Kompletní řešení pro dlouhotrvající dokonalou a bezbolestnou epilaci mimořádně bezpečná a účinná epilace pomocí revoluční IPL technologie (intenzivní pulzní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zvýšení výkonu FV elektrárny
Advertisements

Bezpečnější a účinnější provoz jeřábů
POHONY PRO GARÁŽOVÁ VRATA 24V DC
NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.
Profesionální monitory Společnost HANTAREX vyvinula a zpracovala technologii modulárních monitorů pro digitální video stěny.
Page 1 © 3M All rights reserved. TS/Speedglas SL Představení produktu 3M ™ Speedglas ™ SL.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
POHONY PRO GARÁŽOVÁ VRATA 24V DC D600 – D1000. PROČ? Mít produkt, který je konkurenční na trhu stylem a funkčností Pohony garážových vrat D600 – D1000.
Bezpečný a plnohodnotný život pro všechny !. Necítíte se bezpečně, když jste sami? Kdo Vám pomůže, když upadnete? Bojíte se někdy vyjít sami ven? Máte.
Copyright © 2011, atlantis JT-B1. Copyright © 2011, atlantis Odolný tablet Toughpad JT-B1 se systémem Android 4.0 umožňuje pracovníkům v terénu pracovat.
SPRÁVA ZÁKLADNÍCH REGISTRŮ Listopad CÍL PREZENTACE 1.Jak vznikl nový úřad 2.Proč nový úřad vznikl.
Detekce vodovodních poruch milan MÁCA - AQUA detekce.
Epilátory Expressive Wet&Dry. PROČ PRÁVĚ JEMNÁ EPILACE Inovovaný model Silk-épil Xpressive Wet & Dry je první epilátor od Brauna, který se dá použít na.
© Emotron AB Účinný a spolehlivý provoz Ventilátory Kompresory Dmychadla.
UPS UNINTERRUPTIBLE POWER SYSTÉM Systém nepřerušovaného napájení
Sleep safe product presentation February 06 sleepsafe Dobře se vyspat… …pro lepší zítřek.
Informačnípodpora řízení kvality ve firmě Informační podpora řízení kvality ve firmě CRM Ekonomický systém Personalistika Datová pumpa Akord Software Datový.
uninterruptible power system
Rowenta Silence Force EXTREME Compact Animal Care RO5777OA “Extremely efficient, extremely silent!“ BENEFITS  High dust pickup efficiency  100% on hard.
Použití IPL v kosmetické praxi
Princip laseru Zdrojem energie (např. výbojka) je do aktivního média dodávána energie. Ta energeticky vybudí elektrony aktivního prostředí ze zákl. energetické.
VODA – ZÁKLAD ŽIVOTA.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
KRUPS EA829D Latt’espress – s nerezovým čelem
Ionic generator with double ion booster Nano Ceramic coating Floating plates: 2,5 cm x 9 cm LED screen 5 temperatures: 130 / 150 / 170 / 200 / 230°C Lock.
Maximálně všestranný pákový robot, který přináší výkon, bohaté příslušenství a skvělý design Hlavní výhody:  Skvělé výsledky od lehkých našlehaných směsí.
Consumer benefits : Minimum volume, maximum capacity Stable aspect with new design Features : Food capacity: 1,2kg (Family size) Oil capacity: 2,1L Timer.
Rowenta Air Force Lithium 18V: RH8813WH Extrémně účinný tyčový bezsáčkový vysavač díky cyklonové technologii Stejná účinnost vysávání jako klasický vysavač*
Rowenta Silence Force Compact AAAA Animal Care : RO6383EA Maximální účinnost na všech druzích povrchů Energetická účinnost A Účinnost vysávání na kobercích.
Rowenta Essential Compact stolní ventilátor VU2110F1 Kvalita a bezpečí i pro děti* Bezpečné mřížky zabraňující přístupu dítěte k listům větráku Kompaktní.
1 Rowenta žehlička na vlasy EASYLISS 2 v 1 SF1512 Specifický design pro styling vlasů: 2 v 1 pro hladké vlasy či okouzlující vlny Keramický turmalínový.
Tefal Ultragliss Auto-Off: FV4920E0 Dvouvrstvá žehlicí deska 360° Ultragliss Durilium – nejkluznější na trhu Snadné žehlení ve všech směrech zabraňuje.
Stalo se … příběh jednoho „průšvihu“ Ing.Tomáš Boubelík PhDr.Iva Moravcová Mgr.Oldřich Smola.
Stainless Steel blades (40 mm) Titanium coated moving blade 100% waterproof, use wet & dry 2 adjustable hair combs for different cutting lengths - comb.
Tefal SmartProtect: FV4970E0 Dvouvrstvá žehlicí deska 360° Ultragliss Durilium – nejkluznější na trhu Smart Technology - dokonalá kombinace teploty a páry.
Vysoký výkon a 5 výměnných nástavců garantuje rychlý a dokonalý výsledek Turbo rychlost umožňuje zpracovat až 2 kg surovin za min* rychlé a snadné plnění.
DRIVER ZASTŘIHÁVAČ VLASŮ TN1600F0 ODOLNÝ, PŘESNÝ A ÚČINNÝ
Rowenta zastřihávač vlasů NOMAD TN1400
ČSN EN Výbušné atmosféry – Část 37: Neelektrická zařízení pro výbušné atmosféry – Neelektrické typy ochrany bezpečnou konstrukcí „c“, hlídání.
Ohřívač/ventilátor Rowenta CLASSIC, Ref.č.: SO2210
Vibringe Upřednostňovaný aktivní proplachovací systém pro endodontické ošetření První aktivní proplachovací systém pro efektivnější endodontické ošetření.
Rowenta hair dryer Expertise Infini Pro Ionic CV8730
Kvalitní pitný režim pro vaše děti!
DE’LONGHI KOMFORT TRRS0715C – TRRS0920C – TRRS1225C OLEJOVÉ RADIÁTORY
ŽEHLICÍ SYSTÉM S TLAKOVANÝM BOJLEREM
DE’LONGHI KOMFORT TRRS0510M – TRRS0715C – TRRS0920 – TRRS1120 –TRRS1225 OLEJOVÉ RADIÁTORY MAXIMÁLNÍ SÍLA VYHŘÍVÁNÍ: verze od do 2500W 3 nastavení.
Rowenta hair dryer Expertise Pro 2300 CV7720
Rowenta zastřihávač vousů Airforce Precision TN4800
Tefal parní generátor Express compact Anti-Calc GV7340
SOFT STARTÉRY RSGD se samoučícím algoritmem
Tefal domácí pekárna Pain Plaisir , Ref.:PF220838
Nastavení vysílače P8 T 2 C I - Volba režimu
Ohřívač/ventilátor Rowenta ATLAS SILENCE SO5115
Tefal Ultragliss AntiCalc Collector: FV4944E0
Rowenta Elite Keratin and Shine curler CF3352
Rowenta heater Instant Comfort Compact SO2330
DE’LONGHI KOMFORT TRRS0510M – TRRS0715C – TRRS0920 – TRRS1120 –TRRS1225 OLEJOVÉ RADIÁTORY MAXIMÁLNÍ SÍLA VYHŘÍVÁNÍ: verze od do 2500W 3 nastavení.
Nejrychlejší Actifry s příslušenstvím!
Stredná odborná škola automobilová Moldavská cesta 2, Košice
Automatické (iCare technologie)
DEHNbloc Maxi DEHNbloc H DEHNpatch
(Digitálny prezentačný materiál)
Ultrafialové žiarenie
FUJIFILM Europe OZ Rybničná Bratislava Graphic arts systems
Provedení motorového vývodu
Provedení motorového vývodu
CVST G384DM-S Vrchem plněná automatická pračka Grand Ó Vita Smart
BWM 1410PHO7/1-S -40% Předem plněná automatická pračka Bianca
GVF 1510LWHC3/1-S Předem plněná automatická pračka GrandÓ Vita Smart Fi+ Mix Power System+, Smart Fi+ - Wifi a NFC připojení, hlasový asistent, pára, dotykový.
Transkript prezentace:

kompletní řešení pro dlouhotrvající dokonalou a bezbolestnou epilaci mimořádně bezpečná a účinná epilace pomocí revoluční IPL technologie (intenzivní pulzní světlo) dermatologicky potvrzená účinnost a bezpečnost vysoce účinný díky unikátní patentované technologii ACTIVE PULSE pro viditelné a dlouhotrvající výsledky – technologie používaná v předních profesionálních salonech aktivní proud dokonale řízeného intenzivního pulzního světla (5J/cm 2 ) pro maximální účinek na chloupky a jejich rychlou a rozsáhlou redukci 2x rychlejší použití*– prodleva mezi 2 záblesky pouze 1,5-2,25 s O 25% kompaktnější * - rozměry pouze 13 x 16 cm patentovaný systém Pro Precision zvyšuje účinnost epilace o 28% již v průběhu 1. měsíce** používání a poskytuje profesionální výsledek exkluzivní systém rotačního válečku zajistí vysokou přesnost a rovnoměrnou epilaci celé pokožky bez opomenutých míst vyměnitelná dlouhotrvající profesionální quartz lampa – životnost (2x impulzů) impulzů - vystačí na celou dobu ošetření, není třeba dokupovat další lampy mimořádná bezpečnost pro pokožku - inteligentní detektor odstínu pokožky zablokuje světelný impulz, pokud je pokožka příliš tmavá mimořádná bezpečnost a ochrana pro oči - integrovaný vysoce výkonný UV filtr, detektor kontaktu s pokožkou zablokuje světelný impulz, pokud není okénko přístroje zcela v kontaktu s pokožkou přístroj splňuje nejpřísnější mezinárodní normy pro bezpečnost očí*** velké aplikační okénko pokrývá 3 cm² pokožky pro ještě rychlejší epilaci 5 nastavení dle fototypu pokožky lze použít na všechny části těla, s výjimkou obličeje a krku instruktážní úvodní DVD připraveno ve spolupráci s dermatologem harmonogram pro plánování a sledování epilace ergonomický tvar pro komfortní použití kontrolka nutnosti výměny lampy kontrolka připravenosti k provozu výstražná kontrolka při nesprávném použití tlačítko on/off síťové použití *oproti EP9870 **na základě testu provedeného extrení laboratoří na 21 osobách. Srovnání s DermaPerfect bez nástavce Pro Precision. ***podle normy IECXX Rowenta epilátor Derma Perfect Instant Soft EP9600 NEJÚČINNĚJŠÍ IPL BEZBOLESTNÁ EPILACE DÍKY PŘESNĚ ZACÍLENÉMU PAPRSKU VIDITELNÉ VÝSLEDKY UŽ PO PRVNÍ APLIKACI

aktívny prúd dokonale riadeného intenzívneho pulzného svetla (5J / cm2) pre maximálny účinok na chĺpky a ich rýchlu a rozsiahlu redukciu 2x rýchlejšie použitie * - oneskorenie medzi 2 záblesky iba 1,5-2,25 s O 25% kompaktnejšie * - rozmery len 13 x 16 cm kompletné riešenie pre dlhotrvajúci dokonalú a bezbolestnú epiláciu mimoriadne bezpečná a účinná epilácia pomocou revolučnej IPL technológia (intenzívne pulzné svetlo) dermatologicky potvrdená účinnosť a bezpečnosť vysoko účinný vďaka unikátnej patentovanej technológii ACTIVE PULSE pre viditeľné a dlhotrvajúce výsledky - technológia používaná v popredných profesionálnych salónoch aktívny prúd dokonale riadeného pulzného svetla pre maximálny účinok na chĺpky a ich rýchlu a rozsiahlu redukciu mimoriadna bezpečnosť pre pokožku - inteligentný detektor odtieňa pokožky zablokuje svetelný impulz, ak je pokožka príliš tmavá mimoriadna bezpečnosť a ochrana pre oči - integrovaný vysoko výkonný UV filter, detektor kontaktu s pokožkou zablokuje svetelný impulz, ak nie je okienko prístroja úplne v kontakte s pokožkou prístroj spĺňa najprísnejšie medzinárodné normy pre bezpečnosť očí *** výnimočne veľké aplikačné okienko pokrýva 4 cm ² pokožky pre ešte rýchlejšiu epiláciu 5 nastavenia podľa fototypu pokožky možno použiť na všetky časti tela, s výnimkou tváre a krku inštruktážne úvodné DVD pripravené v spolupráci s dermatológom harmonogram pre plánovanie a sledovanie epilácie jednoduché použitie ergonomický tvar pre komfortné použitie kontrolka nutnosti výmeny lampy kontrolka pripravenosti k prevádzke výstražná kontrolka pri nesprávnom použití tlačidlo on / off sieťové použitie * Oproti EP9870 ** Na základe testu vykonaného extreným laboratóriom na 21 osobách. Porovnanie s DermaPerfect bez nástavca Pre Precision *** Podľa normy IECXX Rowenta epilátor Derma Perfect Instant Soft EP9600 NAJÚČINNEJŠÍ IPL BEZBOLESTNÁ EPILÁCIA VĎAKA PRESNE ZACÍLENÉMU LÚČU VIDITEĽNÉ VÝSLEDKY UŽ PO PRVÝ APLIKÁCII

tökéletesen ellenőrzött intenzív pulzáló fény aktív sugara (5J / cm2) a maximális hatás érdekében; a szőr gyors és nagymértékű csökkenése 2x gyorsabb használat * - időköz a két felvillanás között mindössze 1,5-2,25 s 25% -kal több kompaktabb* - méretei csak 13 x 16 cm Komplett megoldás a hosszan tartó, tökéletes és fájdalommentes epilálásért Kivételesen biztonságos és hatékony epilálás a forradalmi IPL technológiának köszönhetően(intenzív fényimpulzusok) Bőrgyógyászatilag tesztelt és jóváhagyott hatékonyság és biztonság Hatékony és a szabadalmaztatott ACTIVE PULSE technológiával, látható és hosszan tartó eredmény biztosít – ezt a technológiát használják a nevesebb professzionális szépségszalonokban is Aktív fényimpulzusok biztosítják a maximális hatást a szőrön a gyors és látható szőrszálcsökkenés érdekében elég az egész kezelés idejére, nem kell új lámpát vásárolni Rendkívüli biztonság a bőrnek – az intelligens érzékelő leállítja a fényimpulzusokat, amennyiben a bőr túl sötét Kivételes biztonság és védelem a szemnek – beépített, hatékony UV szűrő, valamint bőrérintkezés érzékelő, amely leállítja a fényimpulzusokat, amennyiben a készülék nem érintkezik teljes egészében a bőrrel A készülék megfelel a legszigorúbb, a szem biztonságát szabályozó nemzetközi előírásoknak *** Kivételes nagy kezelőablak 4 cm²-t fed le a bőrből a gyorsabb epilálás érdekében 5 fokozat a bőr fototipusának megfelelően A test bármely részén használható az arc és a nyak kivételével Oktató DVD - bőrgyógyász közreműködésével készült Harmonogram az epiláló ciklusok tervezéséhez Könnyű használat Ergonómikus forma, kényelmes használat Lámpacsere szükségességét jelző fény Üzemkész jelzőfény A nem megfelelő használatot jelző figyelmeztető fény Ki/bekapcsoló gomb Hálózatról működtethető elég az egész kezelés idejére, nem kell új lámpát vásárolni Rendkívüli biztonság a bőrnek – az intelligens érzékelő leállítja a fényimpulzusokat, amennyiben a bőr túl sötét Kivételes biztonság és védelem a szemnek – beépített, hatékony UV szűrő, valamint bőrérintkezés érzékelő, amely leállítja a fényimpulzusokat, amennyiben a készülék nem érintkezik teljes egészében a bőrrel A készülék megfelel a legszigorúbb, a szem biztonságát szabályozó nemzetközi előírásoknak *** Kivételes nagy kezelőablak 4 cm²-t fed le a bőrből a gyorsabb epilálás érdekében 5 fokozat a bőr fototipusának megfelelően A test bármely részén használható az arc és a nyak kivételével Oktató DVD - bőrgyógyász közreműködésével készült Harmonogram az epiláló ciklusok tervezéséhez Könnyű használat Ergonómikus forma, kényelmes használat Lámpacsere szükségességét jelző fény Üzemkész jelzőfény A nem megfelelő használatot jelző figyelmeztető fény Ki/bekapcsoló gomb Hálózatról működtethető *xEP9870 **laboratóriumi körülmények között 21 személyen elvégzett kísérletek alapján, a Pro Precision feltét nélküli DermaPerfect-tel összehasonlítva. *** az IECXX normák alapján Rowenta epilátor Derma Perfect Instant Soft EP9600 LEGHATÉKONYABB FÁJDALOMMENTES IPL EPILÁLÁS, A PONTOSAN CÉLZOTT SUGARAKNAK KÖSZÖNHETŐEN LÁTHATÓ EREDMÉNYEK MÁR AZ ELSŐ HASZNÁLAT UTÁN