Agentura pro podporu exportu tisková agentura pro podporu exportu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Advertisements

CEBRE Česká podnikatelská reprezentace při EU
European Commission Enterprise and Industry Enterprise Europe Network v České republice 16. mezinárodní sympozium Inovace
EXPORTNÍ STRATEGIE ČESKÉ REPUBLIKY PRO OBDOBÍ Zahraniční síť MPO Zpravodajství pro export One-Stop-Shop pro exportéry.
1 HK ČR, workshop a 2. exkurze Integrovaná střední škola Cheb Projekt AKONA (Výstavba kooperační sítě v oblasti automatizace za.
1 Podpora exportu a ekonomických zájmů České republiky v zahraničí Nový koncept Ministerstva zahraničních věcí ČR Ministerstvo zahraničních věcí České.
Efektivní propagace České republiky v zahraničí
Potravinářské veletrhy a výstavy ve východních teritoriích
Festival Exportu Svaz průmyslu a dopravy ČR jako respektovaný, nezávislý a společensky zodpovědný sociální partner obhajuje zájmy zaměstnavatelů.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Český klastr přípojných vozidel a nástaveb, družstvo.
Export jako významný pilíř ekonomického růstu firem, Ostrava
Česká centrála cestovního ruchu
Význam informací v podnikání
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
Technologický profil ČR Databáze kontaktů pro spolupráci v inovačním podnikání Projekt je podporován MŠMT v rámci programu KONTAKT (projekt ME 950).
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic.
Podnikatelské prostředí: Mezoprostředí
Management v zemích východní Evropy a Ruska PEF MZLU v Brně Ústav marketingu a obchodu Ústav managementu Autor prezentace: Ing. Zuzana Tománková Řešitelský.
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
Ing. Zdeněk Kočárek MSV Brno Export mimo Evropskou unii, jak na to?
Praktické rady ke komunitárním programům Michal Kadera, CEBRE Jihlava, 18. prosince
1 HK ČR, E x p o r t n í s e m i n á ř Hradec Králové 6. září 2011 Služby poskytované exportérům sítí složek HK ČR.
BusinessCem Praha, 13. prosinec 2011 HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY A PODPORA PODNIKATELSKÝCH AKTIVIT.
European Commission Enterprise and Industry Služby sítě Enterprise Europe Network.
Více služeb pro české exportéry © 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Milan Cerman předseda představenstva AKCENTA CZ, a. s.
1 Možnosti podpory exportu ze strany státu v návaznosti na strategii mezinárodní konkurenceschopnosti ČR pro období PSP ČR, 29. června 2012.
Malý hospodářský dvůr Horšov Autor: Ing. Petr Libra
Mgr. Martin Turnovský, MBA Sekce rozvoje podnikatelského prostředí a konkurenceschopnosti © Ministerstvo průmyslu a obchodu Strategické záměry a.
Ondřej Hradil Brusel, 24. května 2007 CEBRE - Česká podnikatelská reprezentace při EU.
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Česká exportní banka Spolehlivý finanční partner exportu Klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních zákazníků.
Czech Business Center Regensburg- Místo pro česko- německou spolupráci
Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby
A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Aktuální vývoj a příležitosti v česko-německých obchodně- ekonomických vztazích Tomáš EHLER vedoucí obchodně-ekonomického úseku ZÚ Berlín Velvyslanectví.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
5/ Typy diplomacie, státní propagace, krajané - cíle diplomacie jsou mnohovrstevné - specializované instituce (Česká centra, CzechTrade, CzechTourism,
Exportní konference, Zapojení Svazu průmyslu a dopravy ČR do naplňování Exportní strategie Exportní konference,
Mgr. Lukáš Prokeš zástupce náměstka ministra ředitel odboru Podpora exportu a ekonomická diplomacie 11 Podpora exportu a ekonomická diplomacie.
Novinky na rok 2009 ODBORY PRODEJE A EXPORTNÍCH SLUŽEB.
Prezentace produktů KB pro české exportéry do Ruské federace Business den Ruské federace Iveta Ocásková
„Novinky CzechTrade pro exportéry“ Zuzana Synková ředitelka Odboru exportních služeb Zahraniční kanceláře CzechTrade.
Česká exportní banka Ing. Karel Bureš předseda představenstva a generální ředitel Business Den Ruské federace 30. září 2014 Aktuální možnosti financování.
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Základní informace o Krajské hospodářské komoře Střední Čechy  Regionální hospodářská komora  Princip dobrovolného.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Dny Latinské Ameriky: BRAZÍLIE Česká exportní banka Klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních zákazníků
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
1 | Financování exportu do Běloruska Monika Vilhelmová ředitelka oddělení Trade & Export Finance září 2016.
ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha 7 ČESKÁ REPUBLIKA Odborný časopis Moderní obec.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Podpora podnikání v ČR Konference „Evropská unie a český export“
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Podpora podnikatelských kontaktů v Asii
Ekonomika provozu a podnikání Ekonomika podnikání
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Vládní program na podporu exportu
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
spolupracujeme s ekonomickou diplomacií
Transkript prezentace:

agentura pro podporu exportu tisková agentura pro podporu exportu

PROFIL PP Agency – tisková agentura pro podporu exportu Naše firemní vize: pomáháme českým firmám uspět v zahraničí Co vám poskytneme? jistotu, že sdělení o vaší firmě osloví zákazníky v žádaném teritoriu či ve vybraném oboru Jak? multimediální prezentací a poradenstvím

PARTNEŘI Naši partneři jsou zároveň garanty našich projektů: Ministerstvo zahraničních věcí ČR Ministerstvo zahraničních věcí ČR Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Centrum regionálního rozvoje Centrum regionálního rozvoje Konfederace zaměstnavatelských Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů a podnikatelských svazů Svaz průmyslu a dopravy ČR Svaz průmyslu a dopravy ČR Hospodářská komora ČR Hospodářská komora ČR Česká exportní banka Česká exportní banka EGAP EGAP CzechTrade CzechTrade CzechInvest CzechInvest Česká centra Česká centra CzechTourism CzechTourism

Doing Business / Czech Republic a European Union Member Czech Business and Trade Česká republika – Váš obchodní partner ® Katalogy zahraničních podnikatelských misí Elektronické zpravodajství Klub exportérů PP Agency PROJEKTY

Doing Business Czech Republic – a European Union Member formát: A4 - náklad: min barva: 4/4 jazyk: anglicky, rusky 18. vydání exkluzivní ekonomická ročenka svým úvodním slovem ji zaštiťují předseda vlády a guvernér ČNB slouží jako komplexní zdroj základních informací důležitých pro rozhodování o obchodu a investicích v ČR Charakteristika

Czech Business and Trade formát: A4 - náklad: barva: 4/4 jazyk: anglicky čtvrtletník, vychází od roku 1928 pro světové obchodní a investorské kruhy představuje aktuální ekonomickou informaci o našem hospodářství je vydáván s cílem podpořit export tuzemských firem a zvýšit zájem zahraničních podnikatelů o ČR Charakteristika

specializovaná příloha doplňuje Czech Business and Trade zabývá se stěžejními průmyslovými obory České republiky – ekonomické analýzy, prognózy, výsledky hospodaření klíčových podniků, úroveň nových technologií, srovnání se světem formát: A4 - náklad: barva: 4/4 vychází od roku 1996, jazyk: anglicky Charakteristika

ČísloSlužbyRegionPříloha 1/2011 Polygrafie, tisk, multimédia Jihočeský kraj Hutní zpracování kovů, slévárenství 2/2011 Golf, kongresová turistika, cestovní ruch Zlínský kraj Výroba pryžových a plastových výrobků 3/2011 Spedice, přeprava, doprava, logistika, skladování Ústecký kraj Výroba strojů a zařízení 4/2011 Zdravotnická zařízení, péče o zdraví, plastická chirurgie Kraj Vysočina Energetika Czech Business and Trade - plán 2011

Teritoriální projekty Česká republika – Váš obchodní partner ® formát: A4 - náklad: barva: 4/4 edice vychází již od roku 1998, jazyk: dle teritoria zvyšuje možnost exportu českých produktů a služeb do jednotlivých obchodních teritorií představuje podnikatelské prostředí v ČR a informuje o specifikách vzájemného obchodu s daným teritoriem Distribuce: zastupitelský úřad ČR v dané zemi, veletrhy výstavy, kanceláře partnerů, podnikatelské svazy a komory Charakteristika

Teritoriální publikace Česká republika – Váš obchodní partner ® Ediční plán 2011: Bělorusko Německo Pobaltí Polsko Skandinávie Ukrajina

Katalogy zahraničních podnikatelských misí formát: A4 - náklad: min barva: 4/4 jazyk: dle teritoria Oficiální materiál podnikatelských misí doprovázejících prezidenta/členy vlády pořádaných Svazem průmyslu a dopravy ČR nebo Hospodářskou komorou ČR obsahují aktuální informace o vzájemné obchodní výměně, zápisy zúčastněných firem a prezentace zájemců o vývoz do cílových zemí Charakteristika

server je orientován na zahraniční podniky a podnikatele (jazyková verze: angličtina) informuje o možnostech obchodu s ČR v jednotlivých regionech i odvětvích průmyslu je zaregistrován na všech významných vyhledávacích serverech po celém světě firemní kontakty podniků v ČR umístěné podle oboru působnosti, klasifikace NACE a podle abecedního členění Charakteristika

Elektronické zpravodajství Elektronické zpravodajství pro obchodní a marketingové ředitele exportujících firem, průmyslové a podnikatelské svazy pro české zastupitelské úřady, zahraniční obchodní a průmyslové komory, instituce pro podporu podnikání a podnikatelské subjekty eExportInfo eCzechBusinessInfo Prostřednictvím internetové sítě vydáváme elektronická zpravodajství, která obsahují aktuální informace

Klub exportérů PP Agency Klub exportérů PP Agency Základním cílem Klubu exportérů PP Agency je poskytovat českým vývozcům služby a informace, které jim pomohou uspět na zahraničních trzích, a současně nabízet příležitost k diskusi o aktuálních exportních tématech. Více na

Doplňkový servis Doplňkový servis Klientům poskytujeme v rámci nadstandardní péče navíc mj. tyto služby: Předání konkrétních nabídek ze zahraničí Zařazení společnosti na informační server Přímé vyhledání potenciálních obchodních partnerů v zahraničí

... dovolte, abychom Vám touto cestou poděkovali za Vaše kontakty na eventuální obchodní partnery v Bělorusku, na základě kterých byla uzavřena smlouva na vývoz našich produktů. V současné době se provádí zdravotní certifikace o nezávadnosti našich výrobků v Bělorusku. Předpokládáme, že realizace prvního exportu se uskuteční v brzké době. Mgr. Jiří Kubovič předseda představenstva Pivovar Ferdinand a.s. Reference

Podpoře exportérů se věnuje i několik soukromých agentur... Známá je například tisková a propagační agentura PP Agency ( Na českém trhu působí už dvanáct let a českým podnikům, které se potřebují prosadit na zahraničních trzích, nabízí hlavně servis multimediálními prostředky. Cenné jsou především její teritoriální publikace, kterých už vydala skoro čtyřicet. Hospodářské noviny / Magazín Exportér Více na Reference

Z ankety, kterou jsme připravili pro nové klienty předešlého roku, vyplynulo mj. jaký význam klienti přikládají oficiálním materiálům České republiky či kombinované prezentaci Reference

Pro klienty, kteří využívají opakovaně našich služeb, jsme připravili cenové zvýhodnění: Cenové zvýhodnění – balíčky 2011 Cenové zvýhodnění – balíčky 2011 Balíček EXPORTÉR až až až až nad a více prezentací v titulech pro zahraničí 5%7%10%13%17% Balíček GLOBAL až až až až nad a více prezentací v titulech pro zahraničí + 1 prezentace* v Lobby 7%9%12%15%20% 2 a více prezentací v titulech pro zahraničí + 2 a více prezentací* v Lobby ---11%14%17%22% * Minimálně ve velikosti obvyklé prezentace klienta Ceny uvedeny v Kč bez DPH Jednotlivé slevy nelze kombinovat.

Balíčky 2011 / příklady Balíčky 2011 / příklady 1/2 Czech Business and Trade /2 Doing Business - AJ /2 katalog mise /1 teritoriální publikace Celkem standardní ceníková cena Balíček EXPORTÉR až Kč-7 % Po slevě Úspora /2 Czech Business and Trade /2 Doing Business - AJ /1 katalog mise /1 teritoriální publikace /1 Lobby Celkem standardní ceníková cena Balíček GLOBAL s 1 TS Lobby v kategorii až % Po slevě Úspora20 388

Centrála: Myslíkova Praha 1 Tel.: Fax: Reprezentace Morava: Zahradní Ostrava Tel.: Fax: