Copack Plus je značkou firmy Model. Závody Copack Plus nabízí úplný sortiment služeb spojených s obaly, balením a propagací výrobků.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Logistické náklady Ivan Gros
Advertisements

Značka výrobku Značka se skládá:
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
Záznam o praxi vykonávané od do Vypracovala : Monika Veselská.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
Váš partner ve světě obalů
Trendy ve vývoji podílů tiskových technik v polygrafickém průmyslu studie pro členy Svazu polygrafických podnikatelů.
Marketing VY_32_INOVACE_ Marketing - metoda řízení, která se zaměřuje na potřeby zákazník - každý výrobek je totiž určen jiné cílové skupině (cílová.
Balicí stroje. STÁVAJÍCÍ SORTIMENT OVÍJECÍ STROJE Vertikální Horizontální Toroidní PÁSKOVACÍ STROJE Poloautomatické Automatické Ruční STROJE PRO BALENÍ.
AKCENT TISKÁRNA VIMPERK S.R.O. Jan Syrovátka Jiří Hradský.
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Fiktivní firma OLYPRINT, spol. s r. o. ...víc než jen tisk.
Outsourcing tiskových a obálkovacích služeb
Identifikace sortimentu spotřebního zboží ve velkoobchodě
9.Komunikace.
-v tržním hospodářství zaujímá klíčovou pozici
Podpora prodeje v MOB Maloobchod musí předat informace o své : společnosti, nabídce, cenách, cílové skupině zákazníků Podpora prodeje znamená cílenou komunikaci.
Rozšíření IQ sestav v RZ Jak zobrazovat data na 100% ? Ing. Robert Naar Skalský Dvůr
ZASTŘEŠENO LOGISTIKOU
Propagace ve firmách Zlínského kraje
BV soft s.r.o. V Teničkách Uherské Hradiště Česká republika RNDr. Zdeněk VincencIng. Oldřich Barnet Telefon : Fax :
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Model Obaly v CZ Obrat mil. Kč Zaměstnanci 1 200
Ballet Europe s.r.o. Váš partner ve světě obalů Ballet Europe s.r.o. je moderní a dynamicky rozvíjející se společnost, která se zabývá návrhy, výrobou.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
Podpora prodeje. soubor různých motivačních nástrojů, krátkodobého charakteru, které jsou vytvořeny pro stimulování rychlejších nebo větších nákupů určitých.
Marketing inovací Inovace 2 1. CO JE MARKETING Obecně o marketingu a jeho podstatě Rozbor případové studie - příloha Základní úkol marketingu vyplývá.
Limonádová společnost LIMO PLUS.  O společnosti Sídlo: Ostašovská 34 Výrobní hala: Ježková 567/37 Kontakty: telefon vedení: telefon výrobna:
VELKOOBCHOD KAPITOLA 6 Obchodní činnosti - Kapitola 6 Pavlíčková.
Základní možná schémata pro řízení výroby (množina aproximací grafického znázornění principu) J.Skorkovský, KPH.
Model strategie marketingového mixu
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
Kjnjnjnlkjnéíáýžřčšě. o 1992 Vznik firmy o 1996 Založení společnosti s r.o. v Klatovech o 2000 Výstavba prvního skladu v Klatovech o objemu 1700 europalet.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Základy marketingu třetí přednáška Ing. Nina Kudláčková, Ph.D.
Obsah Marketingový mix Marketingový mix obchodníka Nákupní marketing.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Ballet Europe s.r.o. Váš partner ve světě obalů Ballet Europe s.r.o. je moderní a dynamicky rozvíjející se společnost, která se zabývá návrhy, výrobou.
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská Holešov.
MARKETING 3 Produkt jako nástroj marketingu. Produkt Z pohledu marketingu se člení na: Spotřební zboží Výrobní prostředky.
Mezinárodní doprava a spedice Logistika a skladování Servis nákladních vozidel Mycí linka a čerpací stanice.
o 1992 Vznik firmy o 1996 Založení společnosti s r.o. v Klatovech o 2000 Výstavba prvního skladu v Klatovech o objemu 1700 europalet o 2001 Výstavba administrativní.
o 1992 Vznik firmy o 1996 Založení společnosti s r.o. v Klatovech o 2000 Výstavba prvního skladu v Klatovech o objemu 1700 europalet o 2001 Výstavba administrativní.
Distribuční logistika Zpracoval Ing. Jan Weiser. Obsah výkladu  Definice distribuční logistiky  Základní činnosti, které se realizují při distribuci.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLU.
Pojem Veškeré činnosti související s přesunem hotových výrobků a služeb od výrobce ke spotřebiteli Z hlediska času se jedná o poslední činnosti podniku.
Název školy: SŠEP Studénka. o. p. s. Autor: Ing. Libor Jedlička Název: VY_32_INOVACE_01_1.1_1.1.1 Téma: Podstata marketingu a internetu Datum ověření:
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
Úspěšnou firmu tvoří kvalifikovaní zaměstnanci Hradec Králové EA Hotel Tereziánský dvůr
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Obhajoba diplomové práce Téma: Optimalizace skladového hospodářství.
Návrh logistiky skladového hospodářství ve vybraném podniku
PUMA x FACR jedna z největších sportovních firem světa
Logistika výroby a distribuce dřevěných pelet v ČR
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská 1677
Zásobování a účtování zásob ve vybraném podniku
Akcent tiskárna Vimperk s.r.o.
ČESKá polygrafie v kontextu Evropy.
Velkoobchod. Velkoobchod Velkoobchod nakupuje od výrobců a prodává firmám a maloobchodům není určen pro konečné spotřebitele přebírá některé funkce.
Propagace základní pojmy
DOBRY DEN.

Autor: Ing. Sikorová Renata
Výroba dřevěných obalů na trhu od roku 2000
Komplexní servis služeb
Transkript prezentace:

Copack Plus je značkou firmy Model. Závody Copack Plus nabízí úplný sortiment služeb spojených s obaly, balením a propagací výrobků. Copack Plus

Balení, kompletace a dokončovací práce Výroba obalových a propagačních materiálů Skladování a distribuce POS a POP materiálů Direct maily a spotřebitelské soutěže Logistika Portfofilo

- Od návrhu obalu až po přepravu hotových balení k zákazníkovi. Návrh balení (popř. realizace představy zákazníka), doprava a uskladnění zboží, výroba obalového materiálu, etiket apod., vlastní kompletace až po přepravu hotových balení na cílová místa. - Poradenství v oblasti balení výrobků, návrhy a jejich realizace - makety - Balení do blistrů a blistrování - Balení do smrštitelných a nesmrštitelných folií - Balení použitím sleevsů Balení

- Skládání a lepení krabiček, fixáží - Etiketování ruční a strojní - Vlepování plastových oken, vzorků apod. - Kompletace stojanů, barket, prodejních mix palet - Kompletace stíracích losů - rozdělení na výherní sety - Vrtání letáků a brožur a jejich skupinové navlékání na spojovací silony - Potisk Ink-jet, expirace, výherní kódy - Tisk etiket, EAN kódů (EAN 8,13,14, Code, ITF, Postnet, Datamatrix, Maxicode aj.) Kompletace a dokončovací práce

- Grafické práce - návrhy, DTP, maketování - Tisk - sítotisk, ofset, digitální ofset - Stojany, výroba blistrů a blistrování - Výroba obalů sleeves, potisk přepravních kartonů - Tisk etiket flexo, ofset, sítotisk, termotransférový tisk - Výroba papírových tašek, reklamních vlajkových šňůr atd. - Výroba letáků, plakátů, stojanů a dalších POS a POP materiálů Výrobu zajišťujeme v rámci skupiny Model a dalších prověřených dodavatelů. Výroba obalových a propagačních materiálů

- Komplexní zajištění skladování a vedení evidence - Možnost skladování cca palet - Paletizace a příprava expedice na jednotlivá místa prodeje - Distribuce propagačních materiálů v rámci poboček zákazníka nebo přímo na jejich obchodní zástupce Skladování a distribuce POS a POP materiálů

- Kompletace letáků i 3D vzorků - Skládání letáků, vlepování klubových karet - Personifikace, obálkování, foliování do čiré, barevné folie - Tisk a lepení adresních štítků (tisk adres z Foxpro, DBase, Paradox, Excel, Access apod.) - Svazkování a úplná příprava pro expedici (Česká pošta) - Balení a rozesílání balíků (Česká pošta, PPL) - Realizace objednávkového rozesílání (soutěže, kluby, zásilkové obchody) - Komplexní zajištění spotřebitelských soutěží Direct maily a spotřebitelské soutěže

- Zajištění dopravy v rámci České republiky i celé Evropy - Menší zakázky realizujeme vlastní dopravou, větší zakázky smluvní spedicí - Doprava zakázek nákladní automobilovou dopravou - Distribuce zakázek pomocí PPL, Česká pošta, TNT apod. - Krátkodobé a dlouhodobé skladování Logistika

- Balicí poloautomatické stroje Modular s tunely - Etiketovací linka Willett 210 Air Blow - InkJet Liftec, tiskárny etiket Sato - Pásové dopravníky Ulmer - Lepicí stroje GEM – 52 - Ovinovací stroj WM 983 ECO digit - Skupinovací poloautomatický stroj Beta Pack Páskovací poloautomatické stroje Strapex a SP 91 - Kartová laminace do 300 x 420 mm - Blistrovací stroj... samozřejmě, že naši zákazníci mají také přístup k špičkové výrobní technologii firmy Model Technologie

1997Založení společnosti K.P.M. - Balicí servis s.r.o. 2000Vlastní areál – rozšíření nabídky o možnost skladování (1200 m 2 ) 2004 Založení dceřiné společnosti K.P.M. - Baliaci servis s. r. o. se sídlem v Prievidzi (SK) 2005 Založení balicího servisu Model Copacking Opava 2006Přejmenování společnosti K.P.M. - Balicí servis s.r.o. na KPM CARE s.r.o Model Obaly a. s. kupuje společnost KPM CARE s. r. o Fúze společností Model Obaly a. s. a KPM CARE s. r. o. a vytvoření značky Copack Plus pro co-packingové služby Copack Plus vyvíjí činnost v Nymburce, Opavě, Moravských Budějovicích a v Prievidzi Copack Plus - Historie

Copack Plus K.P.M. – Baliaci servis s.r.o. Kostomlátecká 171 Športová 23 CZ – Nymburk SK – Prievidza Tel.: Tel./fax: Fax: Model Obaly a. s. Hálkova 1570 CZ – Opava Tel.: Fax.: Model Obaly a. s. K Hoře 1572 CZ – Mor. Budějovice Tel.:Tel.: Fax.: Copack Plus - Kontakty