Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Duše moje chválu stále zpívá o veliké lásce tvé, duše moje chválu stále zpívá a o veliké té lásce tvé. Já radost mám, že zpívat smím, že jsi, Jezu,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Duše moje chválu stále zpívá o veliké lásce tvé, duše moje chválu stále zpívá a o veliké té lásce tvé. Já radost mám, že zpívat smím, že jsi, Jezu,"— Transkript prezentace:

1 1. Duše moje chválu stále zpívá o veliké lásce tvé, duše moje chválu stále zpívá a o veliké té lásce tvé. Já radost mám, že zpívat smím, že jsi, Jezu, můj a já že jsem tvým, já radost mám, že zpívat smím: Díky, Pane, žes vůdcem mým.

2 2. I když mraky nad hlavou se sklání, duše má zpívá dál, dobře ví, že Pán můj ji ochrání, proto zvučí mu chválou dál. Já radost mám, že zpívat smím, že jsi, Jezu, můj a já že jsem tvým, já radost mám, že zpívat smím: díky, Pane, žes vůdcem mým.

3 3. A až jednou přiblíží se doba, kdy i já půjdu tam do nebeských krajů věčné krásy, tam kde sídlí můj věčný Pán. Tam pak zazpívám píseň vroucích chval o té veliké lásce, již´s mi dal, tam pak zazpívám píseň vroucích chval o veliké té lásce tvé.


Stáhnout ppt "1. Duše moje chválu stále zpívá o veliké lásce tvé, duše moje chválu stále zpívá a o veliké té lásce tvé. Já radost mám, že zpívat smím, že jsi, Jezu,"

Podobné prezentace


Reklamy Google