Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu 24. - 25. 1. 2016 Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dračí lodě 2010 Plzeň řeka Radbuza
Advertisements

Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
AC Praha 1890 pořádá. 18.ročník terénního závodu.
Informační systém hotelu
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Tuto část odevzdejte do školy nejpozději do: Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
Rozjeďte to v srdci Krušných hor!
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové sobota 8. října 2011 Stará garda- jubilejní 10. ročník!!!
BOWLINGOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ – Liberec. Ubytování: v penzionu Jitka v Šimonovicích na předměstí Liberce (už ho máme vyzkoušený)
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008.
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína - všechny zbraně let, 60 a starší (AK.
První plachtařské závody … aneb postřehy pro začínajícího závodníka Marek Švancara.
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
Ski areál Špičák zima 2009/10.
VÍTÁ VÁS PREZENTACE LYŽAŘSKÉHO VÝCVIKU „VEBROVKY 06“
Lyžařské zájezdy s výukou na sjezdových lyžích a snowboardu
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína -fleret, kord, šavle všech věkových kategoríí veteránů (AK0, AK1, AK2, AK3) pořadatel -šermířský.
FAKTURA "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Vaňková, Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné na
Zimní výcvikový kurz Zadov – Zahájení: ve 12:00 Ubytování: Chata Mládí – Zadov, 4 – 6 lůžkové pokoje  Stravování: snídaně.
Lyžařské středisko HINTERTUX
HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***
IVETKY MEMORIÁL ZKO PYŠELY VÁS ZVE NA 3. ročník
Ubytování na RovníchUbytování na Rovních. Ubytování v soukromí Lyžařské středisko Paseky nad Jizerou Parkování u domu 2 pokoje Společná lednice Microvlnná.
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_619 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Souvislý příklad na zaúčtování.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Local parks o.s. Zimní sporty a wellness Boží Dar - Klínovec.
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
GOLF KONOPIŠTĚ HOT NEWS 20/2013 Silvestr na Konopišti 2013 Přijeďte oslavit vstup do nového roku s rodinou či přáteli do Golf & Spa Resortu Konopiště.
Lázně/ Heilbad ZIMNÍ SPORTY A RELAX v LÁZNÍCH JÁCHYMOV.
Dovolená s OS Tatry – Starý Smokovec Starý Smokovec – nové místo pro rekreaci členů OS v Tatrách.
Možnost ubytování na Moravě !!! na základě požadavků členů OS na ubytování na Moravě, byla ve spolupráci s OS KOVO zajištěna možnost krátkodobého ubytování.
Vehikl Tour 2015 v sobotu 12. září 2015 proslulého závodu
Ostružno - Prachovské skály
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
První Amcor Štafeton start na parkovišti firmy Amcor
Novoroční turnaj ve stolním tenise KDY: sobota 11. ledna 2014
ČMMJ z.s. -Okresní myslivecký spolek Chrudim se sídlem
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
Škola v přírodě
ÍTĚZNÁ PÁLKA TURNAJ VE STOLNÍM TENISE ˇ O B E C V Í T E Z N Á
Pozvánka na VI. Kateřinické setkávání vozíčkářů
Inovace přepravní technologie a modernizace SKI areálu Buková Hora
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
VY_32_INOVACE_292_Lyžařská centra Jesenicka
TJ Tatran Prachatice – oddíl Juda
POŘADATEL 2018 PODMÍNKY SPOLUPRÁCE.
Co nabízíme: výukové programy pro školská zařízení v době vyučování i v odpoledních hodinách zaměřené na praktickou činnost v terénu i v objektu CEV zájmové.
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
Letní víkend s Michalem Šubrem
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
Organizační pokyny: Odjezd ve sobotu v 7:45 od školy (u bazénu)
Mladí hasiči Sezemice si Vás dovolují pozvat na 11
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
Transkript prezentace:

Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill a.s. + ČHSF

OPEN PŘEBOR HZS ČR a MISTROVSTVÍ ČHSF V OBŘÍM SLALOMU Ředitel závodu: Mgr. Jiří Kotáb Technický ředitel: Petr Tatíček Prezentace: Květa Valentová, Ing. Vít Valenta, Bc. Jiří Musil, Petr Gazur

ORGANIZACE ZÁVODU ORGANIZACE ZÁVODU Termín: – Místo konání:skiareál Herlíkovice Počet účastníků:cca Kategorie:nejméně 5 závodníků v kategorii - Muži do 40 let – lyže / Muži do 40 let – snowboard - Muži nad 40 let – lyže / Muži do 40 let – snowboard - Ženy – lyže - Ženy - snowboard Bližší informace : Mgr. Jiří Kotáb, HS 6/C, tel: Kontakt pro start a startovné:Petr Tatíček, HS 5/C, tel: Informace dále naleznete na: Závody jsou určeny příslušníkům HZS ČR, hasičům HZS podniků a členům SDH.

PŘIHLÁŠKY A PLATBA STARTOVNÉHO Při platbě bankovním převodem uveďte variabilní symbol: , a do poznámky pište: jméno a příjmení závodníka, příslušnost a kategorii. Každému závodníkovi bude vystavena faktura na jméno uvedené v platebním příkazu a výši částky přijaté SK. Pokud máte zvláštní požadavky na náležitosti faktury (například uvedení organizace nebo vašeho SK), před uhrazením startovného kontaktujte hospodáře SK hasiči Praha na tel: nebo u: Pozdější změny účetního dokladu nebudou brány v potaz. Ubytování pořadatel zajišťuje pouze pro ty, kteří je závazně objednají a uhradí 1 150,- Kč do na účet SK Hasiči Praha. Doporučený termín platby startovného pro neubytované (850,- Kč), je do Č.Ú /0300 Nasazení závodníků ve startovní listině 1. kola významně ovlivní datum zaplacení startovného. Přihlášky zasílejte co nejdříve na Do přihlášky je nutno uvést: Jméno, příjmení, příslušnost, kategorii, datum příjezdu V případě zájmu požadavek na ubytování

STARTOVNÉ – dvoudenní pobyt STARTOVNÉ – dvoudenní pobyt Startovné u dvoudenního pobytu (24.1. – )1 150 Kč / os. Cena zahrnuje: Večerní lyžování Nocleh v ubytovně EDEN Herlíkovice Snídaně v ubytovně EDEN Herlíkovice Celodenní permanentku na pondělí Účast v závodu Oběd ve skiareálu Herlíkovice – restaurace na sjezdovce u lanové dráhy Žalý Večerní lyžování zdarma pouze pro oficiálně ubytované. Potvrzení o platbě bude vydáno při prezentaci. Prezentace: odpoledne v ubytovně EDEN Herlíkovice a od 8:00 do 9:30 hod. ve skiareálu Herlíkovice

STARTOVNÉ – jednodenní akce STARTOVNÉ – jednodenní akce Startovné jednodenní akce (dne )850 Kč / os. Cena zahrnuje: Celodenní permanentka Oběd ve skiareálu Herlíkovice – restaurace na sjezdovce u lanové dráhy Žalý Účast v závodu Potvrzení o platbě bude vydáno při prezentaci. Platbu lze uskutečnit také na místě dne Prezentace: od 8:00 do 9:30 hod. ve skiareálu Herlíkovice

ČASOVÝ PROGRAM ČASOVÝ PROGRAM Pondělí :30 – 9:45 – prohlídka 1.kola 10:00 – start 1.kola 11:40 – prohlídka 2.kola 12:00 – start 2.kola 13:30 – vyhlášení výsledků Možnost volného lyžování do hod. Časový program lze dle požadavků upravit. Ceny: První tři závodníci v každé kategorii obdrží diplomy a věcné ceny.

Profil areálu – zimní sezóna Přepravní komfort - 2x čtyřsedačková lanovka a 7x lyžařský vlek Sportovní i rekreační lyžování na 12,4 km sjezdových tratí různých obtížností Večerní lyžování na sjezdových tratích s lanovkou i vlekem Pro děti i závodníky - Dětský park Primáček nebo Měřená slalomová trať Půjčovna a servis se špičkovým vybavením, test centrum nových modelů lyží Lyžařská škola a školka s vlastním areálem, babysitting Občerstvení a restaurace přímo na sjezdovce, ubytování na dojezdu areálu Parkování v areálu ZDARMA LYŽAŘSKÉ CENTRUM PRO KAŽDÉHO SE ZÁVODNÍ TRADICÍ

HOTEL EDEN – 2015 / 16 -zrekonstruovaný hotel o celkové kapacitě 59 lůžek -disponuje 11 dvoulůžkovými a 12 třílůžkovými pokoji, jeden pokoj má bezbariérový přístup -každý pokoj je kompletně vybaven novým stylovým nábytkem, vlastním sociálním zařízením, sprchou a TV / SAT -parkování pro hotelové hosty je zajištěno přímo u budovy hotelu na velkokapacitním hlídaném parkovišti (100 aut) a je zcela zdarma -příjemná hotelová restaurace s barem

KONTAKT spolu-pořadatelské společnosti Snowhill a.s. Revoluční Praha 1 Radka Záhořová, Tel: Michal Matoušek, Tel: