Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků, živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků. Nenarodí-li se kdo z vody a Ducha, nemůže vjíti.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků, živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků. Nenarodí-li se kdo z vody a Ducha, nemůže vjíti."— Transkript prezentace:

1 1. Živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků, živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků. Nenarodí-li se kdo z vody a Ducha, nemůže vjíti do království; Jistě žádný neuvidí nebeské království, jestliže se znovu nenarodí.

2 2. Živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků, živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků Nebo tak Bůh miloval svět, že Syna svého jednorozeného za nás dal, aby každý, kdo uvěří v něho, nezahynul, ale měl s ním věčný život v nebi.

3 Živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků, živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků


Stáhnout ppt "1. Živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků, živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků. Nenarodí-li se kdo z vody a Ducha, nemůže vjíti."

Podobné prezentace


Reklamy Google