Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KRÁSNÁ,ÚŽASNÁ ZVÍŘATA, JSOU KONĚ S člověkem žijí po tisíciletí, Učí jej Vidět,slyšet,vnímat,žít. Nastavují mu zrcadlo jeho vlastní duše. Vytvořila:Horsewomen.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KRÁSNÁ,ÚŽASNÁ ZVÍŘATA, JSOU KONĚ S člověkem žijí po tisíciletí, Učí jej Vidět,slyšet,vnímat,žít. Nastavují mu zrcadlo jeho vlastní duše. Vytvořila:Horsewomen."— Transkript prezentace:

1

2 KRÁSNÁ,ÚŽASNÁ ZVÍŘATA, JSOU KONĚ S člověkem žijí po tisíciletí, Učí jej Vidět,slyšet,vnímat,žít. Nastavují mu zrcadlo jeho vlastní duše. Vytvořila:Horsewomen

3 Milují prostor,pláně,pohyb Milují svou rodinu Jsou zodpovědní ke svým životům

4 Pohyb je jejich přirozeností

5 Jejich majestátnost je ohromující

6 Jsou i jemní a citliví

7 Zodpovědně vychovávají své děti

8 Dokáží si vytvořit pevné vztahy

9 Odolávají nepřízni počasí i věků

10 Chtějí s námi komunikovat

11 Tak proč jsou mezi námi tací,kteří je chovají v neúnosných podmínkách, týrají je hladem, používají násilí posílají je na nehumánní smrt Nemněli by jsme se nad tím zamyslet?Nemněli by jsme se snažit něco změnit?Nedlužíme jim to? Podívejme se všichni do své duše,otevřeme oči…pomožme jim,žít důstojný život,a poskytnout jim humánní smrt…


Stáhnout ppt "KRÁSNÁ,ÚŽASNÁ ZVÍŘATA, JSOU KONĚ S člověkem žijí po tisíciletí, Učí jej Vidět,slyšet,vnímat,žít. Nastavují mu zrcadlo jeho vlastní duše. Vytvořila:Horsewomen."

Podobné prezentace


Reklamy Google