Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Avast-Antivirus. Avast-Charakteristika Český antivirus avast! chrání již přes 100 milionů počítačů po celém světě. Avast! vyhrál mnoho ocenění a pravidelně.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Avast-Antivirus. Avast-Charakteristika Český antivirus avast! chrání již přes 100 milionů počítačů po celém světě. Avast! vyhrál mnoho ocenění a pravidelně."— Transkript prezentace:

1 Avast-Antivirus

2 Avast-Charakteristika Český antivirus avast! chrání již přes 100 milionů počítačů po celém světě. Avast! vyhrál mnoho ocenění a pravidelně se velmi dobře umisťuje v různých testech.

3 Novinky-Avast 5 Podstatně zásadnější změnou, je úplně odlišný vzhled uživatelského rozhraní.

4 Avast Free Verze Avast! Free Pojďme se podívat na to, jak nový avast skutečně funguje. Výchozí jazyk instalace a uživatelské rozhraní je angličtina. Český jazyk není obsažen v instalaci, ale přidání je jen otázkou pár kliknutí.

5 Avast Internet Security Novinkou je nabídka Avast! Internet Security, který přináší vyšší stupeň zabezpečení pro váš počítač a vaše citlivá data. K antiviru je zde přidán i zdařilý firewall, anti-spam a sandbox.

6 Závěr Nový Avast! (jeho free verze) je velmi zdařilá. Tím to se s vámi loučím. Daniel Reus 7.A


Stáhnout ppt "Avast-Antivirus. Avast-Charakteristika Český antivirus avast! chrání již přes 100 milionů počítačů po celém světě. Avast! vyhrál mnoho ocenění a pravidelně."

Podobné prezentace


Reklamy Google