Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

P ROGRAMOVÁNÍ V JSA David Rozlílek. P ROGRAMOVÁNÍ V JSA Co to je zkratka JSA - ………….? Je tvořen z jednotlivých - s……. i…….? a k……… ? Jaký program používáme.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "P ROGRAMOVÁNÍ V JSA David Rozlílek. P ROGRAMOVÁNÍ V JSA Co to je zkratka JSA - ………….? Je tvořen z jednotlivých - s……. i…….? a k……… ? Jaký program používáme."— Transkript prezentace:

1 P ROGRAMOVÁNÍ V JSA David Rozlílek

2 P ROGRAMOVÁNÍ V JSA Co to je zkratka JSA - ………….? Je tvořen z jednotlivých - s……. i…….? a k……… ? Jaký program používáme pro překlad JSA do strojového kódu- …………?

3 P ROGRAMOVÁNÍ V JSA Jak zapisuje program JSA ………..? Kolik muže být na řádku instrukcí……..? Každý řádek se může skládat s kolikati částí……….?

4 P ROGRAMOVÁNÍ V JSA Složení postupu jdoucí za sebou čtyř částí instrukce na řádku: 1- 2- 3- 4- (operandy, instrukce nebo pseudoinstrukce, návěští nebo symbolické jméno, komentář )

5 P ROGRAMOVÁNÍ V JSA Čím musí začínat symbolické jméno………….? Jméno může tvořit teoretických znaků……….?

6 P ROGRAMOVÁNÍ V JSA Návěstí: Čím se liší od symbolického jména……………….? Kde se nejčastěji umisťuje……………..? Návěstí nesmí být v programu definováno……….?

7 P ROGRAMOVÁNÍ V JSA Operand: Operandem může být …………… ? Počet a typ operandů je dán použitím konkrétní ……………? Čím přímá data vždy začínají a v jaké soustavě může byt psána…………?

8 P ROGRAMOVÁNÍ V JSA Komentář: Co to je komentář …………….? K čemu slouží ………………..? Čím je uvozen a z kolika znaků se skládá ……………….?

9 P ROGRAMOVÁNÍ V JSA Pseudoinstrukce: Co jsou to a k čemu slouží …………..? A k čemu se mohou používat………….?

10 P ROGRAMOVÁNÍ V JSA Jaké známe překladače JSA …….. ?


Stáhnout ppt "P ROGRAMOVÁNÍ V JSA David Rozlílek. P ROGRAMOVÁNÍ V JSA Co to je zkratka JSA - ………….? Je tvořen z jednotlivých - s……. i…….? a k……… ? Jaký program používáme."

Podobné prezentace


Reklamy Google