Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období 2014-2020 Mgr. Jan Veselský, specialista pro absorpční kapacitu 25.2.2016 DSO ORP Příbram.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Seminář pro žadatele k výzvě OP LZZ č. B6 – Zvýšení kvality řízení lidských zdrojů a optimalizace.
Advertisements

Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Ing. Veronika Škutová Typy projektů ve specifickém cíli 2.4 Zvýšení kvality a dostupnosti.
Animace škol (šablony). Termíny Schválení šablon – začátek dubna 2016 (vyjednávání s EK) Avízo výzvy – duben 2016 První výzva (vlna) – květen 2016 Právní.
AKTUÁLNÍ VÝVOJ V ROP SČ 15. října 2015 Výroční konference – Senohraby Ing. Václav Chytil.
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Ing. Viktor Kruml, pověřený vedením oddělení, Ústí nad Labem Ing. Marie Míšková, vedoucí.
1 Seminář - Koordinace řízení českých a rakouských zásahových složek při řešení mimořádných událostí - metodiky, taktické postupy, legislativa – České.
Nejčastější chyby při administraci projektů OPPP a OPPI.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – oblast podpory 1.1 CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 24. dubna 2014.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Zdeněk Vašák – pověřen řízením Centra Naděžda Burešová– vedoucí pobočky České Budějovice Role v programovém.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Kotlíkové dotace - úvod Mgr. Vanda Pánková. Obecné informace V programovacím období možnost výměny kotlů v domácnostech v rámci operačního programu.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecné informace Seminář pro žadatele Ústí nad Labem, 14. února 2012.
1 Seminář pro žadatele Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 2. výzva – oblasti podpory 1.1 a 1.2 a a 8. dubna 2009KrÚ JMK.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
IROP předpokládaná podoba implementace.
Udržitelnost projektů IPRM Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha,
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Základní informace k veřejné podpoře v OP LZZ Seminář pro žadatele 6. února 2009 Praha.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Schvalovací proces + hodnoticí kritéria Jakub Krátký Praha, 5. května 2016.
Integrovaný regionální operační program – obecný úvod, hodnocení Pardubice Ing. Markéta Kupcová Centrum pro regionální rozvoj České republiky.
Kulatý stůl se koná za podpory programu Evropské unie Hercule III ( ). Tento program je realizován Evropskou komisí. Byl vytvořen na podporu aktivit.
Integrovaný regionální operační program Centrum pro regionální rozvoj České republiky Mgr. Adéla Hájková.
Představení Centra pro regionální rozvoj České republiky Seminář pro SC 2.3 Rozvoj infrastruktury pro poskytování zdravotních služeb a péče o zdraví Průběžná.
Integrovaný regionální operační program – obecný úvod, hodnocení Pardubice Ing. Markéta Kupcová Centrum pro regionální rozvoj České republiky.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Aktuální informace.
 OP VVV, MŠMT ČR  Průběžná výzva – 3 vlny (r. 2016, 2018, 2020)  Úroveň reflektující potřeby území = Prolnutí s výstupy z MAP (2. vlna)  Alokace –
Dotační příležitosti obcí AUTOR: Bc. Zdeněk Tarant.
Dokumentace k výzvě č.02/ Olomouc Zlín Uherské Hradiště Velké Losiny.
Integrovaný regionální operační program Centrum pro regionální rozvoj České republiky Mgr. Adéla Hájková
AKTUÁLNÍ VÝZVY OPERAČNÍHO PROGRAMU ZAMĚSTNANOST
Místní akční skupina Království – Jestřebí hory, o. p. s
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Rozvoj kapacit pro výzkum a vývoj Praha, 23. listopadu 2016.
Mgr. Radek Jiránek ředitel Agentury pro sociální začleňování
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
Národní program podpory cestovního ruchu
V. Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Seminář pro žadatele IROP výzev Prostějov venkov o.p.s.
Modelový příklad smlouvy o spolupráci - zajištění ÚSVP ORP pro Obec
Role Úřadu Regionální rady
Opatření k jednodušší a rychlejší administraci projektů
„IOP – šance pro váš rozvoj“
Opatření 1.2 HASIČI PŘÍPRAVA PROJEKTU
Seminář pro příjemce OPVK
Aplikace Monitorovací systém
Příbram Ing. Václav Chytil
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
Představení Centra pro regionální rozvoj České republiky
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Aplikace Monitorovací systém
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Ministerstvo pro místní rozvoj Centrum regionálního rozvoje
SC 3.3 Podpora pořizování a uplatňování dokumentů územního rozvoje Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Pavla Bártíková
Představení CRR Seminář k SC 1.1 Ing. Petr Šústal, MPA
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-18 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Ochrana a péče o přírodu a krajinu
1. výzva k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu „MAS Lípa pro venkov – IROP – Kulturní dědictví“ VAZBA NA VÝZVU.
Komunitní centrum v přírodní zahradě
Rozpočtové hospodaření obcí v roce 2018
Fond pro bilaterální vztahy První otevřená výzva
Vyhodnocení naplňování Strategií komunitně vedeného místního rozvoje Místních akčních skupin působících na území Ústeckého kraje a Integrované strategie.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
- CESKY SEVER Seminář výzva č. 1 MAS.
- CESKY SEVER Seminář výzva č. 4 MAS.
Transkript prezentace:

Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Mgr. Jan Veselský, specialista pro absorpční kapacitu DSO ORP Příbram

Státní příspěvková organizace zřízená Zákonem č. 248/2000 Sb., o podpoře regionálního rozvoje, a řízená Ministerstvem pro místní rozvoj ČR zprostředkující subjekt pro vybrané operační programy konzultační a informační činnost kontrola a monitoring realizace projektů ( ) Integrovaný regionální operační program ( ) Integrovaný operační program, OP Technická pomoc ( ) Společný regionální operační program, OP JPD2 ( ) předvstupní programy (PHARE, ISPA, SAPARD) kontrolní subjekt pro operační programy Cíle 3 (nyní Cíl 2) hostitelská organizace pro pracoviště Enterprise Europe Network poradenství pro malé a střední podnikatele Centrum pro regionální rozvoj České republiky (Centrum) 2

Poskytování konzultačního servisu ₋do předložení projektu resp. žádosti o podporu do příslušné výzvy – pracovníci pro absorpční kapacitu ₋od předložení žádosti – přiřazený manažer projektu Příjem projektů -pouze elektronicky vč. všech příloh přes aplikaci MS2014+ (dostupné na Výběr a hodnocení projektů vč. ex-ante analýzy rizik - Kontrola obecných a specifických kritérií přijatelnosti a formálních náležitostí -Věcné hodnocení Ex-ante analýza rizik -realizovatelnost z hlediska věcného i finančního Ex-ante kontrola na základě výsledku analýzy rizik Činnosti Zprostředkujícího subjektu: 3

Kontrola realizace a monitoring projektů ₋kontrola interim – administrativní, na místě ₋kontrola veřejných zakázek -plnění pravidel publicity ₋plnění monitorovacích indikátorů ₋změny v projektech ₋zprávy o realizaci Financování projektů ₋kontrola žádostí o platbu ₋kontrola způsobilosti výdajů Udržitelnost ₋zprávy o udržitelnosti ₋sledování monitorovacích indikátorů ₋kontrola ex-post administrativní, na místě Činnosti Zprostředkujícího subjektu: 4

Období před předložením žádosti o podporu: Dotazy obecné – např. výběrová řízení, způsobilost výdajů, indikátory, publicita apod. Dotazy na specifické cíle (SC) – např. oprávněnost žadatelů, způsobilost záměru do jednotlivých SC v IROPu, zahájení prací na projektu, veřejná podpora k jednotlivým SC, způsobilé výdaje, limity na výdaje u jednotlivých SC apod. Semináře k vyhlášeným výzvám: Semináře k výzvám organizované řídícím orgánem - MMR Semináře/workshopy organizované zprostředkujícím subjektem – Centrum – k výzvám, k administraci projektů, k veřejným zakázkám. Příští seminář se bude konat pro výzvu a č. 22 (Telematika pro veřejnou dopravu). Období po předložení žádosti o podporu: Po zaregistrování žádosti v IS KP2014+ bude k žádosti o podporu přiřazen manažer projektu. Kontakty na něj budou žadateli zaslány depeší přes monitorovací systém. Konzultační servis pro žadatele: 5

Přehled vyhlášených výzev IROP v r

Přehled vyhlášených výzev IROP v r

Přehled plánovaných výzev 1.Q

Obecné dotazy i dotazy ke specifickým cílům konzultujte s kontaktním pracovníkem Centra pro regionální rozvoj pro příslušný kraj: Kontakt na oddělení pro Středočeský kraj Bc. Dana Čechová, vedoucí oddělení, tel , , Mgr. Jan Veselský, specialista pro absorpční kapacitu, tel , Ing. Veronika Maršálková, manažer projektu, tel , Ing. Barbora Šaldová, manažer projektu, tel , Ing. Kamila Kaňová, manažer projektu, tel , Bc. Petra Majdišová, tel , Bc. Kamil Jiránek, tel , Adresa: nám. Míru 9, Praha 2 (Národní dům na Vinohradech) Kontakty IROP: Konzultační servis pro žadatele: 9

Centrum pro regionální rozvoj České republikyVinohradská 46, Praha 2tel.: Děkuji za pozornost