „Čistá toaleta“.  zrod myšlenky v agentuře Studioo GmbH ve spolupráci s městem Aalen v roce 2001  do projektu zapojeno již více než 200 měst-nejedná.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
Regenerace městské památkové zóny. Městská památková zóna MPZ vyhlášena rozloha 52 ha na území MPZ je 85 nemovitých KP zapsaných v seznamu.
Bečov nad Teplou 23. září Charakteristika města 1399 městská práva V současnosti cca 1000 obyvatel Poloha na spojnici lázeňských měst Karlovy Vary.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Cestovní ruch.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Výroční konference prosince 2015 Přednášející: Ivo Grüner, Ing. Jaromír Slíva.
JINDŘICHŮV HRADEC Michaela Kaloušová ZÁKLADNÍ INFORMACE  k město Jindřichův Hradec čítá obyvatel  Leží severovýchodně od Českých.
Projekt LOGO EAST. Pardubice - úvod  krajské město  centrum průmyslu, vzdělání, kultury a sportu Pardubického kraje  více než 700-letá historie  rozloha:
DOBŘÍ(Š) V POZNÁNÍ aneb interaktivní poznání historie, kultury a přírody na Dobříši.
Český svaz ochránců přírody – Regionální sdružení Iris EVP Den Země Exkurze Semináře Besedy Den stromů Zlatý list Tvořivé dílny Vycházky Ukliďme si svět.
Krajská konference EVVO 2016 Děti v přírodě – jde to i v Praze! 4. října 2016 SEV HMP Toulcův dvůr.
Umístění Věznice Nové Sedlo V současné době realizuje Vězeňská služba ČR ve Věznici Nové Sedlo projekt, který je financován z EHP a Norských fondů 2009.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2016  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
Příklady projektů a možnosti integrace listopad - prosinec 2014 Ing. Markéta Landová, Ph.D. Ing. Iveta Holá.
Fiche 5 – Relax v lese Článek 25 Neproduktivní investice v lesích
ZO ČSOP Klub ochránců SPR Habrov
Metodické centrum pro výstavbu a rekonstrukci knihoven
Evropský sociální fond
Prioritní osa 2 Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc
Program obnovy venkova Jihočeského kraje
POSTOLOPRTY Michaela Hanzlíková.
Rekonstrukce Horského hotelu a televizního vysílače Ještěd
ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST
My na zázraky nevěříme, my na ně spoléháme!
Investiční akce a opravy většího rozsahu
Porada ekonomů PO dne Informace oddělení rozpočtu a financování OE
Vykazování dat v rámci poskytování sociálních služeb
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
INFORMAČNÍ TABULE VE TVARU „A“ 550x850mm cca
Fiche 5 – Relax v lese Článek 25 Neproduktivní investice v lesích
Transkript prezentace:

OBNOVA EKOCENTRA „ LEDŇÁČEK “ V CHRUDIMI ZO ČSOP Klub ochránců SPR Habrov

Pobočný spolek ČSOP (15 členů) Hlavní aktivity: management Přírodní rezervace Habrov; sečení a péče o chrudimský park „V jedličkách“; vybudování klubovny v bývalé moštovně ČZS pro činnost lokálního ekocentra; příprava „nabídníku“ pro Přírodní památku Ptačí ostrovy a „Jedličky“, určeného zejména školám a pro činnost lokálního ekocentra; příprava projektu „Zelené stezky“ z klášterních zahrad do Přírodní rezervace Habrov.

ŠIRŠÍ SOUVISLOSTI Smysluplné propojení naučných stezek Zlatá (historie) Modrá (povodí Chrudimky) Zelená (ekologie) Využití PP Ptačí ostrovy „Nabídník“- Přírodopis v parku Komentované vycházky Vycházky pro veřejnost od ekocentra až do PR Habrov Sociální souvislosti Práce s nezaměstnanými z Úřadu práce

Projekt Zelené stezky

PROJEKTOVÉ AKTIVITY

Interiér Vodovodní a elektrická instalace, zařizovací předměty Strop, omítka, vymalování a nátěry Podlahy a obklady Dovybavení nábytkem Případné doplnění knihovny Exteriér Klempířské práce (okapy a svody) Půdní a vchodové dveře Vstupní informační tabule Loga donátorů

DOBA REALIZACE A ROZPOČET Začátek Konec Rozpočet projektu Materiál 30 tis. Kč Služby 20 tis. Kč Celkem 50 tis. Kč Rozpočet ZO ČSOP 2016 Činnost 156 tis. Kč Dotace 260 tis. Kč Příjmy celkem 416 tis. Kč Materiál, energie 40 tis. Kč Mzdy 280 tis. Kč Služby a ostatní 76 tis. Kč Výdaje celkem 396 tis. Kč

DĚKUJI ZA POZORNOST