Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Doprovodný program k veletrhům a jiným akcím. Ruční práce, prezentace, ochutnávky a prodej tradičních trdelníků. Lákadlo, atrakce, komunikace s návštěvníky.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Doprovodný program k veletrhům a jiným akcím. Ruční práce, prezentace, ochutnávky a prodej tradičních trdelníků. Lákadlo, atrakce, komunikace s návštěvníky."— Transkript prezentace:

1 Doprovodný program k veletrhům a jiným akcím. Ruční práce, prezentace, ochutnávky a prodej tradičních trdelníků. Lákadlo, atrakce, komunikace s návštěvníky a prezentace ČR.

2

3

4

5

6

7 Doprovodný program k veletrhům a jiným akcím. Ruční práce, prezentace, ochutnávky a prodej tradičních trdelníků. Lákadlo, atrakce, komunikace s návštěvníky a prezentace ČR. Neváhejte nás kontaktovat. Možná Vám pomůžeme příští veletrhy nebo i jiné akce zatraktivnit a doplnit o prezentaci ruční práce a tradice. r.mate@seznam.cz ing.Rudolf Máté koordinátor 00420 724 355 633 PROTRADICI o.s. peto@trdelniky.net Peter Máté, PRECIMAT s.r.o. majitel Tradičních trdelníků peto@trdelniky.net Reference: přes 200 akcí ročně v ČR i zahraničí. Podpora handicapovaných dětí, sportovně aktivních www.emilnadace.czwww.emilnadace.cz Tradiční trdelníky www.trdelniky.netwww.trdelniky.net Občanské sdružení PROTRADICI o.s., www.protradici.cz tradiční výrobky, keramika, řemesla, tradiční jídla, tradiční pití (pivo, víno burčák…). Zajistíme na míru dle přání a požadavků.www.protradici.cz


Stáhnout ppt "Doprovodný program k veletrhům a jiným akcím. Ruční práce, prezentace, ochutnávky a prodej tradičních trdelníků. Lákadlo, atrakce, komunikace s návštěvníky."

Podobné prezentace


Reklamy Google