Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních."— Transkript prezentace:

1 Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních areálů, bazénů, specializovaných hřišť a jiných míst pro sport a volný čas: Aquapark Kladno Letní koupaliště u Sletiště Letní koupaliště Bažantnice Trampolínový park (u letního koupaliště u Sletiště) Krytý bazén při ZŠ v Norské ulici v Kladně Kladenská sportovní hala Sportovní hala BIOS Přetlaková sportovní hala při ZŠ v Brjanské ulici v Kladně In-line dráha Městská hokejbalová aréna Městský stadion Sletiště ČEZ stadion Kladno Víceúčelový sportovní areál Finská sauna Turistická ubytovna (za Aquaparkem Kladno) Tenisové kurty SK Lanový park

2

3 O Sletišti Kategorie: Poskytované slu ž by a vybavení : šatny  atletický stadion  Dětské hřiště  Fitness centrum(posilovna)  Sportovní hala (tělocvična)  Sportovní hřiště venkovní  Stezka pro in-line bruslení Povrch hřiště Sporty PočetTyp Osvět lení umělý povrch fotbal, házená, nohejbal, volejbal 1 venkov ní ano umělý povrch basketbal, tenis 1 vnitřní umělý povrch basketbal1venkov ní ano

4 Vznikl v roce 2000 U Aqaparku Tenisový kurt


Stáhnout ppt "Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních."

Podobné prezentace


Reklamy Google