Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum."— Transkript prezentace:

1 AC SPARTA PRAHA

2 Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum mládeže  Termín: sobota 25.června 2011  Povrch: Přírodní tráva  Počet účastníků: 10 týmů (10 členů v týmu)

3 Tournament of companies Fotbalový turnaj firem Druhý ročník turnaje firem pod patronací AC Sparta Praha, pořádaný v nejmodernějším tréninkovém centru v ČR se zázemím na špičkové úrovni. Turnaj je určen pro management a zaměstnance největších firem v České republice a zahraničí.  Prezentace v médiích klubu  Pro první 3 týmy budou připraveny fotbalové ceny od společnosti NIKE  Pro vítěze turnaje bude připraven šek na 50 000 Kč, který bude předán charitativní společnosti  Dále jako bonus bude vyhlášena kategorie (nejlepší střelec, brankář a nejrychlejší gól turnaje), vítězové obdrží dárek v podobě hodinek značky CITIZEN v hodnotě 10.000,-Kč

4 Tournament of companies Fotbalový turnaj firem Cílem akce:  Vytvořit sportovní vyžití a aktivní odpočinek pro management a zaměstnance firem  Podpořit teambuilding a touhu vyhrávat  Propojit možné potenciální partnery z řad účastnících se firem a umožnit neoficiální seznámení  Prezentace zúčastněných firem

5 Tournament of companies Fotbalový turnaj firem Systém  Travnaté hřiště na šířku  2 x 10 min  Hráči 6+1  Pravidla jako v normálním fotbale –střídání libovolně (hokejovým způsobem) –bez „ofsajdů“ postavení mimo hru  Rozlosování do základních skupin –do play off postupují první 2 týmy –ostatní hrají o umístění

6 Tournament of companies Fotbalový turnaj firem Marketing 1. Účastníci – 50 000 Kč  Startovné  Originál dres NIKE s vlastním logem firmy  Branding okolo plochy (banner)  1 x 6 m na jednom hřišti  Logo v tiskopise k turnaji (vnitřní strana)  Vystavení produktu v rámci tréninkového centra  Reklamní roll upy  Logo na vizuálu turnaje v tisku (Metro)

7 Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Startovné za tým je 50 000 Kč + DPH  Zahrnuje: poplatek za účast na turnaji sadu dresů Nike catering (all in) reklama (viz slide marketing) * Faktura na částku 50.000,- Kč + DPH bude vystavena na základě reklamní smlouvy (daňově uznatelný náklad)

8 Tournament of companies Fotbalový turnaj firem Kontakt Ing. Radek Janák janak@sparta.cz +420 724 356 412


Stáhnout ppt "AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum."

Podobné prezentace


Reklamy Google