Poslední aktualizace 12. KVĚTNA 2008. vloženo 7. května každou středu v lichém týdnu Svoz komunálního odpadu provádí společnost AVE CZ odpadové hospodářství.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poslední aktualizace 25. SRPNA vloženo 18. srpna Provozovatel TKR společnost NOEL Hodonín oznamuje, že ve dnech 25. – 27. srpna bude probíhat.
Advertisements

Poslední aktualizace 18. SRPNA vloženo 13. srpna Z důvodu dovolené nebude od 18. do 29. srpna na ÚM v Ostrovačicích prováděno ověřování podpisů.
LÉTO NA SEVERU Městské informační centrum Liberec Barbora Celerýnová Hotel Jalta
DOTACE PROJEKTY STUDIE SEMINÁŘE Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců II – POVEZ II „Praktické příklady pro jednotlivé typy žadatelů“
Infokanál obce Vigantice Aktualizováno:
Třídní schůzky 26. května Zastihli jste nás v plné práci…
Zákon o sociálním podnikání Průběžné informace o připravovaném předpisu.
STŘEDNÍ ŠKOLA ODBORNÉ UČILIŠTĚ HORNÍ SLAVKOV KOUNICE 613 tel.:
Ústav vs. Komunitní služba Domov Háj. Objekt Pětipatrová budova. Rodinný dům. Je běžné žít na ubytovně nebo v hotelu? Napořád? ústav komunitní služba.
KTV PRŽNO Duben Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Poslední aktualizace 25. března v pátek 4. dubna 2008 ve 12 hod. Nové DUBNOVÉ vydání videomagazínu bude do vysílání zařazeno v pátek 4. dubna.
Logistika Doprava a čerpání betonu Ing. Zdeněk Honzík Lukáš Suchý 6. ročník Beton University - Provádění betonových konstrukcí.
Gymnázium, Český Krumlov Prezentace k začátku školního roku pro studenty 1. ročníků.
KTV PRŽNO Prosinec Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Životický portál Od 30. listopadu do 6. prosince 2015.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Lukavice, okres Ústí nad Orlicí AUTOR: Eva Strnadová NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_02_22_ DNY V TÝDNU TÉMA:DNY V.
Poslední aktualizace 23. ČERVNA vloženo 31. března Poruchy nebo závady ve vysílání kabelové televize oznamujte společnosti NOEL Hodonín na čísla:
Poslední aktualizace 19. KVĚTNA vloženo 19. května V týdnu od 19. do 23. května nebude na úřadu městyse z důvodu dovolené prováděno ověřování.
Poslední aktualizace 11. SRPNA vloženo 30. července každou středu v lichém týdnu Svoz komunálního odpadu provádí společnost AVE CZ odpadové.
Název materiálu: Internetová úložiště Anotace: Výklad nového učiva Autor: Iveta Pasterňáková, 2013 Ověření ve výuce , 5.třída Vyučovací předmět:
Poslední aktualizace 15. ŘÍJNA vloženo 1. října VOLBY DO ZASTUPITELSTVA JIHOMORAVSKÉHO KRAJE v pátek 17. října od 14 do 22 hod. v sobotu 18.
Statutární město Brno Mgr. Veronika Singrová Odbor životního prostředí Magistrát města Brna Brno.
Životický portál Od 21. prosince 2015 do 31. prosince 2015.
Sběr bioodpadů Příluky a Fügnerovo nábřeží Technické služby Zlín, s.r.o. Ing. Jakub Černoch ředitel Únor 2016.
Poslední aktualizace 13. ŘÍJNA vloženo 1. října VOLBY DO ZASTUPITELSTVA JIHOMORAVSKÉHO KRAJE v pátek 17. října od 14 do 22 hod. v sobotu 18.
Úřední hodiny Obecního úřadu Březnice: Tel: Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek –
Poslední aktualizace 16. ČERVNA vloženo 9. června XVI. veřejné zasedání 18. června od 19 hod. Zastupitelstvo městyse Ostrovačice oznamuje, že.
Infokanál obce Vigantice Aktualizováno:
Členské fórum A.T.I.C. Mariánské Lázně
Aritmetický průměr Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastMATEMATIKA - Finanční matematika a statistika Datum.
ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2016/2017 část I. - Přihláška na SŠ
Hana Hašková Místo konání stáže DRUMEL a Co. s. r. o. Obor stáže
Zástupce ředitele pro TeV Ing. Jarmila Tyšerová
Centrum na podporu integrace cizinců
OSTROVAČICKÝ TEXTOVÝ MAGAZÍN
Odkud se berou peníze v rozpočtu
Zákon o obcích 128/2000 Sb. + znění pozdějších předpisů
Infokanál Obce Březnice
Úřad práce České republiky
Zákon o sociálním podnikání
Vedoucí práce: Ing. Lenka Ližbetinová, Ph.D.
V_ _ _ _ _ _ _ _E SVÁTKY JARA
OSTROVAČICKÝ TEXTOVÝ MAGAZÍN
Projekt: Šance pro každého žáka
Zákon o sociálním podnikání
Rozpisy témat a odevzdávárny
ORIENTACE V ČASE VY_32_INOVACE_1C_08 Číslo projektu: CZ /1. 5
KTV PRŽNO Listopad 2017.
Název projektu: Moderní škola
Infokanál Obce Březnice
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Vyhlašovatelé: Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
nabízí ubytování v minirekreačním zařízení „CHATA TUŽÍN“
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
Infokanál obce Vigantice
Přijímací řízení 2018.
INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná.
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Petr Florián 1. S (šestileté studium) - Mgr. Martina Soukupová (čtyřleté studium) - Mgr. Petra Zieglerová.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové Sviny
Zařízení služeb provozované SŽDC a jí poskytované služby
Přijímací řízení pro školní rok 2019/20
Přijímací řízení pro školní rok 2019/20
Odborová organizace Dolu Jan Šverma, pořádá wellness zájezd do
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
Třídní schůzky 4.A
KTV Pržno Červen 2018.
Infokanál Obce Březnice
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

Poslední aktualizace 12. KVĚTNA 2008

vloženo 7. května každou středu v lichém týdnu Svoz komunálního odpadu provádí společnost AVE CZ odpadové hospodářství každou středu v lichém týdnu. Termín příštího svozu:

vloženo 31. března Žádost o provedení kontroly přípojky na splaškovou kanalizaci hlaste přímo provozovateli – společnosti VAS, a.s., provoz Rosice na telefon (pan Procházka).

vloženo 12. května E.ON Česká republika Společnost E.ON Česká republika oznamuje, že bude provádět odečty stavů elektroměrů v domácnostech od pátku 16. května do úterý 20. května od pátku 16. května do úterý 20. května. Kdo nebude doma, může zanechat stav elektroměru zapsaný na viditelném místě u vchodu do domu.

vloženo 12. května Městský úřad Rosice Městský úřad Rosice oznamuje, že jsou vyřízené žádosti o vydání nových dokladů a tyto doklady jsou připraveny k vyzvednutí: občanské průkazy - občanské průkazy - žádosti podané do cestovní pasy - cestovní pasy - žádosti podané do řidičské průkazy - řidičské průkazy - žádosti podané do 23.4.

vloženo 5. května ZDRAVOTNÍ STŘEDISKO ŘÍČANY Praktická lékařka MUDr. Markéta Valtrová nebude ordinovat 12. – 19. května. Zastupuje MUDr. Svobodová.

vloženo 2. května PLICNÍ AMBULANCE IVANČICE MUDr. Zdeněk Havlíček nebude ordinovat 13. a 14. května.

vloženo 12. května SVÁTEK V TOMTO TÝDNU SLAVÍ: PONDĚLÍ12.5Pankrác (Achil, Vsevolod) ÚTERÝ13.5.Servác (Konzeuela) STŘEDA 14.5.Bonifác (Justa) ČTVRTEK15.5.Žofie (Brenda, Raisa) PÁTEK16.5.Přemysl (Křesomysl) SOBOTA17.5.Aneta (Paskal, Dětmar) NEDĚLE 18.5.Nataša (Erich)

vloženo 5. května KD Říčany JÍZDU KRÁLŮ KD Říčany pořádá zájezd do Vlčnova na JÍZDU KRÁLŮ. Zájezd se uskuteční v neděli 25. května Cena 160,- Kč za dopravu + vstupné. Přihlášky přijímá pan Rudolf Novotný (telefon na vývěsce u pošty), autobus bude mít zastávku i v Ostrovačicích.

vloženo 12. května Město Rosice Město Rosice Vás zve na tradiční ROSICKOU POUŤ ROSICKOU POUŤ v neděli 18. května 2008 na Svátek Nejsvětější Trojice. V 9 hod. bohoslužba na návrší Nejsvětější trojice, po ní následuje koncert dechového souboru ZUŠ, u mlýna pouťové atrakce ….

vloženo 7. května Městská část Brno-Bystrc Slavnost v Pohádce máje Městská část Brno-Bystrc zve na tradiční Slavnost v Pohádce máje, která se koná v neděli 18. května v 15 hod. u Podkomorské myslivny.. V programu vystoupí děti z obcí Ostrovačice a Veverské Knínice a městských částí Bystrc a Žebětín.

vloženo 5. května NEŽ SI PRO NÁS PŘIJDE 16. – 18. května ve 20 hod. Dobrodružná krimi komedie USA z r Miliardář a obyčejný mechanik sdílí společný nemocniční pokoj, kde zjistí že mají společnou touhu využít čas, který jim ještě zbývá. a Hrají: Jack Nicholson, Morgan Freeman, Sean Hayes, Beverly Todd… Režie: Rob Reiner

vloženo 5. května Automotodrom Brno Automotodrom Brno pořádá RENOCAR TUNING JARO 16. – 18. května. pátek hodin LE BRNO 2008 sobota sraz sportovních aut neděle slavnostní otevření dráhy

vloženo 12. května Novinky v nabídce práce na serveru Ministerstva práce a sociálních věcí: - operátor skladů - Cortina Development Troubsko - vedoucí laboratoře – PENAM Rosice - zedník – Jiří Baudyš, Veverská Bítýška - kuchař – MATE Rosice - pomoc. síla do kuchyně – Hotel Motorsport Ostr.

vloženo 7. května Společnost 67 s.r.o. Ostrovačice přijme zaměstnance na pozici AUTOMECHANIK. Zázemí stabilní společnosti, dobré platové podmínky. Informace podá paní Šnajdrová, tel

vloženo 7. května Společnost 67 s.r.o. Ostrovačice oznamuje, že od 1. května 2008 je čerpací stanice v provozu non – stop.

vloženo 23. dubna Do konce června nabízíme uložení stavební suti v prostorách bývalého kravína ve Hvozdci. Cena 160,- Kč/m 3. Informace a objednávky na tel a

vloženo 7. května Firma Lukáš Bartes - PLOTOVÉ SYSTÉMY Náměšť nad Oslavou nabízí prodej pletiva, sloupků, vzpěr a dalšího materiálu pro stavbu oplocení. Ceny pletiva od 48,- Kč/m, dovoz na místo zdarma. Kontakt: Náměšť nad Oslavou, Sadová 338, tel a

Hudební doprovod: Lubomír Müller © Městys Ostrovačice