Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním."— Transkript prezentace:

1 Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

2 Leisure time And hobbies, holidays

3 Why do we need leisure time? What do you usually do in your leisure time? Does reading belong to your hobbies? Are you interested in fashion? Is watching TV a hobby? How many hobbies have you tried? Do you do any sports? How can culture help us to relax?

4 Do you collect anything? What?

5 Name 10 other things you can collect Choose the most expensive one smallest strangest funniest common What do you think about collecting things?

6 Explain your attitude to gardening and fishing

7 Name examples of outdoor and indoor activities

8 Have you ever visited DIY shop?

9 Holidays

10 Name 10 sports

11 How do you spend free time in your family?

12 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Tato výuková prezentace byla pořízena z finančních prostředků hrazených Evropským sociálním fondem a rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním."

Podobné prezentace


Reklamy Google