Celostátní setkání pacientů 23. října 2015 LYMFOM HELP, o.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora plánování rozvoje sociálních služeb formou založení odborných partnerství CZ.1.04/3.1.03/
Advertisements

CELOSTÁTNÍ PACIENTSKÉ SETKÁNÍ 31. října 2014 LYMFOM HELP, o.s.
1. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Nýřany Nýřany
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Registrace poskytovatelů sociálních služeb v Jihomoravském kraji.
Občanské sdružení ProCit, z.s. pro přátele, rodiče a děti s poruchami autistického spektra Plzeň, Západočeský kraj.
Úřad vlády ČR Odbor pro informování o evropských záležitostech Ing. Klára Nápravníková Grantové informační projekty OEZ 2006 Praha, 5. října 2006.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
PORADENSKÉ CENTRUM PRO VENKOV PRACOVIŠTĚ DUBÁ. NOSITEL PROJEKTU: Společnost pro Jizerské hory o.p.s. PARTNEŘI PROJEKTU: - Liberecký kraj - Správa ochrany.
Úsek prevence Odbor speciálního vzdělávání, prevence a institucionální výchovy.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
PREZENTACE aktivit MC KAŠPÁRKOV o.s., v roce 2013 Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Evropské jazykové portfolio v praxi TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Ondřej Hýsek, Gymnázium INTEGRA BRNO Učíme o Moravě.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Bc. Klára Loudová Název materiálu:
Desatero problémů Chrudimi otevřena 1. etapa obchvatu doprava rozdělena Pce - Žďár i Pce - Vysové Mýto po obchvatu vybudování okružní křižovatky.
Seminář na MZ Bezpečnost zdravotních služeb - současná priorita MZ MUDr. Markéta Hellerová Ministerstvo zdravotnictví.
Sekce pro školy a neziskovky Gabriela Kaločová
Cíle a činnost SUUK. KDO JSME? o Největší studentská organizace na UK o Zastupujeme 32 spolků UK ze 17 fakult Univerzity Karlovy o Naší hlavní činnosti.
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené rodiny a děti Pardubice, 25. říjen 2012 MPSV.
Pražská linka důvěryPražská linka důvěry
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
3. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán pro ORP Jablunkov reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ září 2016 od 14:00.
ČASOVÝ HARMONOGRAM Montáž………………………………………………………………………………… – Oficiální zahájení + tisková konference……………………………… (Tisková.
Setkání zástupců 1. ročníků
Celostátní setkání pacientů 4. listopadu 2016
Dětský domov a Základní škola Liptál
ProŽeny Třebíčské centrum o.s..
SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ POJIŠTĚNÍ I.
Plánování rozvoje sociálních služeb Ústecký kraj
Komunikační strategie ČIŽP
Název projektu: Drogové závislosti - násilníci a oběti Bc
EVALUACE v OP RLZ PaedDr. Jaromír Krejčí Mgr. Jana Ostrýtová MŠMT.
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Hlavní město praha a integrace cizinců
Název vzdělávacího materiálu
ČSOB Leasing : Tržní podíl celkem : 1 –
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Program – – → 1. blok – dotazy posluchačů k prezentaci z minulého semináře, poskytování informací o dítěti, informovaný souhlas.
Celostátní setkání pacientů 13. listopadu 2017
SEMINÁŘ ZDRAVOTNICKÉ ZÁCHRANNÉ SLUŽBY LIBERECKÉHO KRAJE
ČINNOST UNO OK V OBDOBÍ 2014+
WORD Tabulky - ohraničení
Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík
Talentcentrum – rozvíjíme talentované žáky SŠ a ZŠ společně
MBA Executive – úvodní informace
Místní akční plán rozvoje vzdělávání pro Prahu 12
JIHOMORAVSKÝ KRAJ A INTEGRACE CIZINCŮ
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována.
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
hlášení Nežádoucích účinků SÚKL Kampaň ke zvýšení hlášení
Hledáme klíč k právům dětí
Nežádoucí účinky léčiv
Ing. Stanislava Správková
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Místní akční plán rozvoje vzdělávání na Písecku II
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Ochrana osobních údajů ve firmách v době účinnosti Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) - Podpůrné aktivity MPO pro podnikatele Ing. Pavel.
Zpracovala: Helena Cidrychová
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Život bez střeva , Praha.
SLUŽBY RENOMIA BENEFIT PRO ČLENY OS KOVO
Digitální učební materiál
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

Celostátní setkání pacientů 23. října 2015 LYMFOM HELP, o.s.

VÝZNAMNÉ PROJEKTY A AKTIVITY 2015

NOVÉ PROSTORY  Více místností  Extra prostory pro skladování tištěných materiálů (příručky, bulletiny, letáky, brožury)  Nová adresa: Arménská 12, Praha 10  Telefonní linka – 130 dotazů (za rok 2014)  Poradna – 60 dotazů (za rok 2014)  Dotazy – PTC, psychologické problémy, výživové doplňky, stravování

KONZULTACE PSYCHOLOŽKY  Probíhá v prostorách sdružení na Praze 10  Termín konání – cca jednou měsíčně  Psycholog: Mgr. Pavla Lhotová  Témata – jsou značně individuální  (konzultace poskytovány i rodinným příslušníkům)  Financováno z finančního výtěžku získaného  z prodeje hudebních CD

KURZY JÓGY Zaměřené na dýchací techniky, strečink a relaxaci (duševní hygiena). Kurz probíhá v Praze, nově také v Plzni a Hradci Králové (max. kapacita je cca 10 osob, koncipováno na 15 lekcí, přítomnost diplomované zdravotní sestry). Díky finanční dotaci Magistrátu hl. m. Prahy a výtěžku s charitativních CD je kurz bezplatný.

GOLFOVÝ TURNAJ pod patronací KLÁRY SPILKOVÉ Lymfom Help Golf Tour by Klára Spilková Účast Kláry na všech 5 turnajích (Olomouc, Karlštejn, Mladá Boleslav, Chomutov, Zbraslav) Finanční výtěžek ve výši Kč Využití na relaxační víkend pro pacienty

NOVÁ INFORMAČNÍ PŘÍRUČKA  Téma: stravování během a po ukončení onkologické léčby (i doplňky stravy)  Autor: Eva Chocenská (Thomayerova nemocnice)  Obsah: vycházíme z vyplněných dotazníků (realizováno na setkáních pacientů v roce 2014, cca 150 tazatelů)  Termín publikace: do konce roku 2015  Náklad: ks  Schválená finanční podpora ÚV ČR  Příručka k dispozici zdarma včetně distribuce

MEZINÁRODNÍ DEN LYMFOMU  Rovněž i připomenutí 10 let existence sdružení  Speciální sekce na webu (odpovědi lékařů – bilance uplynulých 10 let v léčbě lymfomů, seznam kaváren, fotografie, recepty)  Osvětový videospot, letáčky a postery v pražských obchodních centrech – „Nikdy to nevzdávej!“

MEZINÁRODNÍ DEN LYMFOMU  Spolupráce s pražskými kavárnami – cupcakes v barvách Lymfom Helpu (cca 20 kaváren)  Spolupráce s foodbloggery  On-line osvětová kampaň  Účast na tiskové konferenci, kterou pořádala Kooperativní lymfomová skupina

OSTATNÍ  Podzimní a zimní pacientské setkání v Brně a Plzni  Spolupráce s Klinikou hematoonkologie ve Fakultní nemocnici Ostrava  Změna statutárního označení – v názvu nahradí termín občanské sdružení termín „spolek“

PLÁNOVANÉ PROJEKTY pro rok 2016

 Edukační videospoty  ve spolupráci s psychologem  diagnostická vyšetření  Informační příručka pro pacienty s CLL  Celostátní, pražská i regionální pacientská setkání (Brno, Plzeň)  Golfové charitativní turnaje (5x)  Víkendové pobyty  Půldenní nebo celodenní seminář na téma „Energetický systém člověka a jeho zdraví“ (v prostorách sdružení) – (?)

VELMI DĚKUJEME VŠEM kdo s naším sdružením spolupracují