Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Úspěšný projekt č. CZ.04.3.07/3.2.01.02 E-Úřad E-learningový vzdělávací program pro další vzdělávání pracovníků ve veřejné správě.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Úspěšný projekt č. CZ.04.3.07/3.2.01.02 E-Úřad E-learningový vzdělávací program pro další vzdělávání pracovníků ve veřejné správě."— Transkript prezentace:

1 Úspěšný projekt č. CZ.04.3.07/3.2.01.02 E-Úřad E-learningový vzdělávací program pro další vzdělávání pracovníků ve veřejné správě

2 E-Úřad Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu hl. města Praha Žadatel: Úřad městské části Praha 10 Partneři:  Cross Czech a.s.  S-COMP Centre CZ, s.r.o.  Vysoká škola finanční a správní Místo realizace: Praha 10 Datum zahájení: 1.1. 2006

3 E-Úřad Cíl projektu: Globálním cílem projektu je vytvoření komplexního inovačního e-learningového vzdělávacího programu dalšího profesního vzdělávání se zaměřením na ICT a rozvoj dalších dovedností, založeného na systému MS Class Server a zavedení nové metody vzdělávání (E- learning) jako efektivní metody dalšího profesního vzdělávání a celoživotního učení. Tento vzdělávací program je strukturován podle vzdělávacích a kariérních plánu pracovníků veřejné správy a bude sestávat ze samostatných výukových modulů zaměřených na obecné i úzce specifické (odborné) vzdělávání.

4 E-Úřad Cílové skupiny: Metodičtí a řídící pracovníci personalisté pracovníci veřejné správy hlavního města Prahy

5 E-Úřad Datum ukončení: 31.12. 2007 (předpokládá se možné prodloužení projektu)


Stáhnout ppt "Úspěšný projekt č. CZ.04.3.07/3.2.01.02 E-Úřad E-learningový vzdělávací program pro další vzdělávání pracovníků ve veřejné správě."

Podobné prezentace


Reklamy Google