Turistický region Východní Čechy – Pardubický kraj Seminář pro odborníky v cestovním ruchu – 22. 3. 2016

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NORTH BOHEMIA CONVENTION BUREAU, o.p.s. (NBCB) obecně prospěšná společnost, založena na podporu zařazení Libereckého kraje a města Liberce mezi prestižní.
Advertisements

Destinační společnost Východní Čechy
LÉTO NA SEVERU Městské informační centrum Liberec Barbora Celerýnová Hotel Jalta
Analýza návštěvnosti moravských krajů, S DŮRAZEM na kraj ZLÍNSKÝ RNDr. Ivan Marek m-ARK Marketing a reklama s.r.o. → Statistiky máme rádi…
Hlavní akce v areálu zámku a Barok pas 2016 Zažijte Zámek ve Žďáru nad Sázavou.
LOGISTIKA NOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY TELČ CERMAT - Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání
Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen /11 JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU INFORMACE O ČINNOSTI.
Nadace Jihočeské cyklostezky Vltavská cyklistická cesta – produkt CR.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION
Kultura a památková péče v Pardubickém kraji v letech
PŮJČOVNA KOL A KOLOBĚŽEK Informační centrum města Kyjova Ing. Dita Hojačová Tel.:
Soutěž o informační centrum roku. Čtyři roky úspěšné spolupráce První soutěž ve spolupráci s vydavatelství VLTAVA- LABE-PRESS proběhla v roce 2009 Od.
DEN ZEMĚ –orientační závod Autor: Mgr. Ivana Tesařová.
PORADENSKÉ CENTRUM PRO VENKOV PRACOVIŠTĚ DUBÁ. NOSITEL PROJEKTU: Společnost pro Jizerské hory o.p.s. PARTNEŘI PROJEKTU: - Liberecký kraj - Správa ochrany.
Studentské aktivity ZSF JU 2010/2011 Anna Staníková místopředsedkyně AS ZSF JU místopředsedkyně SR JU studentka 3 RPBP.
Máme rádi Pardubice Po stopách koňských kopyt ZŠ Staňkova 128, Pardubice Veronika Fránová, 8.A.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
OSTRAVA AUTOR: MICHAL GŘEŠEK. Poloha města MAPA MĚSTA Praha 380km Slovensko 50km 15km Polsko D1.
Cestovní ruch dostupný všem. 1) Rekonstrukce/vybudování odpočívadel, center služeb pro turisty a hygienického zázemí pro pěší, cyklisty a handicapované.
UNESCO UNESCO je Organizace pro výchovu, vědu a kulturu založená při OSN v roce 1946 v roce 1972 přijalo UNESCO Úmluvu o ochraně nejvýznamnějšího světového.
Klára Lysová Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování stipendia pro studium na zahraničních středních školách v partnerských regionech.
Královéhradecký kraj. Základní údaje Na severu kraje se vypínají Krkonoše a Orlické hory, směrem k jihozápadu se krajina svažuje do úrodné Polabské nížiny.
Cíle a činnost SUUK. KDO JSME? o Největší studentská organizace na UK o Zastupujeme 32 spolků UK ze 17 fakult Univerzity Karlovy o Naší hlavní činnosti.
Ročník: 5. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Vlastivěda Tematický okruh: Místo, kde žijeme Téma: Pardubický kraj Jméno autora: Mgr.
1 Komentované prohlídky města Poskytovatel: Horácké muzeum a informační centrum Prohlídka města zahrnuje centrum Nového Města, dva historické sklepy a.
Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism.
Královéhradecký kraj Rozloha:4759 km2 Počet obyvatel:
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Pardubický kraj Kraj perníku.
KAM po Česku Travel EYE OPEN Czechia Pražský přehled kulturních pořadů KAM na výlet speciál KAM edition.
DESTINAČNÍ AGENTURA KRUŠNÉ HORY
Národní program podpory cestovního ruchu
A School Year Calendar ZŠ Třebíč, Horka-Domky, Václavské nám. 44/12, Česká republika Gymnázium v Kunowie, Polsko.
Česko-čínské obchodní a ekonomické vztahy
Platformy projektu KAP LK
Název učiva: BEDŘICH SMETANA
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Lyžařské běžecké trasy
Německý jazyk Gymnázium Jírovcova 8 Prezentace německého jazyka
Česká republika – Pardubický kraj
Zručský zámek.
Odborné učiliště Chroustovice
Ještěd.
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
VY_32_Inovace_4.2.6 Naše vlast Člověk a jeho svět 3. ročník
Jihomoravský kraj Jihomoravský kraj. Jihomoravský kraj Jihomoravský kraj.
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
Srdečně Vás zveme na 14. ročník pochodu Okolo Bohdanče,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Vlastějovice, okres Kutná Hora AUTOR: Mgr. Olga Sýsová NÁZEV: VY 32 INOVACE 12 ČLOVĚK A JEHO SVĚT-Vlastivěda.
Huslenky V obci se nachází evangelický kotel, který byl nedávno rekonstruován a je postavem i ve skanzenu v Rožnově. Historie obce začíná v roce 1949.
Základní škola Hostěradice, okres Znojmo, příspěvková organizace Název: Mikroregion Miroslavsko Číslo: EU DUM 5_15 ICT Vytvořila: Mgr. Pavlína.
Česká republika Pardubický kraj.
Autor: Mgr. Věra Voborníková Datum: Název: VY_52_INOVACE_11_VLASTIVĚDA
KRKONOŠE a PODKRKONOŠÍ
Koncepce rozvoje cyklistické dopravy v Olomouckém kraji
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
GrünRaum-Zhodnocení zelených prostor, ATCZ71
Naše vlast Anotace: Materiál je určen k výuce věd ve 3. ročníku ZŠ. Seznamuje žáky se státními symboly ČR, s polohou ČR v rámci Evropy a s našimi nejbližšími.
PREZIDENTSKÝ VLAK 2018 Národní technické muzeum připomíná ve spolupráci s Národním dopravcem Českými drahami a se Železnicemi Slovenské republiky jízdou.
Sever Moravy Vyhledávejte ve své příruční mapě.
Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska - druhé největší sdružení v ČR ( ) členů - založeno 1990 Základní poslání a cíle Sdružení:
Svitavské památky – sochařství
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Dotační program Ministerstva vnitra k ochraně škol a školských zařízení 12. prosince 2018 Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajského.
Cestovní ruch České republiky
Destinační management TO Těšínské Slezsko
Lanovka na horu Aiguille du Midi
OP VK Využívání ICT Sada č. 3 - Z - 8. ročník
Transkript prezentace:

Turistický region Východní Čechy – Pardubický kraj Seminář pro odborníky v cestovním ruchu –

Pardubický kraj Pardubicko Orlické hory a Podorlicko Králický Sněžník Chrudimsko- Hlinecko Českomoravské pomezí

Co všechno děláme? Příprava a realizace projektů v oblasti marketingu cestovního ruchu v Pardubickém kraji. Komunikace, koordinace, spolupráce se všemi možnými subjekty v oblasti cestovního ruchu. Spolupráce s Oddělením komunikace a Oddělením sportu a cestovního ruchu Krajského úřadu v Pardubicích. Spolupráce s TIC – distribuce materiálů atd. Spolupráce a koordinace s agenturou CzechTourism. Ediční činnost. Aktivity v oblasti propagace a marketingu. Veletrhy, prezentace Pardubického kraje – v ČR a v zahraničí, famtripy, presstripy a workshopy, Inzerce.

Vydání a distribuce společné mapy kempů východních Čech s KHK. Příprava společného vydání turistických novin s KHK. Příprava letní soutěže Cyklopecky Pardubického kraje Realizace presstripů a famtripů z Rakouska, Polska, Německa, Slovenska a Holandska. Účast na veletrzích, prezentačních akcích a přednáškách, např. SOŠCR Choceň. Na čem právě konkrétně pracujeme?

Tip na nevšední akci Folklorní festival Pardubice – Hradec Králové 3. – 5. červen 2016 Národní lidová hudba a tance. Kulturní programy v obou krajských metropolích. Součástí akce je i oblíbená Pernštýnská noc 3. června - staročeský jarmark spojený s hudební produkcí na Pernštýnském náměstí, na zámku a v historickém centru města Pardubice.

Z Pardubic na Kunětickou horu Délka | 22 km Typ | silniční a trekingová kola Náročnost: lehká Popis trasy Vydejte se na poklidnou cestu z pardubického zámku na Kunětickou horu a zpět! Trasa vede po značených asfaltových cestách a je vhodná pro silniční a trekingová kola. Kromě dvou nejznámějších památek této turistické oblasti – Kunětické hory a pardubického zámku - je možné při cestě navštívit rovněž Východočeskou galerii v Pardubicích nebo Muzeum perníku, které se nachází v nedaleké Perníkové chaloupce v Rábech. Tip na cyklo výlet do regionu

Zajímavosti na trase Zámek Pardubice Východočeská galerie v Pardubicích Automatické mlýny Kunětická hora Muzeum perníku / Perníková chaloupka Park Na Špici Lanové centrum Pardubice Tip na cyklo výlet do regionu

Novinky v celém Pardubickém kraji Cyklopecky Pardubického kraje 2016 Již pátý ročník oblíbené letní cestovatelské soutěže, podruhé s cyklistickou tematikou. 15 tras a cca 30 razítkovacích míst po celém Pardubickém kraji. Soutěž bude probíhat od 14. května do 16. října 2016 V průběhu soutěže se budou pořádat 4 společné cyklojízdy na vybrané turistické atraktivity PK. Vylosovaní výherci získají hodnotné ceny, první cena horské kolo Merida.

Novinky v TO Králický Sněžník Stezka v oblacích Dolní Morava Otevřena v prosinci Umístěna v nadmořské výšce metrů poblíž chaty Slaměnka. Vysoká 55 metrů, ale pohodlně přístupná třeba i s kočárkem.

Novinky v TO Králický Sněžník Nový přírůstek ve Vojenském muzeu Králíky Stíhací letoun MiG-21 MF vyrobený v letech 1971/72 v SSSR. Mnoho dalších exponátů na ploše metrů čtverečných. Tanky, obrněné transportéry, bojová vozidla pěchoty, sbírky munice atd.

Novinky v TO Chrudimsko-Hlinecko Letní barokní scéna v Chrudimi Tři dny s barokem v Chrudimi – 18. – 20. srpen 2016 v Muzeu barokních soch. Hudba, kostýmy, kouzlo historického města i letních večerů v romantických kavárnách. Díla známých autorů – Vivaldi, Händel, Bach, Čajkovskij. Kostýmové prohlídky historií města, sochařské workshopy, loutková představení…

Novinky v TO Chrudimsko-Hlinecko Peklo Čertovina u Hlinska Jedinečná atrakce svého druhu v ČR. Pět pater labyrintu chodeb, jeskyní a temných zákoutí 12 metrů pod zemí. Čertovská škola, obří kotle v kuchyni a mučírna vybavená zadkopleskem nebo lechtadlem.

Novinky v Českomoravském pomezí Nové mobilní aplikace ČMP Multimediální katalog pro chytré telefony – poutavou formou představuje nejvýznamnější atraktivity regionu. Doporučené prohlídky měst Litomyšl, Moravská Třebová, Polička, Svitavy a Vysoké Mýto. Mapa, plány měst, kalendář akcí atd. Mobilní průvodce s rozšířenou realitou – interaktivní zábava i soutěž. Aplikace ke stažení na App Store a Google Play. Více informací na

Novinky v Českomoravském pomezí Svitavy slaví kulatiny Město si letos připomíná 760 let od první písemné zmínky. Hlavní oslavy směřují ke třem vrcholům – 120. výročí železnice Svitavy – Polička – květen. TOP týden Svitavy – přelom srpna a září. Výstava o historii města na starých svitavských pohlednicích a zajímavé koncerty – listopad.

Děkujeme za pozornost Mgr. Josef Rychter – Destinační společnost Východní Čechy Tel.: Ing. Petra Pacholíková – koordinátorka cestovního ruchu Pardubicko Tel.: