Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vloženo z house_rules.pptx Začátek House Rules.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vloženo z house_rules.pptx Začátek House Rules."— Transkript prezentace:

1

2 Vloženo z house_rules.pptx Začátek

3 House Rules

4

5 Jak se jmenuje? Jak je starý? Jaké je jeho povolání? Dokdy se musí vracet v pátek a v sobotu? Kdy musí vstávat v neděli? Jak si přivydělává? Kdy si chodí přivydělávat? Kdy zaplatili 150 liber za telefon? Kde přespávají s kamarády na výletech? O tom klukovi:

6 What is his name? How old is he? What is his occupation? When must he come home on Saturdays? When does he get up on Sundays? How does he get his extra money? When does he work? When did they pay 150 pounds for the phone? Where do they sleep during their vacation trips?

7

8

9 70

10 Vloženo z house_rules.pptx Konec

11 Vloženo z daily_program.pptx Začátek

12 What do you do everyday? http://tv.mes-english.com/dailyroutines_menu.swf

13 Sem jsme došli s ES2 31.5.

14 wake up wash your face take a shower dry your hair brush your teeth eat breakfast brush your teeth get dressed go to the bathroom make your bed go to school study have lunch get home do your homework have dinner take a bath go to sleep seldom always sometimes sometime never of course certainly not everyday twice a day three times a week once a year often

15 Mária Podhradská: Brother John

16 Our teachers - My daily routine http://www.youtube.com/watch?v=Kq0CQhCZ2jk Louise's Daily Routines http://www.youtube.com/watch?v=f5tgXrnGjAs&feature=related

17

18

19 Daily Routine - Learn English with Jennifer http://www.youtube.com/watch?v=1fkJippQR4U&feature=em-subs_digest

20 1) Kdy vstáváš? 2) V kolik chodíš do školy? 3) Kdy se dostáváš domů? 4) Ona se koupe každý den. 5) Ustrojím se. 6) Čistíš si zuby? 7) Ona si suší vlasy. 8) Umyji si obličej. 9) Ona dělá domácí úkol. 10) On se probouzí v šest. Prg Jméno:Třída:Datum:

21 Vloženo z daily_program.pptx Konec


Stáhnout ppt "Vloženo z house_rules.pptx Začátek House Rules."

Podobné prezentace


Reklamy Google