Poslední aktualizace 20. ŘÍJNA 2008. vloženo 20. října Výsledky voleb do Zastupitelstva Jihomoravského kraje v Ostrovačicích Voleb se zúčastnilo 219.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Výchova k občanství II. stupeň Název a číslo učebního materiálu.
Advertisements

Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Výchova k občanství II. stupeň Název a číslo učebního materiálu.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.
Kabelová televize Pržno
Program KTV Naši jubilanti Mašinka - cvičení rodičů s dětmi Co najdete na úřední desce Svoz odpadů Klub seniorů - pozvánky SK Pržno -zápasy, výsledky.
Anglie a Paříž pro základní školy
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Dotační projekty Vysokého Mýta
Poslední aktualizace 25. SRPNA vloženo 18. srpna Provozovatel TKR společnost NOEL Hodonín oznamuje, že ve dnech 25. – 27. srpna bude probíhat.
Poslední aktualizace 18. SRPNA vloženo 13. srpna Z důvodu dovolené nebude od 18. do 29. srpna na ÚM v Ostrovačicích prováděno ověřování podpisů.
Úřední hodiny Obecního úřadu Březnice: Tel: Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek –
Poslední aktualizace 10. ZÁŘÍ vloženo 29. srpna Provozovatel TKR společnost NOEL Hodonín oznamuje, že kvůli technickým potížím byl dočasně INFOKANÁL.
ANOTACE OBJASNIT POJMY OBEC, MĚSTO, ZASTUPITELSTVO, RADA, STAROSTA, MĚSTSKÝ ÚŘAD. VÝUKOVÝ MATERIÁL.
Copyright © OPKSITE.TK, SLEDUJETE.
Poslední aktualizace 24. ZÁŘÍ vloženo 24. září každou středu v lichém týdnu Svoz komunálního odpadu provádí společnost AVE CZ odpadové hospodářství.
Poslední aktualizace 29. ZÁŘÍ vloženo 29. září v pátek 3. října Nové vydání videomagazínu bude do vysílání zařazeno v pátek 3. října 2008.
Poslední aktualizace 12. KVĚTNA vloženo 7. května každou středu v lichém týdnu Svoz komunálního odpadu provádí společnost AVE CZ odpadové hospodářství.
SLEDUJETE O strovačické T elevizní A ktuality.
Poslední aktualizace 3. LISTOPADU vloženo 22. října každou středu v lichém týdnu Svoz komunálního odpadu provádí společnost AVE CZ odpadové.
Poslední aktualizace 10. LISTOPADU vloženo 6. listopadu Úřad městyse Ostrovačice oznamuje, že od 7. listopadu 2008 je kontaktním místem Czech.
LUŽÁNKY – STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU BRNO, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Evropská dobrovolná služba (European Voluntary Service)
Poslední aktualizace 9. ČERVNA vloženo 9. června XVI. veřejné zasedání 18. června od 19 hod. Zastupitelstvo městyse Ostrovačice oznamuje, že.
Poslední aktualizace 23. ČERVNA vloženo 31. března Poruchy nebo závady ve vysílání kabelové televize oznamujte společnosti NOEL Hodonín na čísla:
Poslední aktualizace 2. KVĚTNA vloženo 28. dubna v pátek 2. května 2008 ve 14 hod. Nové KVĚTNOVÉ vydání videomagazínu bude do vysílání zařazeno.
Poslední aktualizace 11. SRPNA vloženo 30. července každou středu v lichém týdnu Svoz komunálního odpadu provádí společnost AVE CZ odpadové.
Poslední aktualizace 6. LISTOPADU vloženo 6. listopadu Úřad městyse Ostrovačice oznamuje, že od 7. listopadu 2008 je kontaktním místem Czech.
Poslední aktualizace 30. ČERVNA vloženo 2. července Z důvodu dovolené nebude v týdnu července prováděna aktualizace Ostrovačiského.
KRISTÝNA Vladařová 9.B 2015/ Město a samospráva – orgány města Veselí nad Moravou konzultant: Mgr.Randová Markéta.
Infokanál obce Vigantice. Úřední hodiny OÚ Vigantice: Pondělí: 08:00–11:30 12:30–17:00 Středa: 08:00–11:30 12:30–17:00
Poslední aktualizace 1. ŘÍJNA vloženo 29. září v pátek 3. října Nové vydání videomagazínu bude do vysílání zařazeno v pátek 3. října 2008.
Poslední aktualizace 27. ŘÍJNA vloženo 27. října v sobotu 1. listopadu Nové vydání videomagazínu bude do vysílání zařazeno v sobotu 1.
Poslední aktualizace 15. ŘÍJNA vloženo 1. října VOLBY DO ZASTUPITELSTVA JIHOMORAVSKÉHO KRAJE v pátek 17. října od 14 do 22 hod. v sobotu 18.
Poslední aktualizace 18. ZÁŘÍ vloženo 29. srpna Provozovatel TKR společnost NOEL Hodonín oznamuje, že kvůli technickým potížím byl dočasně INFOKANÁL.
Poslední aktualizace 13. ŘÍJNA vloženo 1. října VOLBY DO ZASTUPITELSTVA JIHOMORAVSKÉHO KRAJE v pátek 17. října od 14 do 22 hod. v sobotu 18.
Poslední aktualizace 16. ČERVNA vloženo 9. června XVI. veřejné zasedání 18. června od 19 hod. Zastupitelstvo městyse Ostrovačice oznamuje, že.
Životický portál Od 29. srpna do 4. září B L A H O P Ř Á N Í v měsíci srpnu oslaví narozeniny JménoČ.p.Věk ŠKORŇOVÁ Marie17090 VOSOL Stanislav4680.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Životický portál Od 8. února 2016 do 14. února 2016.
KTV PRŽNO Červen 2017.
OSTROVAČICKÝ TEXTOVÝ MAGAZÍN
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA STUDIJNÍCH OBORŮ
KTV PRŽNO Květen 2017.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
KTV PRŽNO Říjen 2015.
Životický portál Od 11. ledna 2016 do 17. ledna 2016.
OSTROVAČICKÝ TEXTOVÝ MAGAZÍN
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK na lisovně
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK na lisovně
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK Společnost MORA MORAVIA s.r.o. se sídlem
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK Společnost MORA MORAVIA s.r.o. se sídlem
Název školy: Základní škola Městec Králové
Třídní schůzka 3.A
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK na lisovně
PŘIPRAVUJEME NA PROSINEC
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK Společnost MORA MORAVIA s.r.o. se sídlem
KALENDÁŘ.
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK Společnost MORA MORAVIA s.r.o. se sídlem
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK Společnost MORA MORAVIA s.r.o. se sídlem
Bc. Hana Martinková Místo konání stáže Úřad práce v Ústí nad Orlicí
NÁBOR NOVÝCH ZAMĚSTNANCŮ ČD
INFOKANÁL OBCE VRANOV INFO VRANOV                                
Infokanál obce Vigantice
Životický portál Od 5. března do 11. března 2018.
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
Benefity.
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
MĚSTSKÝ ÚŘAD.
Transkript prezentace:

Poslední aktualizace 20. ŘÍJNA 2008

vloženo 20. října Výsledky voleb do Zastupitelstva Jihomoravského kraje v Ostrovačicích Voleb se zúčastnilo 219 voličů, tj. 42,8%. Pořadí nejúspěšnějších stran: 1) ČSSD -36,1% (79 hl.) 2) KDU-ČSL-24,2% (53 hl.) 3) ODS-23,3% (51 hl.) 4) KSČM- 9,6% (21 hl.)

vloženo 8. října každou středu v lichém týdnu Svoz komunálního odpadu provádí společnost AVE CZ odpadové hospodářství každou středu v lichém týdnu. Termín příštího svozu:

vloženo 8. října Výbor TJ SOKOL Ostrovačice Výbor TJ SOKOL Ostrovačice oznamuje, že mimořádná VALNÁ HROMADA TJ Sokol se bude konat ve čtvrtek 23. října v 19 hod. v sokolovně. Všichni členové TJ Sokol jsou srdečně zváni.

vloženo 20. října Městský úřad Rosice Městský úřad Rosice oznamuje, že jsou vyřízené žádosti o vydání nových dokladů a tyto doklady jsou připraveny k vyzvednutí: občanské průkazy - občanské průkazy - žádosti podané do cestovní pasy - cestovní pasy - žádosti podané do řidičské průkazy - řidičské průkazy - žádosti podané do 8.10.

vloženo 13. října ZDRAVOTNÍ STŘEDISKO ŘÍČANY Praktické lékařky MUDr. ALENA SVOBODOVÁ a MUDr. MARKÉTA VALTROVÁ OZNAMUJÍ, ŽE ZAHÁJILY OČKOVÁNÍ PROTI CHŘIPCE.

vloženo 6. října ZDRAVOTNÍ STŘEDISKO ŘÍČANY Zubní lékařka MUDr. Hana SEDLÁČKOVÁ Z DŮVODU NEMOCI NEORDINUJE OD 6. ŘÍJNA. Zastupuje MUDr. Vítková nebo MUDr. Ludvíková.

vloženo 15. října POLIKLINIKA ZASTÁVKA OČNÍ AMBULANCE NEBUDE ORDINOVAT 20., 22. a 27. ŘÍJNA.

vloženo 15. října POLIKLINIKA ZASTÁVKA NEUROLOGIE A CHIRURGIE NEBUDOU ORDINOVAT 27. ŘÍJNA.

vloženo 15. října POLIKLINIKA ZASTÁVKA KOŽNÍ AMBULANCE NEBUDE ORDINOVAT OD DO 5.11.

vloženo 20. října SVÁTEK V TOMTO TÝDNU SLAVÍ: PONDĚLÍ20.10.Vendelín ÚTERÝ21.10.Brigita (Uršula, Voršila) STŘEDA Sabina (Kordula, Christa) ČTVRTEK23.10.Teodor (Darek, Božidar) PÁTEK24.10.Nina (Gilbert, Přibík) SOBOTA25.10.Beata (Kryšpín) NEDĚLE Erik (Bojan, Ervín)

vloženo 20. října Středisko volného času Rosice Barevné podzimní řetězy Středisko volného času Rosice pořádá v rámci podzimních prázdnin kurz Barevné podzimní řetězy v pondělí 27. října od 9 do 12 hod. ve SVČ na zámku v Rosicích. Cena 20 Kč, doneste si přírodní materiály (lisované listy, šípky, jeřabiny, kukuřici, větvičky z bezu, mochyni, burské oříšky …)

vloženo 20. října Středisko volného času Rosice Ptačí závěs Středisko volného času Rosice pořádá v rámci podzimních prázdnin kurz Ptačí závěs ve středu 29. října od 9 do 12 hod. ve SVČ na zámku v Rosicích. Cena 40 Kč, doneste si plody šípků a jeřabin. Přezůvky, pití a svačinu sebou.

vloženo 13. října KUNG FU PANDA října v a hod. Rodinná animovaná komedie USA z r Obrovský a nešikovný panda Po je velkým fandou kung fu, což úplně nejde dohromady s jeho prací v obchodě s nudlovými polévkami. Režie: Mark Osborne, John Stevenson

vloženo 18. září Automotodrom Brno Automotodrom Brno pořádá EPILOG vytrvalostní závod automobilů 24. – 25. ŘÍJNA

vloženo 15. října TJ SOKOL Ostrovačice pořádá EXKURZI NA STŘELNICI Automotodromu Brno v pátek 24. října. Společný odjezd autobusem IDS 402 v hod. ze zastávky na náměstí, návrat v hod. Jízdné hradí každý sám. Pojeďte si prohlédnout střelnici s možností zastřílet si.

vloženo 6. října Zimní stadion Rosice pořádá VEŘEJNÉ BRUSLENÍ V říjnu v těchto termínech: PÁTEK:17.30 – hod. NEDĚLE: – hod.

vloženo 20. října Novinky v nabídce práce na serveru Ministerstva práce a sociálních věcí: - instalatér, zámečník – TOVOPTERM Střelice - referent odboru dopravy – MěÚ Rosice - vedoucí laboratoře – PENAM Rosice - automechanik – Jan Kořenek, Zastávka - obkladač, zedník – Tomáš Blažek, Říčky

vloženo 15. října Společnost ATJ special Ostrovačice přijme: SKLADNÍKA (požadavky zodpovědnost a zručnost); SERVISNÍHO TECHNIKA (SŠ vzdělání technického směru, po zaučení cestování po celé ČR). Nástup možný od Informace přímo v sídle společnosti v ul. Veveří 211 (vedle hřbitova).

vloženo 29. září Společnost KRAMPE HAREX hledá do svého nového výrobního závodu v Ostrovačicích pracovníky na pozici OBSLUHA VÝROBNÍHO ZAŘÍZENÍ. Pořadavky: vzdělání v oboru zámečník nebo příbuzný obor, případně elektro, samostatnost, pečlivost, spolehlivost a komunikativnost.

vloženo 29. září Společnost KRAMPE HAREX Nástup do zaměstnání: listopad – prosinec Písemné nabídky do výběrového řízení zasílejte na adresu KrampeHarex CZ s.r.o., Blatného 12, Brno nebo odevzdávejte na úřadu městyse. Informace na tel

vloženo 20. října Zahradnictví Pavla Králíka v Domašově oznamuje, že v týdnu do probíhá výprodej ovocných stromků (třešně, višně, meruňky a jabloně) za jednotnou cenu 75,- Kč/ks. Dále nabízí k prodeji angrešt, rybíz a jostu za 30,- Kč/ks. Otevřeno PO – PÁ od 14 do 17 hod. a v SO od 8 do 11 hod.

vloženo 29. září Zakupte v pneuservisu AUTOFIALA - Říčany od 1.října do 15. listopadu ČTYŘI ZIMNÍ PNEUMATIKY MICHELIN a získejte tak poukázku na servisní služby Kč. Zároveň máte možnost vyhrát meteostanici, která se losuje každý den. Více informací k akci naleznete na nebo získáte na tel a v provozovně.

vloženo 8. října Pojišťovací poradce pojišťovny ALLIANZ Věra Maršálková nabízí kompletní sortiment pojištění pro každou životní situaci: životní pojištění rytmus a pastelka pro děti, penzijní připojištění se státním příspěvkem, autopojištění, pojištění majetku či cestovní pojištění. Věra Maršálková, Ostrovačice, Žebětínská 181, tel ,

Hudební doprovod: Lubomír Müller © Městys Ostrovačice