Vtipy a cool hlášky =) Zdroj:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Malí andělé.
Advertisements

Život je jako cesta vlakem…
Máš rád humor pro dospělé ?.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
Vysvětlení … problematiky života.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Slova Květiny.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Začalo to v den, kdy jsem tě “potkala“…
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Druhých 20 vtipů Stačí jen kliknout
Malé povzbuzení pro chvíle volna
„A nebudeš mě už nikdy zkoušet, viď?!“ „Teda, tak to tedy nechápu,proč mě ty ženské v mém věku ještě zajímají!“
Pro Lucku kterou z celého srdce miluji!
Tři Skoti seděli u baru.   "Až umřu," říká starý Skot, "polejte můj hrob nejlepčí skotskou whiskou."   "To pro tebe uděláme," řekl jeden z mladších mužů.
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Prosím nepodvádět a čestně odpovídat. Jinak podvádíš jenom sebe ! ! !
Světem běžím 1. Světem běžím dál jen s Tebou, věčný Pane můj, na cestu mi svítí slovo Tvé. Pokrm můj, můj nápoj je vždy konat vůli Tvou, zbraní mou je.
VYSNILA JSEM SI TĚ DREAMED YOU ANASTACIA.
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Tělo ponořené do vany způsobí, že začne zvonit telefon.
Vyznání.
Trochu legrace neuškodí :-)
Dalo by se to označit jako moudra slavných…
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Dopis od Boha.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
Pár vtípků.
ZVONY ZVONÍ JEN CHVÍLI Zvony zvoní jen chvíli.
Jezevčí vrch 2.díl.
Scházíš mi lásko .... Scházíš mi lásko ...
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
DANI :-) Víte, jak zabavit blondýnu? Nakreslete na zem křídou čáru a řekněte, ať ji podleze.
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
1. Radostně uctíváme, Bože, jenž jsi lásky Pán, jako květ se otvíráme tobě, kterýs blízko nám.Rozptyl mraky hříchu, smutku, pochyb tmy nás pozbavuj. Dárce.
Plánování hodiny pozpátku Text: Ivan Klíma, Jak daleko je slunce Příprava hodiny literární výchovy pro žáky 4. a 5. ročníku ZŠ A. Studentka vyhledá text.
Proč rád žiješ? Když chceš, aby se Ti splnily sny, nesmíš dlouho spát...
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
Murphyho zákony.
Murphyho zákony.
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Malí andělé.
Máš rád humor pro dospělé ?.
PERLY MOUDROSTI.
Alkoholické.
Malí andělé.
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Trochu legrace neuškodí :-)
Malí andělé.
ZVONY ZVONÍ JEN CHVÍLI Zvony zvoní jen chvíli.
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
Malé povzbuzení pro chvíle volna
PERLY MOUDROSTI.
Něco málo o nás milých, krásných a nepřekonatelných tchýních
PERLY MOUDROSTI.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Transkript prezentace:

Vtipy a cool hlášky =) Zdroj:

Vtipy ze školy: Učitel: "Mnohé sny Julese Verna se uskutečnily: kosmonauti létají do vesmíru, plujeme mnoho mil po moři..." Žák: "Ale na 2 roky prázdnin dosud marně čekáme!„ Paní učitelka napíše žákovi do žákovské knížky: "Smrdí, umývat!" Tatínek odepíše: "Učit, nečuchat!„ Malý chlapec stojí v poli a radostně pozoruje rudý obzor. Kolem jde pocestný a říká: "To je nádhera! Taky tě tak těší ten západ slunce?" "To není západ slunce. To hoří škola!„ Pepíček přijde k tatínkovi a tatínek povídá: "Podej mi žákovskou." V žákovské čte: zeměpis - 5, matika - 5. Pepíček dostane 2 pohlavky. Tatínek listuje dál: zpěv - 1. Vlepí Pepíčkovi další pohlavek. Pepíček se udiveně ptá, za co byl ten třetí pohlavek. Tatínek vysvětluje: "Za to, že ti po těch dvou pětkách bylo ještě do zpěvu."

Kameňáky  Baví se dva známí: "Ahoj, jak žiješ?" "Ale jde to. Mám skvělou práci. Představ si, pode mnou je přes 500 lidí!" "Hmmm, a co vlastně děláš?" "Sekám trávu na hřbitově  Na louce stojí trabant a přichází k němu řidič. Nasedne, nastartuje a rozjede. Opodál stojí zemědělec a celé to sleduje. Trabant začne zběsilou rychlostí jezdit dokola. Po chvíli to zemědělec nevydrží a jde se zeptat co se stalo. Řidič trabantu jenom stáhne okénko a odpovídá mu: "Přiskřípnul jsem si pampelišku do dveří a nejde utrhnout tak ji musím ukroutit.„  Četl jsi o škodlivosti alkoholu?" "Ano." "A přestal jsi pít?" "Ne, číst.„  Přijde takhle želvička před strom, povzdychne si a začne se na strom drápat. Leze, leze až vyleze do koruny, tam roztáhne tlapičky a skočí. Dole se rozplácne. Po chvíli se probere, oklepe se, znovu jde ke stromu, povzdychne si a začne lézt. Leze, leze a když je v koruně, roztáhne znovu tlapičky a skočí dolu. Dole se rozplácne. A tak to pokračuje stále dál a dál. Vedle na stromě se baví dva ptáci a jeden z nich říká: "Ty, hele, neměli bychom ji říct, že je adoptovaná?"

somálci  Kde si hrají somálské děti ve stínu?..... Pod prádelní šňůrou.  Běží chleba za somálskou vesnicí a vidí u stromu opřený řízek. "Utíkej, nebo tě taky snědí!" povídá chleba. Řízek na to : " Jak nás? Mě neznají.„  Víte, jaký je rozdíl mezi českým a somálským výtahem? Na českém je nápis: 3 osoby do 250 kg a na somálském: 250 osob do 3 kg  Víte, proč Somálci reklamovali Peugeot 605? Vešlo se jich do něj jen 604.  Víte, kde je nejvíce Somálců? Tam, kam vane vítr.  Víte, jaký je rozdíl mezi kilem Somálců a kilem pomerančů? Na pomeranče potřebujete větší kabelu.

 Daň z cigaret má lidi odradit od kouření, daň z alkoholu od chlastání a daň ze mzdy...  Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.  Klastrofóbie je strach z uzavřených prostorů. Například: Jdu do hospody a bojím se, že je zavřeno.  Strč mobil do čaje a máš T-mobile. Strč ho do vody a máš Vodafone. Rozlom ho a máš: Óóó dva!  Facebook je jako lednička. Chodíš tam každých 10 minut i když víš že tam nic není.  V nebi mě nechtějí v pekle se mě bojí tak jsem tady.  Každá věc se dá logicky vysvětlit. Teda až na počet členů na Facebooku.  Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit prdel.  Venku podzim.. V Tescu Vánoce.. Vodafone už slaví Velikonoce.. V Ostravě smog.. Ve vládě bordel.. A co Globus ?? Tam je svět ještě v pořádku...  Facebook je jako Vietnamská tržnice - Sluší, sluší.  Nedůvěřuji velbloudům a obecně nikomu, kdo dokáže týden nepít

stěry  Jsi trapnej jak schody ve výtahu!  Nemáš náhodou dvojče? Takhle blbej nemůže bejt jeden!  Dám Ti takovou ránu, že Ti z nosu vyletí komár na lyžích.  Kdyby Tvůj mozek byl z čokolády, zaplnil by sotva jednu lentilku!  To, že Ti občas něco nedojde, není chyba České pošty.  Tvé zuby jsou jako hvězdy... krásně žluté a daleko od sebe  Máš IQ jako automatická pračka... vypnutá!  Tebe potkat v noci v lese, tak se zakousnu do stromu a dělám, že jsem suchá větev  Řekl bych ti, že JSI KRÁVA, ale nechci urážet ty ubohé milé kravičky.  Jako první Bůh stvořil den a ďábel noc, jako druhou Bůh stvořil lásku a ďábel milenku, jako třetí Bůh stvořil tebe a ďábel chcípnul smíchy...

Pořád stěry =)  Kdyby blbost nadnášela, tak Ty bys byl Superman!  Nemluv! Smrdí Ti z tlamy jak z mamutí řitě! Tvůj - bohužel - mobil.  Nečum... plašíš mi dobytek...  Ty staré plesnivé povidlo s inteligencí německého ovčáka po transplantaci mozku... zmiz mi z očí...

 Kluk:Neviděli jsme se už někde?  Holka:Jo,Jsem recepční na klinice pohlavních Chorob!   Kluk:My jsme se už někde viděli?  Holka:Hm, a proto tam už nechodím!   Kluk:Je tahle židle volná?  Holka:Jo, a moje bude taky, jestli si přisedneš!   Kluk:Pojedem ke mně nebo k tobě?  Holka:Obojí-každý k sobě!   Kluk:V jakým znamení si se narodila?  Holka:Zákaz vjezdu!   kluk:Oba dva jsme přece v baru kvůli jedné věci ne?  Holka:Jasně....pojd, sbalíme nějaký kočky!:D   Kluk:Chci ti darovat sebe  Holka:Nestojím o laciné dary!   Kluk:Vidět tě nahou, umřu štěstím!  Holka:Vidět tě naheho, umřu smíchy

stále hlášky….. <3  50% teenagerů vidí život optimisticky, zbylých 50% nemá na drogy peníze.  Jejich revírem je Kaufland, jejich tempo je vražedné - DŮCHODCI!  To není v prdeli, to je v lidech.  Život je jen ubohou parodií na naše sny.  Nikdo není dokonalý i hovno má své mouchy.  Tě nakoupnu, že tě ani Google nenajde.  Proč pít a řídit když můžeš hulit a lítat.  Život je krásnej, ale člověk musí být pořád trochu nalitej.  I každá válka má svůj limit.  Život je tak rozmanitý. Každej den mě nasere někdo jinej.

 Tak, pokračování příště=)