NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_10_NÁKUP.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
Advertisements

Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec Anotace ICT 2 _ 1/59 Prezentace seznamuje žáka s principy zdravého bydlení a vlivem.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace a informační gramotnosti I/2
ČLOVĚK A JEHO SVĚT VY_32_INOVACE_ 20_Lidé kolem nás
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Lekce III Procvičování dolní řady písmen Číslování Odrážky Cvičení.
VY_52_INOVACE_ZB03_0364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
VY_52_INOVACE_ZB03_1064TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Speciální vánoční balíčky
Můj domov.
VY_52_INOVACE_ZB03_1664TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
VY_52_INOVACE_ZB03_0664TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Mluvnice jazyka českého na 1. stupni ZŠ Věty oznamovací VY_32_INOVACE_01 Sada 22 Základní škola T.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_14_NEZAMĚSTNANOST.
JAFRA COSMETICS představuje NOVINKY Revitalizační čistící prášek Rozjasňující pleťové tonikum Rozjasňující denní emulze SPF 15 Rozjasňující.
ZŠ Praktická a ZŠ Speciální Uherský Brod Projekt číslo CZ.1.07/1.4.00/ Prvouka 2. ročník Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_14_Základní hygienické návyky.
Číslo projektu MŠMT: CZ / / Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV50 Název školy.
Číslo projektu MŠMT: CZ / / Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 8 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679,
N ÁZEV ŠKOLY : SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR : MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY _32_INOVACE_15_NEBEZPEČNÉ.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640,PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_11_SLUŽBY-
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORAGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_01_PRAVĚK.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_72_PRV1 NÁZEV VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU: Vybavení bytu NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola, Hevlín, příspěvková.
Název školy: Speciální základní škola, Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Štěpánka Vaňková Název materiálu: VY_32_INOVACE_10_V_M_HŠ_GEOMETRICKÉ_.
Název školy: Speciální základní škola,Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace Autor: Věra Jahnová Název materiálu: VY_32_INOVACE_01_ČESKÝ JAZYK.
Název školy: Speciální základní škola, Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu: VY_ 32_INOVACE_16_V_M_HŠ_.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640,PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Drogerie – osobní hygiena I
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.1.Bal.03_Hygiena Datum:
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
ZŠ a MŠ Nedašov, příspěvková organizace
DOMINIKA EBRLOVÁ 3.B Valéria baťková 2.o
Název školy: Speciální základní škola, Louny Poděbradova640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Erika Pospíšilová Název materiálu: Člověk a příroda_ zeměpis_6.
Autor: PaedDr. Hana Hrubcová Název: VY_32_INOVACE_3B_18_Zuby
Čistota půl zdraví VY_52_INOVACE_26
Název školy: Speciální základní škola, Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Štěpánka Vaňková Název materiálu: VY_32_INOVACE_05_II.JZ_ČTENÍHŠ_HLÁSKY.
Název školy: Speciální základní škola, Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Štěpánka Vaňková Název materiálu: VY_32_INOVACE_02_II.JZ_ČTENÍHŠ_HLÁSKA.
Název školy: Speciální základní škola,Louny Poděbradova640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Erika Pospíšilová Název materiálu: Zeměpis- 6. ročník VY__32_INOVACE_07_IV_Z6_tropy_subtropy.
Název školy: Speciální základní škola,Louny Poděbradova640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Erika Pospíšilová Název materiálu: VY__32_INOVACE_06_IV_Z6_mírný_pás.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA LOUNY, PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU:VY_32_INOVACE_18_TYPY.
Název školy: Speciální základní škola,Louny Poděbradova640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Erika Pospíšilová Název materiálu: VY__32_INOVACE_15_IV_Z6_Svět_chudých_a_.
Ing. Lenka Bombera Piskačová
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
Jak neznečišťovat vodu
Název školy: Speciální základní škola, Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Štěpánka Vaňková Název materiálu: VY_32_INOVACE_11_II.JZ_ČTENÍHŠ_HLÁSKA.
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
Č. DUMu: VY_32_INOVACE_14_předměty osobní hygieny
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
Název školy ZŠ a MŠ Březno Název: Autor: Iveta Plíšková
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Věcné učení VY_32_INOVACE_02_11_osobní hygiena 1.
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
Čistící úklidové prostředky II
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
Sada 3A Člověk a jeho svět MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Název školy: Speciální základní škola,Louny, Poděbradova 640,příspěvková organizace Autor: Mgr.TAŤÁNA RADIMSKÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_18_III.Vu_PĚSTOVÁNÍ.
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
Název školy: Speciální základní škola Louny, Poděbradova 640,
Transkript prezentace:

NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_10_NÁKUP V DROGERII TÉMA: NÁKUP V DROGERII NÁZEV SADY: III. SPOLEČNOST – HŠ ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/

Anotace Prezentace je určena žákům II.stupně speciální školy k výkladu a procvičování učiva v předmětu společnost – péče o občana. Žáci mohou uplatnit své vlastní zkušenosti s nákupem v drogerii. Zároveň se učí názvy úseků se zbožím a seznamují se s novými pojmy – názvy zboží. Prezentace na interaktivní tabuli. Inovace – interaktivní způsob učení. Pomůcky – pero. Žáci pracují společně. Poslední list může být vytisknut jako pracovní list, lze ho použít k opakování učiva na IT.

AHOJ, JMENUJI SE ELIŠKA A MOC RÁDA CHODÍM NAKUPOVAT. MAMINKA MĚ ČASTO POSÍLÁ DO DROGERIE, KTERÁ JE NA NÁMĚSTÍ. JE TAM SPOUSTA BAREVNÝCH LAHVIČEK A VOŇAVÝCH VĚCÍ, KTERÉ DOMA POTŘEBUJEME. TAKÉ SI MŮŽU KOUPIT NĚCO PRO SEBE. ZPRVU JSEM NEVĚDĚLA, KDE CO KOUPÍM A TAK JSEM SE MUSELA ZEPTAT PANÍ PRODAVAČKY, CO NĚKTERÉ NÁPISY ZNAMENAJÍ A JAKÉ PŘÍPRAVKY NEBO PROSTŘEDKY TAM NAJDU.

VLASOVÁ KOSMETIKA ŠAMPONY NA VLASY BALZÁMY A KONDICIONÉRY BARVY NA VLASY LAKY,TUŽIDLA A GELY NA ÚPRAVU VLASŮ HŘEBENY, KARTÁČE

POTŘEBY DENNÍ HYGIENY PASTA NA ZUBY, KARTÁČEK, DENTÁLNÍ NITĚ, MEZIZUBNÍ KARTÁČKY MÝDLA A SPRCHOVÉ GELY PĚNY A SOLI DO KOUPELE HOUBY A ŽÍNKY

KOSMETIKA PRO ŽENY A PARFUMERIE KRÉMY NA OBLIČEJ, TĚLOVÁ MLÉKA PLEŤOVÉ MASKY PARFÉMY A TOALETNÍ VODY PEELINGY, ČISTÍCÍ VODY ZKRÁŠLOVACÍ KOSMETIKA KOSMETIKA PRO MUŽE PĚNY A GELY NA HOLENÍ ŽILETKY A HOLÍCÍ STROJKY VODY A BALZÁMY PO HOLENÍ PÁNSKÉ PARFÉMY A TOALETNÍ VODY

DĚTSKÁ KOSMETIKA KRÉMY A OLEJÍČKY MÝDLA A ŠAMPONY PAPÍROVÉ PLENKY, PŘEBALOVACÍ PODLOŽKY LAHVIČKY, DUDLÍKY

PRACÍ PROSTŘEDKY PRÁŠKY A GELY NA PRANÍ AVIVÁŽE ODSTRAŇOVAČE SKVRN A BĚLÍCÍ PROSTŘEDKY MYTÍ NÁDOBÍ PŘÍPRAVKY NA RUČNÍ MYTÍ NÁDOBÍ PŘÍPRAVKY DO MYČKY

ÚKLIDOVÉ A ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY MYCÍ PROSTŘEDKY NA PODLAHY, DO KOUPELNY, SAVO LEŠTĚNKY SMETÁKY, LOPATKY, HADRY NA VYTÍRÁNÍ VŮNĚ DO BYTU I NA WC TOALETNÍ PAPÍR RŮZNÉ DRUHY UBROUSKŮ A KAPESNÍČKŮ PAPÍROVÉ UTĚRKY SVÍČKY, VONNÉ TYČINKY DALŠÍ POTŘEBY, KTERÉ MŮŽEME KOUPIT V DROGERII

ELIŠKA KOUPILA V DROGERII NÁSLEDUJÍCÍ ZBOŽÍ. PŘIŘAĎ, VE KTERÉM ÚSEKU DROGERIE HO VYBRALA. POUŽIJ PERO. KOSMETIKA PRO MUŽE VLASOVÁ KOSMETIKA ÚKLIDOVÉ A ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY POTŘEBY DENNÍ HYGIENY KOSMETIKA MYTÍ NÁDOBÍ

DROGERIE - NEUVEDEN. DROGERIE - WIKIPEDIE [online]. Dostupný na WWW: POUŽITÉ ZDROJE KLIPARTY - Vše citováno [ ].