Spojené království Velké Británie a Severního Irska - Bournemouth Popis mobilit Mgr. Martina Klimešová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Velká Británie – Londýn Irsko – Dublin Popis mobilit Mgr. Hana Menšíková (Ringlová) Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání.
Advertisements

 Je to ostrovní stát přiléhající k západu kontinentální Evropy.  Geograficky zahrnuje ostrov Velké Británie a část ostrova Irsko. Vlajka: Znak:
VÝPOČET ČISTÉ MZDY VY_32_INOVACE_12_1_5 VÝPOČET ČISTÉ MZDY Autor: Ing. Jana Rauscherová Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace Gymnázium a Střední.
Úřad vlády ČR Odbor pro informování o evropských záležitostech Ing. Klára Nápravníková Grantové informační projekty OEZ 2006 Praha, 5. října 2006.
Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková.
- ELSA - mezinárodní zkouška z anglického jazyka na Slovanském gymnáziu.
IX. Krajská konference k primární prevenci rizikového chování Prima třída PRIMA Gymnázium Ladislava Jaroše Holešov Mgr. Zdeněk Hrnčiřík.
Projekt: Cesta rozvoje středních škol v JmK CZ.1.07/1.3.10/ název operačního programu: OP VK číslo prioritní osy: 7.1 název prioritní osy: Počáteční.
Chcete se něco dozvědět o naší škole? Potom …VstupteVstupte.
Grantový projekt OP VK oblast podpory 1.3 DVPP škol a školských zařízení Mozaika nových inspirací pro pedagogy mateřské školy CZ.1.07/1.3.02/
Gymnázium, Český Krumlov Prezentace k začátku školního roku pro studenty 1. ročníků.
HRUBÁ MZDA VČETNĚ PŘÍPLATKŮ VY_32_INOVACE_14_1_5 HRUBÁ MZDA VČETNĚ PŘÍPLATKŮ Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná.
FRANCIE – odborné a učňovské školství Příklad dobré praxe: CFA Les Compagnons du Devoir „Tour de France“ autor : PhDr. Pavel Toman Červen 2013.
Praxe Portsmouth Výběrové řízení  Přihlášky- průměry známek z předchozích ročníků, známky z angličtiny, absence, motivace k přihlášení se na stáž.
Domov pro osoby se zdravotním postižením Všebo ř ice Z ř izovatel: Ústecký kraj Adresa: Pod Vodojemem 312/3C, Ústí nad Labem Vznik: v roce 1995.
Odborná praxe Anglie 2015 Portsmouth Erasmus+ Šimon Blaschka.
„Propojení teoretické a praktické přípravy budoucích pedagogických pracovníků na UP“ KULATÝ STŮL K PEDAGOGICKÝM PRAXÍM Přírodovědecká fakulta.
Konference k projektu „Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu.“ Martin Konečný.
HRUBÁ MZDA VČETNĚ NÁHRAD VY_32_INOVACE_15_1_5 HRUBÁ MZDA VČETNĚ NÁHRAD Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/ Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím.
Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
CYLET Pro děti od 7-12 let Povzbuzují a kladně motivují žáky
Veronika Kratochvílová
Birmingham Anna Marie Nešpůrková, P3A 16. Dubna května 2016
Birmingham Alžběta Reinhardová – Č. euro p.
Zástupce ředitele pro TeV Ing. Jarmila Tyšerová
Systém Technického deníku letadla (TLB)
Montessori dětské skupiny
Lucie Pichlerová Právnická fakulta
DUBLIN ILONA ANDRIYASHYN M3A.
– CZ01-KA Ambrožová Jitka
Zlepšení metodologických kompetencí učitelů anglického jazyka
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
ENA LJUBOJEVIĆOVÁ DUBLIN CZ01-KS
Učitel s rozhledem – žák se šancí
Julianna Cubera IRSKO - DUBLIN – číslo projektu: CZ01-KA
Adéla Kupčeková Portsmouth –
Praxe v Portsmouth 2015 Adéla Pálková.
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
Anglie Monika Trochtová.
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Vlastivěda, Francie a Velká Británie Autor: Mgr. Marta.
KAP, 25. září 2017, Krajský úřad SK
Kurz počítačové gramotnosti P0 – úvodní modul
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Porovnání vlastností vodíku a kyslíku
Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity
Týden CJV Štěpánka Bilová
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Jitka Jerhotová Škola
VYUČOVÁNÍ A UČENÍ B/ A/ a/ cíle výuky b/ klíčové kompetence
Manažerský koučink MPH_MAKO PhDr. Milada Blažková
Hlavní města Evropy VY_32_INOVACE_Ze
Gymnázium Česká Lípa.
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
A jako ASISTENT PhDr. Jitka Kendíková
ADAPTAČNÍ KURZ 1. ROČNÍKŮ 2018 Gymnázium, Slov. nám. Podmitrov.cz
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Petr Florián 1. S (šestileté studium) - Mgr. Martina Soukupová (čtyřleté studium) - Mgr. Petra Zieglerová.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2018/2019
Střední průmyslová škola stavební, Mělník, Českobratrská 386
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
SPORTOVNĚ-POHODOVÝ TÝDEN V RUMUNSKU DRÁKULOVA TRANSYLVÁNIE
Zkušenosti Gymnázia, Praha 5, Na Zatlance 11
ANGLIE Aneta Babáková, 4.A.
Základní škola a Mateřská škola příspěvková organizace
ZŠ Ostrava-Hrabůvka, Klegova 27 příspěvková organizace
Gymnázium J. V. Jirsíka Fráni Šrámka 1193/23, České Budějovice
Transkript prezentace:

Spojené království Velké Británie a Severního Irska - Bournemouth Popis mobilit Mgr. Martina Klimešová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací o projektu Všeobecné a sportovní gymnázium, Bruntál, příspěvková organizace

Language and Methodology of English teaching Kombinovaný kurz pro učitele angličtiny – 20 vyučovacích hodin týdně 2 povinné moduly (8:45 – 10:15, 10:45 – 12:15)

Praktické informace Doprava: letecky (Praha - Londýn a zpět) autobusem (Londýn - Bournemouth a zpět) Ubytování: hostitelská rodina Executive jednolůžkový pokoj se sociálním zařízením internet Stravování v pracovní dny polopenze v hostitelské rodině o víkendech plná penze obědy bylo možno zakoupit ve školní menze

DĚKUJI ZA POZORNOST