Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zajímavosti a weby …on-line inspirace.. Webové stránky ERYICA www.eryica.org – stránky organizace, seznam členů, školení, projekty, dokumenty, novinky.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zajímavosti a weby …on-line inspirace.. Webové stránky ERYICA www.eryica.org – stránky organizace, seznam členů, školení, projekty, dokumenty, novinky."— Transkript prezentace:

1 Zajímavosti a weby …on-line inspirace.

2 Webové stránky ERYICA www.eryica.org – stránky organizace, seznam členů, školení, projekty, dokumenty, novinky z Evropské komise, Rady Evropy, od partnerů a členů, Newsletterwww.eryica.org www.sheryica.org – interaktivní platforma pro informační pracovníky s mládeží, intranet, nápady a zkušenosti ze zahraničí, možnost vkládat i v ČJ, diskusní prostor, kontakty na pracovníky i na ICMwww.sheryica.org www.infomobil.org – stránky pro mladé cestovatelewww.infomobil.org

3 Inspirace pro Vás Zajímavé stránky od „kolegů“- http://www.youngscot.org/, http://bij.ville-thonon.fr/, http://www.jugendinfo-winterthur.ch/, http://www.jugendinfo.be, http://jugendnetz-berlin.de/http://www.youngscot.org/ http://bij.ville-thonon.fr/http://www.jugendinfo-winterthur.ch/ http://www.jugendinfo.behttp://jugendnetz-berlin.de/ Publikace „Informační centra pro mládež v EU - Informační a poradenské služby“ – v rámci projektu Klíče pro životInformační centra pro mládež v EU - Informační a poradenské služby Výzkum v 6 evropských státech - Jak mladí lidé hledají informace on-line (www.sheryica.org)Jak mladí lidé hledají informace on-line www.sheryica.org Mezinárodní výzkum (25 zemí) o užívání internetu. Zaměřil se na mládež ve věku 9-16 let a jejich rodiče - www.eukidsonline.net www.eukidsonline.net

4 Děkuji Vám za pozornost! Julie Menšík Čákiová julie.cakiova@nicm.cz


Stáhnout ppt "Zajímavosti a weby …on-line inspirace.. Webové stránky ERYICA www.eryica.org – stránky organizace, seznam členů, školení, projekty, dokumenty, novinky."

Podobné prezentace


Reklamy Google