ZŠ a MŠ Vikýřovice školní rok 2015/2016 MŠPočet dětí 2 oddělení54 RočníkPočet žáků 1.ročník18 2.ročník16 3.ročník17 4.ročník15 5.ročník10 Celkem76 ŠDPočet.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
odloučené pracoviště Perunova 6 „Škola Perunka“ - 1. stupeň ZŠ
Advertisements

Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Mgr. David Mánek Josefův Důl
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Vysoké mýto.
INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
Základní škola Praha 5 – Košíře
Třídní setkání 11. září 2012 Změna člena Školské rady Aktuality a informace na webu Informace stravování Novinky z družiny Rozvrh hodin.
Rozmarýn.
Třídní schůzka 25. září 2014.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Vítáme vás na Vánočním koncertě s jarmarkem Žádáme všechny příchozí, aby dbali své vlastní bezpečnosti!
Zápis do 1.ročníku ZŠ Základní škola Bohumila Hrabala, Praha 8, Zenklova 52 (Škola jazyků a informačních technologií) anglický jazyk od 1.ročníku 2.cizí.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
 1. Třídní schůzka + plenární schůze SRPDŠ čtvrtek PS od 15.30hod., TS od hod.   2. Třídní schůzka úterý nižší.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
Základní škola Dobrovského
Třídní schůzky 1. A Třídní učitelka:
Pondělí 3. září 2012 Organizace přivítání prvňáčků.
Září Školní řád  začátek vyučování  chování  odchody dětí  omlouvání absencí  placení obědů  Informace – deníček,
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Roman Kneifl 1. S (šestileté studium) - Ing. Milan Macas (čtyřleté studium) - Ing. Jana Kočanová Výchovná.
Schůzka prvních ročníků
První třídní schůzka Třída: prima 1.A 32 žáků (8 chlapců a 24 dívek)
2. třídní schůzky 1. A
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
TŘÍDNÍ SCHŮZE 7. září Program Školní řád a pravidla hodnocení 2015/16 Úprava začátku a konce odpolední výuky Plná moc Výběr střední školy a přijímací.
Výsledky dotazníkového šetření mezi rodiči dětí MŠ Lichnov rozdáno bylo 35 dotazníků, návratnost 16 dotazníků (45,7 %)
Září Školní řád  začátek vyučování  chování  omlouvání absencí (jednodenní nepřítomnost, vícedenní nepřítomnost  odhlašování obědů, provoz jídelny.
Třídní schůzky Badatelé i v páté třídě Gutovka – výborný začátek roku.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
EVVO ZŠ Havlíčkova Mgr. Hana Parčová.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
ZŠ a MŠ Vikýřovice školní rok 2016/2017
INFOMATIVNÍ SCHŮZKA STŘEDA 21.ČERVNA 2017
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Rodičovská schůzka září 2017.
Centrum odborné přípravy Sezimovo Ústí
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Třídní schůzky T4
Třídní schůzka 3.A
Třídní schůzky 1.C
ZŠ a MŠ Vikýřovice školní rok 2017/2018
Třídní schůzky v 5.C 7. června 2018.
Vítejte ve třídě 4. A.
Rodičovská schůzka září 2018.
Klub rodičů při ZŠ Mokrá-Horákov
ZŠ Zdeny Kaprálové a MŠ Vrbátky , příspěvková organizace
VSTUPNÉ: dospělí 40 Kč, děti do 15 let 20 Kč
Třídní schůzky
Třídní schůzky
ZÁPIS DO 1.ROČNÍKU ZŠ Základní škola Bohumila Hrabala, Praha 8, Zenklova 52 (Škola jazyků a informačních technologií) (Irena Trojanová)
G6A3.čtvrtletí 2018/2019.
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
Zástupce ředitelky školy
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
PaedDr. Dagmar Kuzníková
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Transkript prezentace:

ZŠ a MŠ Vikýřovice školní rok 2015/2016 MŠPočet dětí 2 oddělení54 RočníkPočet žáků 1.ročník18 2.ročník16 3.ročník17 4.ročník15 5.ročník10 Celkem76 ŠDPočet dětí 2 oddělení51

SRPŠ  Ovoce do škol  Mléko do škol -nabídka ochuceného mléka a jogurtů  Celoroční projekt „SLOVENSKO“ -školní výlet Cigel květen -závěrečné vyhod- nocení -červen  Nabídka kroužků - aerobik - Aj - sborový zpěv - základy počítačů - dopravní kroužek - florbal - stolní tenis - kroužek vaření

ŠD – 2 oddělení - 51 žáků - ranní dohlídávání 6,30 – 7,40 hod - příchod do 7, ,55 – 15,30 Kroužky - dovedné ruce - pohybové hry - herní klub - počítače -keramika -florbal -deskové hry -míčové hry V době vedlejších prázdnin je provoz ŠD, pokud se přihlásí 5 a více žáků. Obědy nejsou. Provoz 8-15 hod.

Připravované akce  – divadlo Šumperk -40 Kč  drakiáda  – svátek DÝNÍ  - celoroční projekt  SLOVENSKO  podzimní prázdniny  – setkání s předškoláky  – pasování prvňáčků  – Mikulášská besídka -Vstupenka v hodnotě 20 Kč (čokoláda…)  – Vánoční jarmark + zpívání pod stromečkem Budeme rádi, pokud občerstvení  – vycházka do lesa  – kino OKO – pohádka Sedmero krkavců – asi 60 Kč  – vánoční besídka  – Dětská maškarní karneval - hledáme sponzory  – zápis do 1.ročníku

 – státní sv. POZOR – ŘEDITELSKÉ VOLNO  – VÁNOČNÍ PRÁZDNINY  – informační schůzka SRPŠ  – vysvědčení  – jednodenní prázdniny  1. – lyžařský výcvik Hynčice Pod Sušinou  15. – – jarní prázdniny  – Den otevřených dveří  – Velikonoční jarmark  Den matek  květen – dopravní hřiště Mohelnice 2.-4.ročník  Školní výlet – Slovensko Cigel – 2 dny - nutno pas nebo občanský průkaz – rozloučení se školním rokem - bubnování s panem Šušorem – spaní ve škole

Sbíráme -kaštany, žaludy -víčka od pet lahví -vypsané tornáda -pomerančovou a citronovou kůru -staré elektrospotřebiče -baterie -druhotné suroviny možno přivézt kdykoliv -staré tonery z tiskáren Školní řád Stravování Kritéria pro udělování výchovných opatření POZOR Omlouvání žáků -používat školní telefon se záznamníkem - třídní učitelky -nejpozději do tří dnů je povinnost dítě omluvit -předem známá absence se omlouvá -více jak jeden den u ředitele školy na formuláři z webových stránek Odhlašování obědů

Doučování – náprava dyslexie Zapomínání Dú – opravy Informační schůzky – Den otevřených dveří -květen - Den matek a informační schůzky Tělocvična – obuv, která nedělá čáry Knihovna – Babičky a dědečkové čtou dětem ročník jedou do Brna - VIDA Pokud jezdí žáci na kole – helma - zamykat kola

OBĚDY Je možno kontrolovat na Zaslat vedoucí stravování – jméno žáka, třída, že chcete přihlašovací 1)Zaplacená strava 2)Odebraná strava Strhávání z účtu – navýšit limit Odhlašování obědů – do 13,30 předešlého dne - nebo na ředitelky do 18 hod předešlého dne - pokud odhlásíte v Sobotíně, dát vědět i nám – kontrola - první den nemoci 22,- (25 Kč), druhý den již 50 Kč Obědy do jídlonosiče se vyzvedávají nejpozději do 13,15 hod Jídelníček je na webu

ŠVP „Škola pro všechny“ -výuka AJ již od.ročníku -hra na flétnu v hodinách HV -informatika od 3.ročníku -jsme školou „rodinného typu“ -plavání, lyžařský výcvik je nadstandardem školy POZOR – plavání – nepřítomnost ze zdravotních důvodů je nutno vyřešit do zahájení plavecké výuky – školu to stojí peníze, které může použít jinak.

Problémy, které nás trápí -vši – je potřeba ihned nahlásit do školy výskyt - důsledná likvidace vší -omlouvání žáků – je potřeba si nechat zaslat domácí úkoly a zjistit probranou látku -mobily – vypínat v době vyučování a především nikomu nepůjčovat (hlavně ve ŠD) -nekupovat gumovací pera – dochází k vymazání i jiných stránek – žáci 3. – 5.ročníku Kalendář na webových stránkách školy – informace o dění školy a jsou zde i informace co – jak – kde Zabezpečení budovy

Komunikace em – omlouvání, žádost o domácí úkoly a probrané učivo - řešení problémů - raději vše probrat, než se utápět v nevyřčených problémech – vše se dá vyřešit a v klidu - předat třídní učitelce učitelů – příjmení nebo vše najdete na webu. Postrádáte některé informace? Děkuji za pozornost