Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Portál veřejné správy spolupráce s BusinessInfo CS – Zákaznická řešení pro státní správu Ing. Jitka Novotná Ministerstvo informatiky.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Portál veřejné správy spolupráce s BusinessInfo CS – Zákaznická řešení pro státní správu Ing. Jitka Novotná Ministerstvo informatiky."— Transkript prezentace:

1 Portál veřejné správy spolupráce s BusinessInfo CS – Zákaznická řešení pro státní správu Ing. Jitka Novotná Ministerstvo informatiky

2 Principy budování PVS Jednotná bezpečnost –Autentizace a autorizace, Audit a logy, Hesla, Vyhodnocení vstupů, Kontroly webových aplikací, Správa jednotlivých relací, Šifrování dat, Interakce s jinými aplikacemi, Řízení chyb, Dokumentace Stránky a XML rozhraní Definovaná závazná dostupnost Společné datové a grafické rozhraní Statistiky a logy

3 Spolupráce s rezorty Adresář, agendy, životní situace – zák. č. 106/1999 Sb. Spolupráce portálů –Ministerstvo životního prostředí (mapové služby) Připravujeme –Ministerstvo průmyslu a obchodu (PVS – BusinessInfo) –Ministerstvo pro místní rozvoj (strukturální fondy)

4 Příprava memoranda s MPO Sjednocení redakčních prací v oblasti podnikatel – BusinessInfo již dnes významným zdrojem Postupné přibližování uživatelského rozhraní Sjednocení registrace uživatelů obou portálů Společné řešení problematiky elektronických formulářů

5 Cíl spolupráce Zajištění řešení a rozvíjení jednotného informačního zdroje pro všechny typy podnikatelské činnosti a zajištění řešení a rozvíjení jednotného kontaktního místa pro přístup k elektronickým službám pro podnikatele.

6 http://portal.gov.cz


Stáhnout ppt "Portál veřejné správy spolupráce s BusinessInfo CS – Zákaznická řešení pro státní správu Ing. Jitka Novotná Ministerstvo informatiky."

Podobné prezentace


Reklamy Google