Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Čertí škola - Mikuláš. Čertí škola Na 5.prosince 2011 jsme si měli do školy přinést čertí masky. Paní učitelka pro nás připravila na tento den zajímavé.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Čertí škola - Mikuláš. Čertí škola Na 5.prosince 2011 jsme si měli do školy přinést čertí masky. Paní učitelka pro nás připravila na tento den zajímavé."— Transkript prezentace:

1 Čertí škola - Mikuláš

2 Čertí škola Na 5.prosince 2011 jsme si měli do školy přinést čertí masky. Paní učitelka pro nás připravila na tento den zajímavé úkoly nejen z českého jazyka, ale i z matematiky s čertí tematikou.

3 Mikuláš 1.B Adélka, Danny a ŠtěpánkaLucinka,Péťa, Adélka a Filip

4 Malí čertíci z 1.B Zároveň jsme všichni obdrželi „čertí notýsky“. Po splnění jakéhokoliv úkolu jsme od paní učitelky dostali malého čertíka, kterého jsme si nalepili do notýsku. Za celý den jsme jich nasbírali opravdu hodně!

5 Návštěva Mikuláše Během dne nás navštívili i samotní čerti s doprovodem – anděly a samotným Mikulášem. Někteří z nás se s nimi vyfotili. Podívejte se na nás!

6 Po skončení čertí školy jsme na konci vyučování dostali od paní učitelky DIPLOM a malou sladkou odměnu. Už se těšíme na příští rok!


Stáhnout ppt "Čertí škola - Mikuláš. Čertí škola Na 5.prosince 2011 jsme si měli do školy přinést čertí masky. Paní učitelka pro nás připravila na tento den zajímavé."

Podobné prezentace


Reklamy Google