Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sobotu 26.dubna 2014 Jarní K-C Bejkování se uskuteční v sobotu 26.dubna 2014 Trasa je nádherná, vhodná pro libovolná kola. Akce je určena pro zaměstnance.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sobotu 26.dubna 2014 Jarní K-C Bejkování se uskuteční v sobotu 26.dubna 2014 Trasa je nádherná, vhodná pro libovolná kola. Akce je určena pro zaměstnance."— Transkript prezentace:

1 sobotu 26.dubna 2014 Jarní K-C Bejkování se uskuteční v sobotu 26.dubna 2014 Trasa je nádherná, vhodná pro libovolná kola. Akce je určena pro zaměstnance KC a jejich rodinné příslušníky Odjezd v 9:00 od závodu trasa : Jaroměř – Krábčice – Výhledy - Kohoutov Choustníkovo Hradiště – Kuks – Jaroměř Nenáročný terén, skoro celá trasa asfalt. Celková délka 40 km Helma a sluneční brýle jsou doporučeny !!! Přihlásit se je nutno – objednání občerstvení (Rolandovo pekařství) emailem nebo osobně na tréninkovém odd.

2 Jaroměř – Krábčice – Výhledy – Kohoutov – Choustníkovo Hradiště – Kuks - Jaroměř Trasa : Jaroměř – Krábčice – Výhledy – Kohoutov – Choustníkovo Hradiště – Kuks - Jaroměř

3 VÝŠKOVÝ PROFIL TRATI STATISTIKA TRATI Akci pořádá a na vaši účast se těší Bike team K-C Jaroměř


Stáhnout ppt "Sobotu 26.dubna 2014 Jarní K-C Bejkování se uskuteční v sobotu 26.dubna 2014 Trasa je nádherná, vhodná pro libovolná kola. Akce je určena pro zaměstnance."

Podobné prezentace


Reklamy Google