Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Připojení k internetu Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí. Grafické znázornění části internetu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Připojení k internetu Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí. Grafické znázornění části internetu."— Transkript prezentace:

1 Připojení k internetu Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí. Grafické znázornění části internetu.

2 Připojení k internetu Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí. Grafické znázornění části internetu.

3 Vytáčené Připojení Připojení k internetu pomocí tel. linky a modemu Různé druhy anologového modemu

4 ADSL - Asymetric Digital Subscriber Line ADSL je vysokorychlostní připojení na Internet po telefonní lince Neomezené připojení k internetu za určitý poplatek Umožňuje telefonovat a surfovat po internetu zároveň

5 ISDN - Integrated Services Digital Network Česky : Digitální síť integrovaných služeb Plně digitální přenos až k danému člověku, který využívá tuto sít Umožňuje komunikovat pomocí hlasu, textu a obrazu V Evropě vzniklo EURO - ISDN


Stáhnout ppt "Připojení k internetu Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí. Grafické znázornění části internetu."

Podobné prezentace


Reklamy Google