Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP 2015

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SITUACE DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V ÚSTECKÉM KRAJI
Advertisements

Kvalita v dalším vzdělávání Hodnocení kvality dalšího vzdělávání v rámci sítě místních center celoživotního vzdělávání.
Podpora profesního rozvoje učitelů v počátečním vzdělávání
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
Setkání kontaktních osob Praha Marta Rybičková.
Sebehodnotící zpráva oboru speciální pedagogika na PdF MU
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Přírodovědecká fakulta UJEP
Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP
Klíčová aktivita 01 Příprava budoucích lektorů pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Podpora profesního rozvoje učitelů v počátečním vzdělávání.
Problematika systému přípravy učitelů a stav výuky tělesné výchovy na vysokých školách Materiál pro 21. zasedání předsednictva Rady vysokých škol dne 20.
VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ V ČR
Kurz pro výchovné poradce Právní rámec výkonu poradenské činnosti
doc. PhDr. Hana Marešová, Ph.D.
Nabídka základním školám MSK v roce 2006 Krajské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a informační centrum, Nový Jičín, příspěvková organizace.
NÁRODNÍ INSTITUT PRO DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ
Vybrané problémové oblasti problematiky fakult vzdělávajících učitele závěry a doporučení z diskuse na semináři „Kvalita přípravy učitelů – podmínka pro.
1. Co upravuje?  Předpoklady pro výkon PP  Pracovní dobu PP  Další vzdělávání  Kariérní systém Na koho se vztahuje?  PP škol a ŠZ zapsaných v rejstříku.
Univerzita Karlova v Praze Pedagogická fakulta Ústav profesionálního rozvoje pracovníků ve školství (od října 2001) ředitelka: PhDr. Jana Kohnová Ústav.
dotazníkové šetření na vysokých školách
ROZBOR VYHLÁŠKY Č. 72/2005 SB. Prezentuje Petra Procházková a Jakub Pivarč UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM Pedagogická fakulta.
Vzdělávací institut Středočeského kraje Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků V Kolonii 1804, Nymburk visk.cz.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 24. ledna Co u nás můžete studovat? Studijní obory na KBO 1.Bakalářské (bc.) 1.1. Učitelské1.2. Neučitelské 2. Magisterské.
GRANTOVÉ PROJEKTY VĚCNĚ Leoš Křeček Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu.
Analýza nabídky bakalářských studijních programů ICV v rámci pedagogického vzdělávání Ing. Lenka Danielová, Ph.D., Mgr. Dita Janderková, Ph.D., Doc. PhDr.
KARIÉRNÍ SYSTÉM A PREGRADUÁLNÍ PŘÍPRAVA BUDOUCÍCH PEDAGOGŮ Mgr. Václav Víška, Ph.D.
Řízení výchovných a vzdělávacích institucí PaedDr. J. Šťáva, CSc
Studijní program /obor Speciální pedagogika na Pedagogické fakultě MU
Speciální školství v roce 2006 (a věřme, že i v dalších letech) Jiří Pilař
Technická univerzita v Liberci LIBEREC I Studentská 2 Inovace vzdělávání v oboru čeština jako druhý jazyk (CZ.1.07/2.2.00/ ) podpořeného z.
Bc. Lektorství cizích jazyků
Management pro vychovatele PaedDr. J. Šťáva, CSc. katedra pedagogiky tel
Řízení výchovných a vzdělávacích institucí PaedDr. J. Šťáva, CSc
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
ASPŠ Novela zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Název kapitoly Název podkapitoly Text Rozvoj klíčových kompetencí v rámci oborových didaktik, průřezových témata mezipředmětových vztahů Praha, 1. února.
Podporujeme zájem o odborné vzdělávání Helena Úlovcová Národní ústav odborného vzdělávání Konference Budoucnost odborného školství, Praha,
Národní institut pro další vzdělávání Příspěvková organizace přímo řízená MŠMT Působnost v celé České republice Státní garance DVPP.
Ústav pedagogických věd Mostní Zlín Tel: Fax:
Pracovní porada krajských školských koordinátorů prevence, metodiků prevence a MŠMT.
Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP 2016.
Projekt Poradenství v Libereckém kraji I CZ.1.07/1.2.00/ I PORADENSTVÍ V LIBERECKÉM KRAJI Financován z prostředků ESF a státního rozpočtu ČR.
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
1 Novela zákona o pedagogických pracovnících. 2 Hlavní cíle změn Zvýšit prostupnost kvalifikací pro jednotlivé druhy a stupně škol Zrušení některých zbytečných.
ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI, PROBLEMATIKA PÉČE O NADANÉ ŽÁKY Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Tisková konference zahájení školního roku 2008/2009 MŠMT
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Právní okénko Porada s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Kořenov 25. – 26. září 2014.
Odborná způsobilost pečující osoby v dětské skupině
Požadavky na průběžné vzdělávání zaměstnanců zdravotnických zařízení
NABÍDKA PROGRAMŮ A KURZŮ CCV PF UJEP
Asociace ředitelů gymnázií ČR
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
PEDAGOGIČTÍ PRACOVNÍCI
TECHNOLOGIE PODPORUJÍ DIFERENCIACI VÝUKY
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Normativní financování vztahy a souvislosti
Název projektu: Ve škole po škole
Studijní program Ošetřovatelství
Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem 2017/2018.
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, PÍSEMNÁ A ELEKTR. KOMUNIKACE, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské.
Přírodovědecká fakulta UJEP
Podpora výchovných poradců 2018
Spolupráce gymnázií s vysokými školami
Podpora polytechnického vzdělávání v Centrech celoživotního učení škol
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP 2015 Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP 2015

NABÍDKA PROGRAMŮ A KURZŮ CCV PF UJEP 1. KURZY DLE ZÁKONA Č.111 Z ROKU 1998 Sb. § 60 2. AKREDITOVANÉ KURZY V RÁMCI DVPP – programy pro kariérní systém pedagogů podle vyhlášky 317/2005 Sb. 3. INSTRUKTORSKÉ kurzy akreditované MŠMT pro oblast sportu 4. PROFESNÍ A ZÁJMOVÉ KURZY

1.KURZY DLE ZÁKONA Č.111 Z ROKU 1998 Sb. § 60 Programy, které jsou realizovány v souladu s novelou VŠ zákona, který povoluje souběh studijních programů a programů CŽV Sociální pedagogika Sociální pedagogika – navazující Speciální pedagogika - intervence Asistent pedagoga (pro předškolní vzdělávání) Sport a zdraví - navazující

2. AKREDITOVANÉ KURZY V RÁMCI DVPP Studium ke splnění kvalifikačních předpokladů Studium k rozšíření kvalifikačních předpokladů Humanitní a společenské kurzy k prohloubení odborné kvalifikace Jazykové kurzy Sportovní, tělovýchovné kurzy k prohloubení odborné kvalifikace a Instruktorské pro oblast sportu Kurzy technické a matematické k prohloubení odborné kvalifikace

A. Studium ke splnění kvalifikačních předpokladů Studium v oblasti pedagogických věd SPV (dříve DPS): SPV - Učitelství pro 2. st. ZŠ a všeobecně vzdělávacích předmětů SŠ, dále pro učitelství odborných předmětů SŠ SPV - vychovatelství Studium pedagogiky SP (dříve DPS) SP učitelů OV, učitelů PV Studium pro výchovné poradce ZŠ a SŠ Speciální pedagogika (pro pedagogy speciálních zařízení) Studium pro ředitele škol a školských zařízení

B. Studium k rozšíření kvalifikačních předpokladů Učitelství pro mateřské školy Učitelství pro 1. stupeň ZŠ

C. Humanitní a společenské kurzy Sociokulturní kompetence –e-learningový kurz Andragodidaktika Využití interaktivní tabule Smart Board v učitelské praxi Zážitkové interkulturní učení Nové trendy ve výtvarné výchově Digitální fotografie a její využití v pedagogické praxi Keramická tvorba a její využití v pedagogické praxi Textilní tvorba a její kreativní využití Praktikum učitele hudební výchovy na 1.stupni ZŠ, MŠ Nebojme se klavíru Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky Základy mediální výchovy pro učitele Workshop "Svor"- Tvořivý týdenní pobyt rodičů s dětmi Mediace v pedagogické a sociální sféře Problematika závislostí v práci pedagoga Nejnovější poznatky archeologie a historie v práci pedagoga a dále rozmanitá nabídka na webu CCV PF k prohloubení odborné kvalifikace

D. Jazykové kurzy Přípravný kurz ke složení zkoušky FCE (First Certificate in English)

E. Sportovní a tělovýchovné kurzy Instruktorské kurzy (možnost získání živnostenského oprávnění v oblasti sportu) Široká nabídka zimních a letních sportů (prohloubení kvalifikace pedagogických pracovníků)

F. Kurzy technické a matematické Široká nabídka kurzů ICT a matematiky, dále digitální technologie (prohloubení kvalifikace pedagogických pracovníků)

4. PROFESNÍ A ZÁJMOVÉ KURZY Grafologie Rétorika pro úředníky a zastupitele

Podrobnější informace: získáte na webové adrese: http : // pf.ujep.cz/ccv/   Kontaktní osoby: Jitka Píchová, referentka CCV PF UJEP (tel. 475 282 360 - jitka.pichova@ujep.cz) Dagmar Bertlová, referentka CCV PF UJEP (tel. 475 282 372 – dagmar.bertlova@ujep.cz) Přihlášky je možno si vyzvednout na CCV PF UJEP, Hoření 13, 400 96 Ústí nad Labem nebo si je stáhnout z uvedené webové adresy.