Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jiří Kozumplík, prezentace předmětu GIS. Co je to Geocaching?  Motivace pro výlety do přírody  Zábava  Sport / soutěžení.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jiří Kozumplík, prezentace předmětu GIS. Co je to Geocaching?  Motivace pro výlety do přírody  Zábava  Sport / soutěžení."— Transkript prezentace:

1 Jiří Kozumplík, prezentace předmětu GIS

2 Co je to Geocaching?  Motivace pro výlety do přírody  Zábava  Sport / soutěžení

3 Velikosti Cache  Micro (objem box od filmu)  Small (100 ml – 1 l => box na jídlo)  Regular (1 l – 20 l => krabice na boty)  Large (objem > 20 l => kbelík)  Other (popsána v popisu dané cache)

4 Nejběžnější druhy Cache  Traditional Cache  Multi-Cache (= Offset Cache)  Mystery / Puzzle Cache (hádanka)  Event Cache (skupina lidí)  Mega-Event Cache (500+ lidí)  Cache in trash out event (sběr odpadků)  EarthCache (s naukou o terénu)

5 Co Cache obsahuje?  Co měl nálezce po kapsách  Co kdo již vyměnil za něco jiného  Travelbug  Geocoin  Logbook (sešit pro zalogování nálezu)

6 Proč hledat?  Zábava  Zajímavé lokality  Mít víc záznamů, než ostatní

7 Jak se připojit?  Zaregistrovat se na www.geocaching.com  Najít pomocí prostředí v češtině keš v blízkém okolí  Zjistit její souřadnice  Zadat souřadnice do GPS přístroje  Vyrazit do terénu

8


Stáhnout ppt "Jiří Kozumplík, prezentace předmětu GIS. Co je to Geocaching?  Motivace pro výlety do přírody  Zábava  Sport / soutěžení."

Podobné prezentace


Reklamy Google