Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jednoho dne jistý nevidomý muž seděl na schodech před budovou s kloboukem na nohou a tabulí s nápisem: "Jsem slepý. Prosím, pomozte mi.“

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jednoho dne jistý nevidomý muž seděl na schodech před budovou s kloboukem na nohou a tabulí s nápisem: "Jsem slepý. Prosím, pomozte mi.“"— Transkript prezentace:

1 Jednoho dne jistý nevidomý muž seděl na schodech před budovou s kloboukem na nohou a tabulí s nápisem: "Jsem slepý. Prosím, pomozte mi.“

2 Šel kolem publicista a viděl, že slepec má v klobouku jen pár drobných. Sehl se, a přihodil nějaké mince, a potom, bez toho, aby se zeptal, vzal tabuli a na druhou stranu napsal jinou větu.

3 Odpoledne se publicista vrátil ke slepci a viděl, že slepcův klobouk je plný mincí i bankovek. Slepec poznal mužův krok a zeptal se, zda to byl on, kdo mu přepsal tabuli, a co tam napsal.

4 Publicista odpověděl: "Nic, co by nebyla pravda. Jen jsem dal tvým řádkům jinou podobu." Usmál se a odešel. A slepec se nikdy nedozvěděl, že na tabuli stálo:

5 "Je jaro, ale já ho nemohu vidět."

6 Změň svou strategii, když se věci nedaří a uvidíš, že se vše obrátí k lepšímu.

7 Když nepošleš tento e-mail dál, nic se nestane. Ale můžeš ho poslat těm, kteří si podle Tebe jaro vidět zaslouží.


Stáhnout ppt "Jednoho dne jistý nevidomý muž seděl na schodech před budovou s kloboukem na nohou a tabulí s nápisem: "Jsem slepý. Prosím, pomozte mi.“"

Podobné prezentace


Reklamy Google