Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

O.C California. Něco o Seriálu.. O.C. California (v originálu The OC) je americký dramatický seriál. O.C. v názvu je zkratka americké oblasti Orange County.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "O.C California. Něco o Seriálu.. O.C. California (v originálu The OC) je americký dramatický seriál. O.C. v názvu je zkratka americké oblasti Orange County."— Transkript prezentace:

1 O.C California

2 Něco o Seriálu.. O.C. California (v originálu The OC) je americký dramatický seriál. O.C. v názvu je zkratka americké oblasti Orange County v Kalifornii. Seriál se začal vysílat v roku 2003 na stanici FOX Network. Na Slovensku ho vysilat TV Markíza. Seriál má po čtyř sérii avizovaný konec na 22. unora 2007. Důvodem je snížená sledovanost.

3 N ě co z Díl ů Ryan Atwood je se svým starším bratrem zadržen při krádeži auta. Jako veřejný obhájce je mu přidělen Sandy Cohen. Sandymu chlapec připomíná sebe v mládí, a proto se mu rozhodne pomoci. Když Ryana matka vyhodí z domova, vezme ho k sobě. Sandy s bohatou manželkou Kirsten a synem Sethem žije v bohatém městečku Newport v komunitě stejně majetných a snobských lidí. Ryan se rychle spřátelí se Sandyho synem Sethem, který je trochu zvláštní a nedaří se mu zapadnout mezi povrchní spolužáky. Ryan neujde pozornosti dívky ze sousedství Marissy, což mu způsobuje problémy s jejím přítelem Lukem a jeho partou. Na večírku se poperou, Sandyho manželka Kirsten se rozhodne, že už Ryana u sebe doma nechce. Když ho Sandy veze zpátky do China, zjistí Ryan, že se matka odstěhovala, proto se vracejí zpátky. Marissin otec Jimmy má podle všeho problémy, protože se nechává zapírat před vyšetřovateli z Komise pro cenné papíry. Jeho manželka je však zvyklá na vysoký životní standard a jeho obtížnou situaci nevnímá

4 Herci

5 Adam Brody (Steh cohen ) 15.12.1979 Místo: Californie

6 Mischa Barton (Marissa Cooper) 24.1.1986 Místo :London

7 Rachel Bilson (Summer Roberts) 13.11.1981 Místo: Los Angeles

8 Peter Gallagher (Sandy Cohen) 19.8.1955 Místo: New York

9 Kelly Rowan (Kristen Cohen ) 26.10.1965 Místo:Canada

10 Benjamin McKenzie (Ryan Atwood) 12.9.1978 Místo: Texas

11 Willa Holland (Caitlin Cooper) 18.6.1991 Místo: Los Angeles

12 Autumn Reeser (Taylor Townsend) 21.11.1980 Místo: California

13 Konec


Stáhnout ppt "O.C California. Něco o Seriálu.. O.C. California (v originálu The OC) je americký dramatický seriál. O.C. v názvu je zkratka americké oblasti Orange County."

Podobné prezentace


Reklamy Google