NORTH BOHEMIA CONVENTION BUREAU, o.p.s. (NBCB) obecně prospěšná společnost, založena na podporu zařazení Libereckého kraje a města Liberce mezi prestižní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
Advertisements

TO OSTRAVSKO MARKETING PO OSTRAVSKU…
Destinační společnost Východní Čechy
Úloha KISMO v rozvoji e-governmentu na úrovni měst a obcí Ing. Cyril Čapka Komise pro informatiku Svazu měst a obcí.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Představení – komory a aktivit v regionu 1. dubna 2016 seminář SOCIÁLNÍ.
Analýza návštěvnosti moravských krajů, S DŮRAZEM na kraj ZLÍNSKÝ RNDr. Ivan Marek m-ARK Marketing a reklama s.r.o. → Statistiky máme rádi…
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_17.
Turistický region Český ráj a jeho nabídka 18 Turistický region Český ráj a jeho nabídka Setkání podnikatelů cestovního ruchu Libereckého kraje.
Regionální politika Oldřich Hájek. Obsah přednášky: Další typologie nástrojů lokálního rozvoje a RP Podle charakteru a zaměření Podle charakteru a zaměření.
Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen /11 JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU INFORMACE O ČINNOSTI.
Návrh věcného záměru zákona o podpoře a řízení cestovního ruchu Výroční konference cestovního ruchu turistického regionu Východní Morava Holešov, 25. leden.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION
Prodej zážitků a turistických atraktivit na Broumovsku v praxi Barbora Brandejsová ck.broumovsko s.r.o.
Program podpory zaměstnanosti v Ústeckém kraji (Podpora) reg. č. CZ.1.04/2.1.01/E Ing. Radka Fantová projektová manažerka Mobil:
Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o.
Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní.
Jednání s pracovníky TIC a cestovního ruchu měst a obcí Brno, listopad 2008.
Setkání informačních center Zlínského kraje Valašské Klobouky
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
PORADENSKÉ CENTRUM PRO VENKOV PRACOVIŠTĚ DUBÁ. NOSITEL PROJEKTU: Společnost pro Jizerské hory o.p.s. PARTNEŘI PROJEKTU: - Liberecký kraj - Správa ochrany.
Dobrá praxe ve spolupráci krajské samosprávy a Agentury Martin Navrátil (ASZ) Praha,
Nástroje a prostředky CCR VM k podpoře cestovního ruchu Ing. Zdeněk Urbanovský Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Výroční konference cestovního.
Marketingové aktivity Libereckého kraje Eva Hornová.
Milan Doležal Michal Oujezdský Michael Petřík. Reality - úvod Cokoliv, co je připevněné k zemi (nemovité) Významné „úložiště” peněz Druhy ekonomických.
Kongresová turistika v ČR, podpora jejího rozvoje.
EuroAgentur Hotels & Travel, a.s., Václavské nám. 820/41, Praha 1 EuroAgentur Hotels & Travel, a.s. dynamický růst společnosti provozovaná.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Název prezentace Podpora vědy a výzkumu v Moravskoslezském kraji 2010 Ing. Zuzana Bardoňová Datum:
Implementace Fondu mikroprojektů v období Ostrava,
Projekt práce s nadanými studenty Drahomíra Pavelková, Alena Kolčavová Zlín,
Sekce pro školy a neziskovky Gabriela Kaločová
ČESKÁ AGENTURA NA PODPORU OBCHODU/CZECHTRADE Regionální exportní místa CT PhDr. Adriana Dohnalová.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_07.
Czechspecials aneb Ochutnejte Českou republiku!. Ochutnejte Českou republiku! Projekt agentury CzechTourism, Asociace Hotelů a restaurací a Asociace kuchařů.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_03.
Registrační číslo: CZ.1.07/2.4.00/ O PROJEKTU Cílem projektu E-SYNERGIE je vytvořit funkční vědeckovýzkumnou, aplikační, komunikační a vzdělávací.
Oddělení lidských zdrojů, podpory průmyslu a podnikání 1.
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Projekt „PURE COSMOS – Úloha veřejné správy při podpoře konkurenceschopnosti malých a středních podniků“
Příprava Libereckého kraje na období Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů KÚ LK
Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism.
Informační a poradenské centrum ZČU
Dokument KAP MSK - obsah
Výzva OP VVV 02_16_034 Implementace krajských akčních plánů I.
Mezinárodní vzdělávací projekt TESEUS
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Hlavní město praha a integrace cizinců
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu

Podpora rozvoje destinačního managementu pro oblast Slovácko
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK 2014+
Univerzitní město Olomouc
Aktivity agentury CZECHINVEST v regionech
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Chytrá řešení od společnosti E.ON
SLUŽBY POSKYTOVANÉ KRAJSKOU SPOLEČNOSTÍ ARR s.r.o.
Turistická informační centra na Vysočině
GrünRaum-Zhodnocení zelených prostor, ATCZ71
doc. PhDr. Soňa Jandová, Ph.D. /
Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017
Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů
Ing. Stanislava Správková
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Ochrana osobních údajů ve firmách v době účinnosti Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) - Podpůrné aktivity MPO pro podnikatele Ing. Pavel.
Akční plán - plánované společné aktivity
Transkript prezentace:

NORTH BOHEMIA CONVENTION BUREAU, o.p.s. (NBCB) obecně prospěšná společnost, založena na podporu zařazení Libereckého kraje a města Liberce mezi prestižní destinace pro konání MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions). Mezi její aktivity patří prezentace a propagace subjektů Libereckého kraje poskytujících služby v oblasti kongresové a incentivní turistiky.

Projekt Czech Convention Bureau NBCB je jedním ze členů Czech Convention Bureau Dalšími členy jsou: Prague Convention Bureau Carlsbad Convention Bureau Centrála cestovního ruchu Východní Moravy Moravia Convention Bureau

Obecně prospěšné služby NBCB prezentace a propagace subjektů LK poskytujících služby v oblasti MICE rozvoj kongresových a incentivních aktivit v LK, koordinace marketingových činností spolupráce se zahraničními zastoupeními agentury CzechTourism spolupráce s Czech Convention Bureau spolupráce s jednotlivými turistickými regiony LK branding destinace účast na výstavách veletrzích, workshopech, přednáškách a seminářích zaměřených na MICE

Obecně prospěšné služby NBCB pořádání FAM a PRESS tripů společné zacílení na klíčová média jednotné propagační materiály, vytváření databáze klientů zaměření na prodej destinace, vyhledávání kontaktů, práce s ICCA vzdělávání a školení Venue Location Service – vyhledávání vhodných prostor pro realizaci akcí lobování a reprezentace webová prezentace – společná a jednotná prezentace

Činnost NBCB v roce 2010 účast na veletrhu GO a Regiontour 2010 v Brně prezentace na workshopu v Londýně prezentace NBCB na farmaceutických konferencích v Brně, Ostravě a Hradci Králové účast na veletrhu LEISURE v Minsku ve spolupráci s CzechTourism

Plánované činnosti NBCB organizace FAM TRIPU a PRESS TRIPU pro Polsko a Německo prezentační odpoledne, workshopy účast na veletrhu EIBTM v Barceloně prezentace NBCB na akcích v rámci ČR

Partneři NBCB (k ) CPI Hotels a.s. – Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** LÁZNĚ LIBVERDA, a.s. CENTRUM BABYLON, a.s. S group SPORT FACILITY MANAGEMENT, s.r.o. – Tipsport arena SUNDISK s.r.o. BPR – BOHEMIA PUBLIC RELATION s.r.o. Krkonoše – svazek měst a obcí Eurocentrum Jablonec nad Nisou INGTOURS cestovní kancelář spol. s r.o. HOTEL LIBEREC Okresní hospodářská komora v Jablonci nad Nisou HOTEL EDEN SUPER VOYAGE TOUR - Harrachovka

Partnerství NBCB NBCB nabízí zájemcům o partnerství pro rok 2010: prezentaci a propagaci partnera a jeho produktů –na veletrzích v ČR i zahraničí –na workshopech –při obchodních telefonátech –v připravovaném katalogu NBCB –v dalších marketingových a PR kanálech zveřejnění nabídky partnera v katalogu subjektů na zařazení prezentace zařízení partnera v rámci organizovaných FAM a PRESS TRIP V roce 2010 je partnerství zdarma.

Partnerství NBCB Co je třeba učinit, abyste se mohli stát partnerem NBCB: vyplnit přihlášku partnera (na vyjádřit souhlas se Statutem a Etickým kodexem (na rozhodnutí správní rady NBCB o přijetí

Kontakty North Bohemia Convention Bureau, o.p.s. Nitranská 1, , Liberec Web: Tel: , Ředitelka: Ing. Stanislava Svatoňová Projektová manažerka: Ing. Barbora Poštolková

Děkuji za pozornost North Bohemia Convention Bureau, o.p.s. Nitranská 415/1, Liberec tel.: