Hi hi... Nejlepší hry a aplikace pro Android Natálie Jermanová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Advertisements

Jak ovlivňuje můj život současná technika
Co je to uživatelské menu? Ve WinBase si můžeme ke každé aplikaci vytvořit vlastní menu, které po otevření nahradí standardní menu WinBase. Toto uživatelské.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
SOFTWARE operační systémy
Funkce programu Microsoft Word 2010 vhodné pro úpravu studentských prací Petr Křivánek.
Platónská a archimédovská tělesa
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
OPERAČNÍ SYSTÉMY Hanuš HOLZER 2 EPi. Kancelářské programy Linux ( Ubuntu, Slax ) & Windows Vista.
Tvorba tiskové sestavy ve WinBase602 Přehled agentů pro PX50 (Veronika Krůtilová)
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
a aktuální trendy v činnosti realitního portálu HyperReality.cz
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Vypracoval: Petr Němeček
Horní menu OK, jen místo MODERÁTOŘI dát DISKUSE? Moc hezké, z čeho se to bude brát? za letopočet ještě název dne, pak čas Jazyky jsou okrajová věc, OK.
Klára Ligocká Slunečný server…. Bez elektroniky v naší době by jsme se neobešli… Je to dobře nebo špatně ??? Ukážeme si dobré ale i špatné stránky Bez.
Hardwarové vybavení počítače
VY_32_INOVACE_19_Geometrické tvary (SADA ČÍSLO 5)
Vývoj mobilních aplikací
PRÁCE S GIMPEM. Úvod PRVNÍ HODINU NÁS NÁŠ PAN UČITEL MGR. ALEŠ SEKAL SEZNAMOVAL SE SOUTĚŽÍ. ROZDAL NÁM PAPÍRY A MĚLI JSME NAKRESLIT NÁŠ NÁVRH NA TÉMA.
SHREKOID 420 AKCE NA NÁŠ NOVÝ VÝROBEK!. P PRODUKTY!
Kidz gamez Best thing you can play…. Pracovníci Šéf, 1. programátor Zástupce šéfa, 2.programátor.
Radek Tůma Blokování HTML tagů v příspěvcích. Rok_login.php Toto je funkce pro blokování HTML příkazů při vládání komentářů k článkům. Tato funkce je.
Operační systém Android
Encaustika pro začátečníky
Základy práce s počítačem Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Jak ovlivňuje můj život současná technika. Televize V dnešní době je zcela pravděpodobné, že 2 % ze 3 % lidí mají doma televizi. Já si myslím, že televize.
Apple Markéta Kučerová, 5.A. Obecně Americká společnost založená Stevem Jobsem Specializace na hardware a software Mezi nejznámější produkty patří iPhone,
Tablety (mobilní zařízení)
Budu vás provázet jak vytvořit zástupce na ploše a ve složce. Doufám že vás tento program bude bavit. NÁVOD.
KRESLENÍ NA POWERPOINTU
VELKÝ ZVĚRIME x VELKÝ VÝBĚR KRMIVA Ale můžete přijít i s nemocnými. Zvířaty které vám ošetří Kateřina Koulová. Dobrý den jmenuji se Petra Mašková a mám.
Jak vytvořit webovou stránku HTML Je základ každé webové stránky. Naučit se jej není složité a můžete říct „tento web jsem udělal/a já“
Počítačové komponenty Jiří Vohradský. Co je počítač? Počítač je zařízení pro zpracování informací. Informace jsou v počítači ve formě různých druhů dat.
Vítejte!!!!!!!!! Vítejte v mých nowinách!Jsem moc ráda že mi paní ředitelka dovolila dělat své nowiny. Hned na začátek vám sem dám obsah a potom huráá.
Podrobný návod, jak si udělat vlastní vyzvánění na iPhone
Zoner Callisto V této prezentaci najdete různé návody a rady jak pracovat s programem Zoner Calisto.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslav Zavadil. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
PROSTŘEDÍ MICROSOFT WORD 2003
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
1 Prezentace Přírodopis lehce a zábavně – elektronická učebnice přírodopisu pro ZŠ
WiFi NETHOME PLUS aplikace pro jednoty KITE. Vzdálené ovládání jednotky IOS Android Wifi Module Router Cloud server & Internet.
internet věcí Vzájemné propojení věcí přes Internet nebo Bluetooth Internet of Things (IoT)
Hybridní mobilní aplikace pro Android Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jitka Vlčková. Dostupné z Metodického portálu.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák Název: VY_32_INOVACE_60_Inf8_9 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma: Tablet –
-umožňuje sílení fotografií a videí. -volně dostupná aplikace pro platformu: iOS (Apple), Android a Windows Phone 8 - Vytvořili ho Kevin Systrom a Mike.
F YZIKA …aneb proč se to mám vůbec učit?! máme to v rozvrhu hodin rozhodlo o tom ministerstvo školství nařídil to pan ředitel s panem školníkem mohli.
Nejlepší hry a aplikace pro Apple NATÁLIE JERMANOVÁ.
Profi Gamer ● 1. Úvod ● 2. Něco o nás ● 3. Web ● 4. Cheaty ● 5. Návody ● 6. Hry ● 7. Jak se stát profi. hráčem ● 8. Herní kluby ● 9. Jak vytvořit hru ●
Hromadná korespondence 2 Word Předmět: Informační a komunikační technologie Autor: Milan Franek.
Název školyZákladní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm Číslo projektuCZ / / Číslo materiáluVY_32_INOVACE_238 AutorMgr. Romana Rybiařová.
Centrum informatizace a výpočetní techniky, Západočeská univerzita v Plznihttp:// Ukázky použití šablony a problémy s jednotným vzhledem.
Anotace: Prezentace je určena žákům 5. ročníku, slouží k seznámení žáků s internetem, jeho nejčastější používání, varování před některými nástrahami a.
Operační systémy Zpracovala Anna Macháčková.
SOFTWARE Operační systémy.
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu:
DRUHY POČÍTAČŮ Simona Korbová / 1.L.
kreslící tablety a plottery
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu:
-Jistě velmi oblíbený prostředek ke sdělování informací kamarádům BEZPLATNĚ. -Většina mladých lidí již viber v telefonu stažený mají, ale pro ty co ne…..:D.
Operační systém Windows
PONDĚLÍ MALOVÁNÍ Budeme malovat různými barvami -pastelky, vodovky, tempery.. Můžeme malovat podle knihy, fotky, věcí nebo jen tak podle sebe.
Hybridní mobilní aplikace pro Android
Vítám vás na prezentacích IX.ročníků
POU.
Využití v praxi operační paměti RAM
Operační systémy.
Vezmi si malý papírek , zmáčkni F5 a počkej !
Operační systém Windows
Technika kolem nás Svět, ve kterém žijeme, se skládá z živé a neživé přírody, ale také techniky. Dokázali byste říct příklad živé a neživé přírody? Do.
Transkript prezentace:

Hi hi... Nejlepší hry a aplikace pro Android Natálie Jermanová

Úvod  Kvůli častému používání aplikací a hraní her, jsem se rozhodla udělat přehled nejlepších (neplacených) aplikací a her pro operační systém Android. Android i systém Apple jsou asi nejpoužívanější. Proto se ode mě dočkáte i něco pro “appláky“. Budu hodnotit z mé strany pohledu...  Ukážeme si nejnovější věci, pak staré klasiky jako jsou třeba Angry birds... Dále slovníky, které mohou pomoci při výuce, ale také v běžném životě.  Doufám, že se Vám bude článek líbit a možná si i něco nainstalujete do svých mobilů a tabletů.

Kde najdu obchod Play ?  Obchod Play, nebo tzv. Market máte v menu smartphonu, nebo už rovnou na ploše (nedá se smazat). A odtud budeme stahovat všechny aplikace, hry atd.

Hry..také pro Apple..

Hry..také pro Apple..

Hry Komu kreslíme obrázek Co máme nakreslit Barvy, které máme Ikonky pro kreslení, gumování... Zde si kupujeme další barvy za ušetřené mince Hotový obrázek..také pro Apple..

Aplikace..také pro Apple.. Základní podoba Evernotu na iPhonu Textová poznámkaZvuková poznámka

Aplikace..také pro Apple..

Aplikace

Děkuji za pozornost a můžete si přečíst další z mých článků... Příště – Nejlepší hry a aplikace od Applu Naty J.... A pište na náš