Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava."— Transkript prezentace:

1

2 KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal

3 O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava

4 Nová hala V prostorech jezdeckého oddílu TJ JO HORYMAS Horní Město vzniká nová krytá hala o rozměrech 60x26m. Jezdeckých hal těchto rozměrů v našem okolí příliš není. Věříme, že tato hala přinese široké využití nejen v jezdeckém sportu.

5 V této víceúčelové hale lze konat pravidelná jezdecká soustředění, závody, různé sportovní aktivity a soutěže,výstavy, aukce, hudební vystoupení atd. A v neposlední řadě „MALÁ“ koňská show, která se snad do budoucna stane nepsanou tradicí v našem jezdeckém areále.

6 Symbolické přestřižení pásky Zahájení programu začne symbolickým přestřižením pásky k otevření a POKŘTĚNÍ nové haly ve Skalách.

7 Ukázka jezdeckého umění Nové prostory nám umožňují i nové věci. V rámci křtin haly bude předvedeno několik ukázek z jezdeckého sportu. Úkolem těchto ukázek je přiblížit veřejnosti jezdectví z více stránek. Western Voltiž Parkur Pony

8 Ukázky jezdeckého sportu: Western- Ondřej Slamjak (reprezentant mezinárodních závodů) Voltiž – voltižní team Frenštát pod Radhoštěm Parkur – Stanislav Hošák (mistr republiky v parkurovém skákání) Další ukázky: Ukázka pony Ukázka agility (cvičení se psy) Zábava: Občerstvení: Taneční vystoupení: taneční škola Stonožka Jídlo, pití, co hrdlo ráčí Hudební doprovod…..

9 Zábava Doufám, že se při této historicky první „Takové „MALÉ“ koňské show“ budou všichni dobře bavit a do budoucna se tato show stane tradicí… Přeji hezkou zábavu.

10 Přijďte se podívat Kdy? Kde? V kolik? 10.7.2009 Jezdecký areál Skály u Rýmařova V 17:00

11 Partneři akce:


Stáhnout ppt "KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava."

Podobné prezentace


Reklamy Google