Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Jsme skupina, která natáčí videa na youtube.com  Naše skupina se skládá z 7 členů (viz další slide)  Skupina byla oficiálně založena roku 2013, ve.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Jsme skupina, která natáčí videa na youtube.com  Naše skupina se skládá z 7 členů (viz další slide)  Skupina byla oficiálně založena roku 2013, ve."— Transkript prezentace:

1

2  Jsme skupina, která natáčí videa na youtube.com  Naše skupina se skládá z 7 členů (viz další slide)  Skupina byla oficiálně založena roku 2013, ve které hrál pouze a zatím stále hraje PolkyCZ (majitel skupiny)  Majitel skupiny touto prezentací oznamuje veškeré informace o skupině

3  Do skupiny patří: 1. PolkyCZ (Majitel) 2. FloxyCZ (Zástupce) 3. WestCZ (Vkládač videí) 4. TrolikCZ (Vkládač videí) 5. Bocki Cz (Vkládač videí) 6. Paine (Vkládač videí) 7. Vobnysek (Vkládač videí)

4 YYouTube channel: http://www.youtube.com/user/polkyczchannel WWeb skupiny: http://www.progamingstudio.webmium.com


Stáhnout ppt " Jsme skupina, která natáčí videa na youtube.com  Naše skupina se skládá z 7 členů (viz další slide)  Skupina byla oficiálně založena roku 2013, ve."

Podobné prezentace


Reklamy Google