Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

TEP Zápis do paměti EEPROM č.18. Zápis do paměti EEPROM Téma Zápis do paměti EEPROM TEP Předmět TEP Juránek Leoš Ing. Autor Juránek Leoš Ing. TEP.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "TEP Zápis do paměti EEPROM č.18. Zápis do paměti EEPROM Téma Zápis do paměti EEPROM TEP Předmět TEP Juránek Leoš Ing. Autor Juránek Leoš Ing. TEP."— Transkript prezentace:

1 TEP Zápis do paměti EEPROM č.18

2 Zápis do paměti EEPROM Téma Zápis do paměti EEPROM TEP Předmět TEP Juránek Leoš Ing. Autor Juránek Leoš Ing. TEP

3 .DEFPREG = R16.DEFADR_REG = R17;REGISTR PRO UCHOVÁNÍ ADRESY PAMĚTI EEPROM.DEFDATA_REG = R18;OBSAHUJE DATA PRO EEPROM ;HLAVNÍ PROGRAM LDIDATA_REG, 0b01010101;Data pro zápis LDIADR_REG, 0x0000;Adresa pro zápis RCALLEWRITE;uložení do paměti RCALLEREAD;čtení do paměti RJMPPC EWRITE: SBICEECR,EEPE;čekání na povolení zápisu EEPE RJMPEWRITE LDIPREG, (0<<EEPM1)|(0<<EEPM0);erase and write on one step OUTEECR,PREG OUTEEARL,ADR_REG;nastavení adresy OUTEEDR,DATA_REG;nastavení dat SBIEECR,EEMPE;Povolení zápisu – EEMPE = 1 SBIEECR,EEPE;Start zapisu – EEPE = 1 RET EREAD: SBICEECR, EEPE;čekání na dokončení čtení nebo zápisu test EEPE RJMPEREAD OUTEEARL, ADR_REG;nastavení adresy SBIEECR,EERE;Povolení zápisu – EERE = 1 INDATA_REG, EEDR;Čtení dat RET Zápis do paměti EEPROM


Stáhnout ppt "TEP Zápis do paměti EEPROM č.18. Zápis do paměti EEPROM Téma Zápis do paměti EEPROM TEP Předmět TEP Juránek Leoš Ing. Autor Juránek Leoš Ing. TEP."

Podobné prezentace


Reklamy Google