Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Eportfolio otázka 7. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Eportfolio otázka 7. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?"— Transkript prezentace:

1 Eportfolio otázka 7

2 Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?

3 L6 ex5 1. How do you like my watch?

4 L6 ex5 1. How do you like my watch? Jak se vám/ti líbí moje hodinky? 2. Their boy likes to listen to music.

5 L6 ex5 1. How do you like my watch? Jak se vám/ti líbí moje hodinky? 2. Their boy likes to listen to music. Jejich kluk/hoch rád poslouchá hudbu. 3. I love you.

6 L6 ex5 3. I love you. Miluju tě. Miluji tě. Já tě miluju. Já tě miluji. Miluju tebe. Miluji tebe. Já tebe miluju/miluji. Miluju vás.... Mám tě rád/ráda. Tebe mám rád/ráda. Mám vás rád/ráda. Líbíš se mi. Mně se líbíš. Ty se mi líbíš. Líbíte se mi.... !! 4. She doesn’t like to visit her mother.

7 L6 ex5 3. I love you. Miluju tě. Miluji tě. Já tě miluju. Já tě miluji. Miluju tebe. Miluji tebe. Já tebe miluju/miluji. Miluju vás.... Mám tě rád/ráda. Tebe mám rád/ráda. Mám vás rád/ráda. Líbíš se mi. Mně se líbíš. Ty se mi líbíš. Líbíte se mi.... !! 4. She doesn’t like to visit her mother. Nerada navštěvuje matku. 5. I’m glad you phoned.

8 L6 ex5 5. I’m glad you phoned. Jsem rád, že jsi zavolal. Jsem ráda, že jsi zavolala. Jsem rád, že jsi zavolala. Jsem ráda, že jsi zavolal. Jsem rád, žes zavolal. Jsem ráda, žes zavolala. Jsem rád, žes zavolala. Jsem ráda, žes zavolal. Jsem rád, že jste zavolal. Jsem ráda, že jste zavolal. Jsem rád, že jste zavolala. Jsem ráda, že jste zavolala. Jsem rád, že jste zavolali. Jsem ráda, že jste zavolali. Jsem rád, že jste zavolaly. Jsem ráda, že jste zavolaly. (16!!!)

9 L6 stránka 14


Stáhnout ppt "Eportfolio otázka 7. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?"

Podobné prezentace


Reklamy Google