Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Technické aspekty projektu Projekt „Učíme digitálně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.3.00/51.0026.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Technické aspekty projektu Projekt „Učíme digitálně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.3.00/51.0026."— Transkript prezentace:

1 Technické aspekty projektu Projekt „Učíme digitálně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.3.00/51.0026

2 Projekt z hlediska vybavení Tablet  vnitřní paměť min. 1 GB, úložiště min. 16 GB, velikost displeje min. 7", rozlišení min. 1024x768, potřebám odpovídající operační systém  max. cena 15 000 Kč (vč. DPH) Notebook  min. displayport nebo HDMI, interní úložiště min. 250 GB, velikost displeje min. 12,5", 4 GB paměti, USB 3.0, WiFi, operační systém  max. cena 21 000 Kč (vč. DPH)

3 Projekt z hlediska vybavení  Většinu čeká veřejná zakázka.  Co se stane, když podceníme popis a volbu zařízení?  Nad čím je třeba se zamyslet v souvislosti s projektem?

4 Jaké zařízení požadovat?  Takové zařízení, které se plně dokáže integrovat do stávající školní infrastruktury.  Dokáže se přihlásit do domény a využívat školních účtů a profilů  Dokáže využívat i starší aplikace, na které jsou učitelé zvyklí a mohly by chybět  Dokáže na jednom zařízení mít více uživatelských účtů  Dokáže plně spolupracovat s interaktivními tabulemi na škole  Dokáže spolupracovat se specifickými SW typu bakaláři atd.

5 Jaké zařízení požadovat?  Takové zařízení, které vydrží každodenní používání a nebude po roce „na vyhození“  Ideálně korporátní model s tělem z lehkých slitin kovu nebo karbonu  Ideálně se zvýšenou odolností  Zařízení určeno pro český trh

6 Jaké zařízení požadovat?  Takové zařízení, které je dostatečně výkonné, aby bylo schopno plnohodnotně spolupracovat se všemi zařízeními, které jsou na škole využívány.  Dostatečná paměť RAM.  Dostatečně výkonný procesor.  Dostatečná kapacita úložiště.

7 Jaké zařízení požadovat?  Parametry, na které je dobré nezapomenout  Dlouhá výdrž baterie.  USB porty.  Video výstupy.  Audio výstupy.

8 Zařízení vs. projekt  Projekt je primárně o vzdělávání, lektoři budou od příjemce vybaveni nějakým HW a bylo by pro účastníky školení – učitele pravděpodobně matoucí, že mají jiná zařízení než lektor.

9 Zařízení vs. projekt  Snaha o unifikaci zařízení  Zjednodušení následné správy

10


Stáhnout ppt "Technické aspekty projektu Projekt „Učíme digitálně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.3.00/51.0026."

Podobné prezentace


Reklamy Google